По р. Искър

Модератори: bobopeli, sapuna

tokaitopd
новобранец
новобранец

Re: По р. Искър

Мнение от tokaitopd »

кефал дълъг колкото бутилка от минерална вода ( 1,5 л ) тежи точно 411 г. уловен, преди 21 дни на 9-ти километър ( общо 3 бр. ) и един распер 48 см - тежащ 880 гр. за пръв и последен път съм мерил, защото когато приказваме и показваме, не си гледаме в ръцете и устата.
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

tokaitopd написа:абе колега имаш ли си понятие от килограми тази рибка не е повече от 400 гр.извинявай но дайте да бъдем малко по коректни.
прав си :) мах 600 грама имам 1 снимка на скобар е нее мерен но има кило и е доста по голям .. а съм хващал и 1,6 кг скобар баяяя по голем .... само за сравнение с килограмите
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

tokaitopd написа:кефал дълъг колкото бутилка от минерална вода ( 1,5 л ) тежи точно 411 г. уловен, преди 21 дни на 9-ти километър ( общо 3 бр. ) и един распер 48 см - тежащ 880 гр. за пръв и последен път съм мерил, защото когато приказваме и показваме, не си гледаме в ръцете и устата.
Не знам дали наистина тоя кефал е 1.6 кг, но със сигурност е над 1 кг.. по - важно е не колко е дълъг, а колко е дебел..
dosseto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dosseto »

tokaitopd написа:абе колега имаш ли си понятие от килограми тази рибка не е повече от 400 гр.извинявай но дайте да бъдем малко по коректни.
Абе човек ти май имаш остра нужда от очила!!! Мисля че тук като си споделяме за излетите не сме седнали да се лъжем. За теб лъжа , за мен истина. Като не ти изнася нещо , не е нужно да четеш и обсъждаш!!!
jokopavlov
новобранец
новобранец

Мнение от jokopavlov »

А бе колега каква е таиа гупа :D :D :D :D
jokopavlov
новобранец
новобранец

Мнение от jokopavlov »

Браво браво чудесна риба евала баце :wink: