Това надминава всички граници!

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

ribarq написа:Колега първо създаваш темата , а после искаш да я заключат понеже, потребителите на сайта се поскарват помежду си, кой се познава кой не яко се цепят ...... Ми и аз вече неможах да здържа и ще напиша нещо, От такива теми вече на хората в форума им е писнало ..... такива теми могат да доведът само до отрицателно отношение към рибите :!: защото следващия път като ходя за риба ще ги (натаркалям) 100 кила шарани и ще си ги снимам във банята ! само заради ТАЗИ ТВОЯ ТЕМА !
СПРЕТЕ ВЕЧЕ С ГЛУПАВИТЕ СИ ТЕМИ ! пишете за риболов , не показвайте изблици на завист :!: Покажи някой монтаж някоя въдица макара кука или каквото и да е , но да е от полза на всички ни!Споделяи опит :!: Но не и да гледаш в канчето на другия !
УСПЕХ !
ами мисля,че където мога споделям скромния си опит
То риба има ама водата е повече.
wewewe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wewewe »

Абе тоя форум верно бил за некакви садисти.Е освен да им пойелая да им приседне рибата какво друго.Хммм аз смятам,че и с 2 кила уклей може6 да се похвалиш и да се снимаш,че и вкусен,ама ней се тия тука нема да ме разберат.
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

wewewe написа:Абе тоя форум верно бил за некакви садисти.Е освен да им пойелая да им приседне рибата какво друго.Хммм аз смятам,че и с 2 кила уклей може6 да се похвалиш и да се снимаш,че и вкусен,ама ней се тия тука нема да ме разберат.
Заради такива като теб които си мислят че са фанали бога за рога и по садистичен ше става :lol: :lol: :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

wewewe написа:Абе тоя форум верно бил за некакви садисти.Е освен да им пойелая да им приседне рибата какво друго.Хммм аз смятам,че и с 2 кила уклей може6 да се похвалиш и да се снимаш,че и вкусен,ама ней се тия тука нема да ме разберат.
mnooo анонимно и неподготвено изказване....доста как да кажа-неуместно :idea: както и следващото м/у впрочем :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

поне за следващото знам,че е шега обаче :lol:
s_v_e
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s_v_e »

първо да кажа на големия разбирач ribata 92 че шараните не са по 1.5кг.ами са доста по големи.второ на него какъв му е проблема кво са хванал и кво сам зел и как така казва мнения без да знае какво е станало с рибата.трето да му кажа специално на него че ако ги бях взел трябваше да платя 450лв защото всички които бях хванал за деня бяха на такава стойност! и да допълня само че ако чакаме на такива като теб да слагат информация в форума и снимки с такива рибки който имаш ти в твоята галерийка няма да знаем нищо за никой водоем. :oops: :oops: :oops:
Team Filstar-Bobi Fisher
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

5кила написа:поне за следващото знам,че е шега обаче :lol:
Да наистина се шегувам, но се дразня когато някои почне да поучава и да се праи на даскал. Може би не съм прав. А и как така някои си правят закючение за някого от едно изказване или една снимка. :roll:

Давам следния пример на wewewe:
Гледаш тази моя сника от предишната страница с коритото с шараните и си викаш "Баси месаря тоз е опоскал цял язовир" нали?
А истината е следната: Шараните ги ловихме на частен язовир, в които не е разрешено и срещу заплащане да се лови с въдица. На снимката се вижда датата 23.09.06. Около месец след това всичките шарани около 20т. са заминали за пазара за да присъстват на софрата за Никулден. Аз от тез шарани нито един не съм изял. Ако собственика не беше настоял да си вземем риба нямаше нито един да взема (Между другото тез на снимката са по малко и от половината които хванахме но нямаше място в живарника вече) :D
Разбираш ли какво искам да обясня. А за мен истинския риболов е съвсем различен от тоз по язовирите. Дунав е голямата тръпка и изобщо не ме интересуват локви с евентуално (може би ма надали) некои смардел шаран.
От години вече рибета под 2 килограма не взимам.
Ти можеш ли да се похвалш със същото нещо и ribata92 също, като сте толкоз големи еколози и природозащитници. :?:
wewewe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wewewe »

хаха аз първо шаран не ловЯ-не разбирам такъв риболов да кисна 5 дена за една риба.Но с кефали над кило мога да ти се хвалЯ и 1 месеc,както ис това,Че на година взимам веднъж-първиЯ хванат и го изЯждаме родата.Като традиcиЯ е инаЧе и него нЯмаше да вземам и без това рибата намалЯ многократно отпреди 10-15 години!
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

[quote="ceno cenov"]
Ти можеш ли да се похвалш със същото нещо quote]

уау-това за мен ли се отнася :shock: остави го рибата92,младо е момчето,още се пеняви,па и да ви кажа,евала ,че му е такова вьзпитанието-само моя да му завидиме ние,големата работа-ама тва верно ли за мен се отнася? :shock: :lol:
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

5кила написа:
ceno cenov написа: Ти можеш ли да се похвалш със същото нещо quote]

уау-това за мен ли се отнася :shock: остави го рибата92,младо е момчето,още се пеняви,па и да ви кажа,евала ,че му е такова вьзпитанието-само моя да му завидиме ние,големата работа-ама тва верно ли за мен се отнася? :shock: :lol:
Не е за теб а за wewewe имах впредви. Тои е и отговорил.
Ама тя както се и очакваше се оплеска цялата работа. :lol: :lol: :lol: Това ми е като запазена марка. :lol:
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Моля поклон за изедникът на риби над 2кг ceno cenov :lol: :lol: :lol: :lol:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Трънски що си си изтрил снимките? :lol: :lol: :lol: :wink:
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

s_v_e написа:първо да кажа на големия разбирач ribata 92 че шараните не са по 1.5кг.ами са доста по големи.второ на него какъв му е проблема кво са хванал и кво сам зел и как така казва мнения без да знае какво е станало с рибата.трето да му кажа специално на него че ако ги бях взел трябваше да платя 450лв защото всички които бях хванал за деня бяха на такава стойност! и да допълня само че ако чакаме на такива като теб да слагат информация в форума и снимки с такива рибки който имаш ти в твоята галерийка няма да знаем нищо за никой водоем. :oops: :oops: :oops:
в "моята галерийка" не слагам "рибки" по простата причина че GSM-а ми е без камера и немога да снимам ясно ли ти е,ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА? :?: :?: :?: :?:
То риба има ама водата е повече.
s_v_e
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s_v_e »

оффф я си чети там хората кви риби ловят и как ги ловят да са научиш на нещо щото от такива малки ЦАПАЛНИЦИ като теб ми е писнало само да се заяждат и да завиждат на колегите от форума кой за какво и що е направил така. :!:
Team Filstar-Bobi Fisher
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

абе бате той добре че ти е без камерка телефона , че ако сичките ти рибета са като тея от снимките ти първо тебе ша та изядат колегите...
шаранчето е маломерка отсекъде , ама разбираемо е... млад си , първо ти е и му се радваш и така.... аре не обиждай хората, правилно ти рекоха по-нагоре , че не ги познаваш да им даваш определения. чети , анализирай, запознай се индиректно с качествата на колегите у форумо и тогава давай определения . аре батка и со здраве. оди за риба и няма дфа ти се въртят такива глупости у главата!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Заключено

Обратно към “Сладководен Риболов”