Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Яз. Гарваново разрешен за Хищници 14.10.2011-до 01.03.2012г
Модератор: sapuna
- enterprise
- вече хвърля и на тежко
Re: Яз. Гарваново разрешен за Хищници 14.10.2011-до 01.03.2
може ли да се направи схема с две въдици на плувка на рибка и да похвърляме малко воблери окло тях...тоест пренаселено ле е много ,да не пречим на другите,още ли е активна бялата....
целта ми е не да напълня фризера а де не скучая ,едва ли на всяко замятане кълват...
целта ми е не да напълня фризера а де не скучая ,едва ли на всяко замятане кълват...
-
- новобранец
колеги все още иска ли се билет за да ловиш?преди 3 години правеха проверки сега как са работите
-
- разбира нещата
Няма смисъл - не пипа на жива стръв.enterprise написа:може ли да се направи схема с две въдици на плувка на рибка и да похвърляме малко воблери окло тях...тоест пренаселено ле е много ,да не пречим на другите,още ли е активна бялата....

Успех

- enterprise
- вече хвърля и на тежко
благодаря за информацията...да не се мъча излишно,една въдичка и много късмет ми трябва май...
- Don4o_62
- учете се от него
Там не става на жива стръв,бялата е групирана около кулата а там е много дълбоко.Взема на самото дъно на силикон.На жива стръв забравете ,докато иде до дъното и ще умре.
Чух че щяли да намалят таксата,та повече колеги да ходят,че сега много корекомска нещо
,и повечето се услушват.
Нека Алито каже......ще има ли предколедно намаление
Чух че щяли да намалят таксата,та повече колеги да ходят,че сега много корекомска нещо

Нека Алито каже......ще има ли предколедно намаление

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- danev69
- сериозен играч
Дончо,хич не е групирана около кулата.
Резултата от вчерашния излет е 5 изкарани риби,като само една беше близо до кулата. Аз хванах един голям валат
имах 5-6 празни удара,използвах 8-10гр глави. Колегите използваха 4-6 гр глави и рибите удряха доста по-уверено. Цвета на силикона отново е зелен. Рибите бяха най-активни сутринта до към 11-11,30ч.

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
-
- разбира нещата
И аз хванах един голям валат
- въпреки ,че пробвах и с малки глави - 4-7 гр.Имах само едно потропване рано сутринта и дотам ....Както писа Коцето, рибата въобще не е групирана...Равносметката при мен за сега е 3 ходения - 3 валата ! 

- enterprise
- вече хвърля и на тежко
абе кой ги изкарва тези ,,много ''бели риби тогава...гледам думата валат е много честа.... 

- danev69
- сериозен играч
Риби има със сигурност колега,видях го с очите си и то има доста добри 3-4 кг..Масовите риби ,които се ловят са в рамките на 1,1-1,3кг.,проблема при тях е,че удрят много леко и ,ако си с по груба въдица и линия,като цяло пропускаш кълването,а рибите не повтарят удара. Има много случаи ,когато само изхлузва силикона. Тази,която аз изкарах миналият път/2кг/ удари ,като костур една педя,направи си сам изводите.
Риби има ,успех на всички,които решат да ги пробват.

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
-
- разбира нещата
Риби наистина има- аз също виждам, че се вадят! Но, на фона на първите дни, след като са разрешили риболова (имало е изкарани -двуцифрена бройка от някои Димитровградски колеги) , а сега положението клони към отрицателна прогресия
.
Но упоритостта е добродетел -( забравяме финансовата му част) ,който краси човека !!!
Наистина рибите са много трудни...Успех на всички нас!

Но упоритостта е добродетел -( забравяме финансовата му част) ,който краси човека !!!
Наистина рибите са много трудни...Успех на всички нас!

-
- новобранец
здравейте колеги а аз днес си пробвах късмета но и аз чукнах валата
но риба има и аз бях свидетел на две добри бели риби и на един доста добър костур хванат от други колеги.вече разбрах на какво се дължи неуспеха ми залагах на големи примамки с доста големи глави.следващия пат ще послушам съвета ви за финия такъм.успех на всички

- enterprise
- вече хвърля и на тежко
утре ще ходя...хм все повече ми замирисва на капо...има ли навалица...
-
- новобранец
навалица днес няма6е имаше 6 човека утре е събота може да има повече но залагай на фин такъм и успех
-
- разбира нещата
А, горе- долу колко риби се изкараха общо от всички? - ако си успял да видиш и по кое време на деня взимаше по-активно?borgir6661 написа:навалица днес няма6е имаше 6 човека утре е събота може да има повече но залагай на фин такъм и успех
Успех!enterprise написа:утре ще ходя...хм все повече ми замирисва на капо...има ли навалица...

Три бели и един костур изкарах аз, Косьо две риби, друг не видях да изкарва риба.burg написа: А, горе- долу колко риби се изкараха общо от всички?
Следобед. Сутринта никаква активност.burg написа: ...ако си успял да видиш и по кое време на деня взимаше по-активно?
Днес за разлика от вчера удряше само на големи примамки.
Под големи да се разбира от 10 см. нагоре.
П.П.
Специално инфо за Мазнислав.
От твойте дребните рибки няма.
Хич недей ходи.

Рибата не е толкова много, че да я разхищаваме.