Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Ейййй много трябва да се внимава кво говорим БАСИGODzillata написа: Цялата идилия се изпари за секунда и реалността ме блъсна като товарен влак - аааррггггхххх! - нямам крик, нямам ключ за болтовете на гумата, нямам и ключ за катинара на резервната!....welcome to reality!
Точно тогава, като гавра на съдбата, ми звънна телефона и к'во да видяКамикЪ ми звъни!.....муахахаха, а снощи аз го бъзиках на тема спукани гуми
![]()
......а сЯ де!
След разговора с него, звъннах на приятел, който звъннал на друг, който отишъл при трети, та четвърти ми докара ножовка, крик и други инструменти, та в крайна сметка успях да се прибера и сега с вас да споделя.![]()

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Мани, мани...AL KAPONE написа:....Дано не си скъсал гумата и при някоя булчица, че там по трудно се оправят работите

@Владко, ти верно Фана, бре!

Малка риба, ама риба!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov
Леле Чируз,
Това си е риба! Ама каква е ?
Моите полуриби, ще покажа утре.
И аз усетих първия лед - даже стъпих отгоре с двата крака
!
Ще дойде, не може да не дойде!!!
За сега по края на гьола, а после в цялата страна!
А като знам колко рано отиваш на риба си твърдо "идно", затова и ти отстъпих В 12.
Скива ли какви хубави кадри и е изкарал Телескоп. Е, те ще стоплят сърцето ми през мразовитите риболови на лед тази зима.
Представи си само - напр.температура -8 -10 С, дебел лед и едно видение - В 12 по потник и шортички лови с щека на дупка, а !!!
Като се замисля, такива видения се получават след употреба на алкохол като в поста на INCUBUS - "без повод,по навик,от 11.00 часа досега". Не че същия час важи и за мен!
А друга причина за виденията е пълната липса на риболов в последно време, да не говоря, че и В 12 ми липсва вече и всичко това води до демотивация и търсене на утеха. В случая - "без повод,по навик".
Това си е риба! Ама каква е ?
Моите полуриби, ще покажа утре.
И аз усетих първия лед - даже стъпих отгоре с двата крака

Ще дойде, не може да не дойде!!!
За сега по края на гьола, а после в цялата страна!
А като знам колко рано отиваш на риба си твърдо "идно", затова и ти отстъпих В 12.
Скива ли какви хубави кадри и е изкарал Телескоп. Е, те ще стоплят сърцето ми през мразовитите риболови на лед тази зима.
Представи си само - напр.температура -8 -10 С, дебел лед и едно видение - В 12 по потник и шортички лови с щека на дупка, а !!!
Като се замисля, такива видения се получават след употреба на алкохол като в поста на INCUBUS - "без повод,по навик,от 11.00 часа досега". Не че същия час важи и за мен!
А друга причина за виденията е пълната липса на риболов в последно време, да не говоря, че и В 12 ми липсва вече и всичко това води до демотивация и търсене на утеха. В случая - "без повод,по навик".
- Кузмич
- dreamer
Чири стига си спамил темата с тез рибики бре. 

Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
- G.Petkov
Нали Телескоп пита как ми е минал деня?
Ето как минава един неуспешен риболовен ден!!!
Наспах се едно хубаво и отидох на един "таен" залив на яз.Огняново, където миналата година попилях костурите. Достигането на залива и особено връщането е свързано с метода на "кардио-туризма" на INCUBUS.

И като се почна, не, не и пак не. От скука се захванах да готвя, в случая боб с наденица,

Седнах да ям и оп, едната плувка потъна, засякох, върви тежко, ама не се дърпа. Ясна е работата - ето го хищника, ветеран, с една щипка, кой знае в кой преход е загубил другата, ама наежен и готов за бой,

Продължих с яденето, ама потъна и втората плувка, почти същия размер, но уставно с две щипки, изглежда по-малък, ама то е защото почти се е изправил от ярост,

Като си помислих, че не съм от сайта "На раци", реших да си тръгвам. Минаха и едни тролингисти, заприказвахме се и те споделиха, че на сонара не се виждало и една рибка.
А денят - прекрасен, тих, слънчев, но липсва най-важният елемент - риболова, без него се чувствам направо опустошен, съсипан и дълбоко разочарован.
Ето как минава един неуспешен риболовен ден!!!
Наспах се едно хубаво и отидох на един "таен" залив на яз.Огняново, където миналата година попилях костурите. Достигането на залива и особено връщането е свързано с метода на "кардио-туризма" на INCUBUS.
И като се почна, не, не и пак не. От скука се захванах да готвя, в случая боб с наденица,
Седнах да ям и оп, едната плувка потъна, засякох, върви тежко, ама не се дърпа. Ясна е работата - ето го хищника, ветеран, с една щипка, кой знае в кой преход е загубил другата, ама наежен и готов за бой,
Продължих с яденето, ама потъна и втората плувка, почти същия размер, но уставно с две щипки, изглежда по-малък, ама то е защото почти се е изправил от ярост,
Като си помислих, че не съм от сайта "На раци", реших да си тръгвам. Минаха и едни тролингисти, заприказвахме се и те споделиха, че на сонара не се виждало и една рибка.
А денят - прекрасен, тих, слънчев, но липсва най-важният елемент - риболова, без него се чувствам направо опустошен, съсипан и дълбоко разочарован.
- GODzillata
Можеше да метнеш и раците на скарата.G.Petkov написа:Като си помислих, че не съм от сайта "На раци", реших да си тръгвам.

G.Petkov написа:И поздравления за stonetales, като се чухме и му споменах, че тук всеки пише за себе си, а човека отговори:
- Ами то така трябва и да бъде. Тя темата е " На себе си ли служим?"!

Къде остана за Партията, за Родину, за Сталину?

Цъ, цъ, цъ....т'ва наше его по-голямо от Еверест...

Нормално,бре Кире-типично по български !GODzillata написа:G.Petkov написа:И поздравления за stonetales, като се чухме и му споменах, че тук всеки пише за себе си, а човека отговори:
- Ами то така трябва и да бъде. Тя темата е " На себе си ли служим?"!Баси егоцентриците сме се сбрали, ей!
Къде остана за Партията, за Родину, за Сталину?![]()
Цъ, цъ, цъ....т'ва наше его по-голямо от Еверест...
При социализма водещото беше идеята,материализмът се отричаше тотално! Сега е обратното-както се казва"Трябва да бъдеш в крак с времето!"
А ние пък сме царе да си сменяме идеите,партиите/житието,битието/-продаваме се за жълти стотинки!Дойде времето на Бай Ганьо/в банята/-да се бием в гърдите и викаме " булгар,булгар!
Твоето мислене вече е остаряло,вземи се в ръце!!!

п.п Ето ти едно интересно четиво за размисъл

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GODzillata
Мда, по-добре царе, отколкото богове...ето защо:Телескоп написа:...А ние пък сме царе ...

Магарето и лъва
Магерето отишло при лъва и му вика:
- Абе, що ти трябва да си цар на животните? Що па да не съм аз?
- Ми как що, я гледай ква хубава грива имам
- Ми, то и аз имам хубава грива. Значи и аз може да съм цар?
- Е, да ама аз имам и много голям хуй. Гледай къв е
- Ми и аз имам голям хуй - извадило го магарето
Премерили си хуйовете и се оказали точно до сантиметър еднакви. Тогава лъва казал:
- Е, да, ама аз еба много яко и дълго
- Ми и аз еба яко и дълго
Накрая лъва предложил:
- Дай да се ебем един друг и който издържи по-дълго без да свърши, той ще е цар на животните.
Съгласило се магарето, теглили чоп и се паднало на лъва да ебе пръв. Почнал той да шкури магарето, ебал, ебал и след 30 минути не издържал и свършил. Дошъл ред на магарето. Набил го до корем на лъва и почнал да го лющи. Минали 20 минути и лъва си казал: Абе тоя нещо много издържа, ще вземе да ме стигне. Я, да се сетя кво ми прави лъвицата като я еба. А, да, хапе ме закачливо по врата. Обърнал се и почнал да хапе магарето по врата. То пощуряло и почнало да му го набива още по здраво. Обаче минали 25 мин. и не свършва. Лъва пак се замислил за триковете на лъвицата и се сетил как му драска с нокти ташаците. Почнал да го прави и на магарето, а то зацвилило от кеф и го залашкало още по-жестоко. Станали 28 мин и лъва вече се притеснил сериозно. Пак се замислил и се сетил, че за да му направи най-голям кеф, лъвицата почвала да си върти гъза на осморки. Речено-сторено, започнал да се върти като луд на шиша, а магарето откачило и се изпразнило мощно на 29-тата минута, след което прошепнало в ухото на лъва:
- Ти не си цар, бе. Ти си Бог!

Вица беше пуснат от ninastefanina във фейса и умрях да се смея....муахаха.

Иде ми да перефразирам подписа ти и да го нагодя към днешната действителност:
Дай на човек една риба и той ще яде един ден.
Научи го да я лови и той винаги...ще ходи гладен.

Да,ама НЕ- имаме и бог!GODzillata написа:Мда, по-добре царе, отколкото богове...ето защо:Телескоп написа:...А ние пък сме царе ...![]()
![]()
![]()
Магарето и лъва
..........................................................

Решил Бойко Борисов приживе да се погрижи за погребението си и пратил Цветанов да разузнае пазара. Обиколил Цецо тук-там, връща се и вика:
- Шефе, уредил съм те до Незнайния воин.
Бойко обаче го погледнал на кръв. Направил Цецо нова справка и предлага на другия ден:
- Шефе, да възстановим мавзолея?
Бойко отново го смразил с поглед. Вдигнал се тогава нашият човек и право в Ерусалим. Правил-струвал оправил Бойко с място на Голгота. Местният равин обаче поискал за гроба 10 хиляди долара. Връща се Цецо доволен:
- Шефе, уредил съм те в Ерусалим, на Голгота само за 10 хиляди долара!
А Бойко:
- Абе, ти нормален ли си! 10 бона само за три нощи?!!

GODzillata написа:...Иде ми да перефразирам подписа ти и да го нагодя към днешната действителност:
Дай на човек една риба и той ще яде един ден.
Научи го да я лови и той винаги...ще ходи гладен.
За подписа ми сигурно съдиш по себе си,аз си хващам редовно!!!GODzillata написа:......., а цяло лято и цяла есен не хванах ник'в риба...

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GODzillata
Говоря за РИБА, а не за стръв!Телескоп написа:За подписа ми сигурно съдиш по себе си,аз си хващам редовно!!!

Тома Неверни,наслаждавай се !GODzillata написа:Говоря за РИБА, а не за стръв!Телескоп написа:За подписа ми сигурно съдиш по себе си,аз си хващам редовно!!!

[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MCYZgAUuDo0?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/MCYZgAUuDo0?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bGvqVRS8fGg?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/bGvqVRS8fGg?ve ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
- GODzillata
Гледал съм ги тия клипове, ама злите езици говорят, че имало водолаз, който ти ги е закачал под водата.

Браво,Кире!Нищо не може да остане скрито от тебе !!!GODzillata написа:Гледал съм ги тия клипове, ама злите езици говорят, че имало водолаз, който ти ги е закачал под водата.![]()

Точно така е било, ама по едно време, закачили на водолаза шлауха и без да искат го елиминиралиGODzillata написа:Гледал съм ги тия клипове, ама злите езици говорят, че имало водолаз, който ти ги е закачал под водата.![]()

Хей, телескопче, още веднъж - браво за клипа, а за водолазите - всеки от нас може да си мечтае

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.