раци - варна?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
omerta
новобранец
новобранец

раци - варна?

Мнение от omerta »

колеги някой знае ли къде край Варна мога да си наловя раци?Освен на централния пазар:)
от всичко хубаво по много
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Николаевка-големия,10лв на ръчило :wink:
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

дуранкулак-ако си намериш място :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
omerta
новобранец
новобранец

Мнение от omerta »

Камен за Николаевка плащам само десет лева на рачило или си плащам и раците после и знаеш ли дали има значение какво е рачилото?
5кила на дуранкулак несъм ходил а какъв е проблема с мястото?място дето да има раци, място дето да мога да ловя раци или място незаето от някой?
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

omerta написа:Камен за Николаевка плащам само десет лева на рачило или си плащам и раците после и знаеш ли дали има значение какво е рачилото?
5кила на дуранкулак несъм ходил а какъв е проблема с мястото?място дето да има раци, място дето да мога да ловя раци или място незаето от някой?
проблема е,че нема една вьдица кьде да заметнеш от рачила-правят ги леко трапецовидни,нещо като слепи кошове и ги заебват по 20-30 кьдето им скимне :lol: ше се ориентираш по тапичките.другия проблем е,че принципно е забранен улова с лодки-некои влизат,но вероятно са познати,аз не сьм посмял до сега-начи водоема е резерват и си има охрана-с лодка работим само на шабленското и то привечер,докьм 1-2 нощес :wink: да не те стреснах? :lol: донякьде преувеличавам-виж сега-вьпреки зверското мародерство раци си има в изобилие-сметай,щом на последното ми ходене преди месец вадих вместо риби,само раци на плувка-наджапваш си като пич-не е дьлбоко-около 160см и си слагаш неколко рьчила..добре ще е да си направиш обаче от тоя модел дето ти казах-ако проявиш интерес ще ти нарисувам една схемичка и ще я сложа в галерията си..най ги ловят откьм ресторанта,под нивите-покрай ресторанта минава един черен пьт(мнооо внимавай при дьжд :wink: ),като хванеш пьтя-отдясно ти се пада езерото,тук таме има просеки в шавара-тьрсиш си место и меташ-гледай да е делничен ден,че по няма хора
omerta
новобранец
новобранец

Мнение от omerta »

ами аз тука в един магазин видях едно като живарник ама като се разпъне става дълго около 70 см и се застопорява с едни телчета да не се сгъва.от едната страна е затворено а от другата така направено че ако влезе нещо да не може да излезе.мисла да купя едно и да си направя още едно две.предполагам принципа е същия заебаваш го някъде и след време си го вадиш.ако не ти го е извадил друг. :)
иначе за часовете няма проблем.ако някой ми направи проблем ще ги накарам по цялото езеро да извадят рачилата :)
под седалката имам калашников а като свършат патроните много бързо ускорявам от нула до сто :)
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

постарах се набьрзо сьс следната схемичка :wink: нали обещаваш да не ме нападаш с калашниковия :lol: :lol: :lol:

Изображение
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

камен написа:Николаевка-големия,10лв на ръчило :wink:
Абе там нема раци бре :lol: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
omerta
новобранец
новобранец

Мнение от omerta »

5кила това твоето е по-добро от онова на магазина.по-лесно ше си го направя. благодаря
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”