Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

По р. Искър
Re: По р. Искър
кефал дълъг колкото бутилка от минерална вода ( 1,5 л ) тежи точно 411 г. уловен, преди 21 дни на 9-ти километър ( общо 3 бр. ) и един распер 48 см - тежащ 880 гр. за пръв и последен път съм мерил, защото когато приказваме и показваме, не си гледаме в ръцете и устата.
- prodigy666
- разбира нещата
прав сиtokaitopd написа:абе колега имаш ли си понятие от килограми тази рибка не е повече от 400 гр.извинявай но дайте да бъдем малко по коректни.

- jasonsmith
- разбира нещата
Не знам дали наистина тоя кефал е 1.6 кг, но със сигурност е над 1 кг.. по - важно е не колко е дълъг, а колко е дебел..tokaitopd написа:кефал дълъг колкото бутилка от минерална вода ( 1,5 л ) тежи точно 411 г. уловен, преди 21 дни на 9-ти километър ( общо 3 бр. ) и един распер 48 см - тежащ 880 гр. за пръв и последен път съм мерил, защото когато приказваме и показваме, не си гледаме в ръцете и устата.
-
- научил се да хвърля
Абе човек ти май имаш остра нужда от очила!!! Мисля че тук като си споделяме за излетите не сме седнали да се лъжем. За теб лъжа , за мен истина. Като не ти изнася нещо , не е нужно да четеш и обсъждаш!!!tokaitopd написа:абе колега имаш ли си понятие от килограми тази рибка не е повече от 400 гр.извинявай но дайте да бъдем малко по коректни.
-
- новобранец
А бе колега каква е таиа гупа

-
- новобранец
Браво браво чудесна риба евала баце 

-
- вече хвърля и на тежко
Добра слука.