Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

По гръцко
По гръцко
Здравейте колеги,отдавна не съм писал и реших да споделя с вас двудневния ми излет по р.Ангиста.Тръгваме 3ч и към 7 и нещо бехме там, пообиколихме избрахме место обаче немаше риба там и се местихме още 2-3 пъти докато ги намериме каде са.Излизаше главно морунаж и по некои дребен скобар,влияеха са доста от захранката и стрелбата на бел червеи требеше да е постоянна,рибите не кълвеха много интензивно но през целия ден излизаха еднакво.Реката е доста ниска и много бистра, а ноща беше много студена и много дълга
Та ето и некоя снимка

А така се грехме през ноща, както и с разни други домашни напитки

А така се грехме през ноща, както и с разни други домашни напитки

Re: По гръцко
Много красив репортаж и страхотна разходка сте си направили!
- bokser
- ще става разбирач
Супер риболов! Внимавайте с огъня, че глобите им са солени. Аз смятам в неделя да се поразходя из гръцко. 

като гледам тоя електропровод над щеката направо ми настръхва косата иначе за излета
бъдете внимателни за напред

Браво за излета, куража да нощувате на реката и слуката
Третата снимка на директния, насочен към далекопровода ме разтревожи
, ВНИМАВАЙТЕ, СМЪРТНО ОПАСНО Е 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- mitko ribara
- ще става разбирач
Еваларка за репортажа колега
Любимата ми река
Но за съжаление.......нещо откъм риба

-
- вече хвърля и на тежко
За излета и репортажа
,но е забранено паленето на огън и глобите са сериозни.Внимавайте и с карбона и далекопровода.

Поздравления за риболова!!!

Но не подценявай това което са написали колегите за безопастноста в горните си постове!?Trout написа:Жиците са доста на виско, на снимката не си личи, нема страшно
Напоследък зачестяват също изгарянията при рибарите.На пръв поглед е доста учудващо. Но когато те замахват с въдицата, кордата се усуква около проводници на ток с високо напрежение. И тъй като въдицата е направена от карбон с въглерод, тя е добър проводник. Така се стига до изключително тежки електрически изгаряния. В последните три месеца има над 10 такива пациенти/Става въпрос за Пирогов/. В момента в клиниката също лежи пострадал рибар. За съжаление не можахме да спасим лявата му ръка и тя е ампутирана. Мъжът беше с около 30% изгаряния. Затова рибарите са рискова група за изгаряния, особено ако са в близост до проводници с високо напрежение. В тези случаи те трябва да са изключително внимателни. Защото токът не прощава на никого.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
-
- новобранец
Днес чух, че бил забранен риболова за българи в Гърция. Вярно ли е?