Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Споделено
Модератор: sapuna
Споделено
Колеги искам да споделя пътуванията ми наскоро, за да не се разкарвате като мен напразно. Тази събота и неделя/14-15.07/ бяхме на яз.Тракиец. Пристигнахме там рано сутринта постояхме 2-3часа, рибата се побърка да играе, но на нито 1 въдица не закачи нищо.Слънчасахме и прибрахме багажа. Отправихме се към Доситеево -и там водата е паднала,пък и намя микакви сянки. От там тръгнахме за яз.Ивайловград. Водата страшно много е паднала-откъм Бориславци и Малки Воден се е отдръпнала поне 20 метра/там е плитко и тази ивица от 20м. е само кал/. На Ставри Димитрово е същото. Въпреки това рибата кълве доволно-хванахме едри костури, кефал, червеноперка и много малки шаранчета, които се пускат естествено да растат/между другото язовира го зарибиха преди няколко месеца с 500 000шаранчета/. За мен това е най-благодатния язовир за риболов/мое лично мнение/.Предните 2 уйкенда бяхме на по-хладничко както смятам да направя и този уйкуенд-тръгнахме за Голям Беглик, обиколихме го целия и не намерихме празно място за бивак/имам чувството, че народа от половин България се беше изнесъл нагоре/ от там продължихме за Широка поляна и там отседнахме, предния уйкенд също бяхме там. Риба няма -за 2 дена хванахме няколко малки костурчета 2 хубави кефала и малки червеноперки, но пък природата и чистия хладен въздух си заслужава. На Жребчево е същата работа-паднало ниво и никакво кълване. Явно в момента периода е такъв, че никъде не вълве, затова аз лично ще търся по-прохладни места, където поне да ти е кеф да направиш барбекюто и да не умираш от жеги. Ако вие може да ми препоръчате някое място което не знам, приемам съвети.
Наслука на всички
Наслука на всички
- Bai Xristo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Pipi, много се радвам, когато чета такава информация
Въвмоя край вмомента са страхотни горещини, и никъде не кълве
Преди два дни реших да мръдна до едно близко водоемче, но като стигнах, за мое най-гоямо разочарование установих, че то беше почти пресъхнало
Взех си чукалата и се прибрах
Ще ти пожелая приятни почивни дни смного риба, но внимавайте с огъня набарбекюто, защото стават много пожари от жегата
НАСЛУКА

Ще ти пожелая приятни почивни дни смного риба, но внимавайте с огъня набарбекюто, защото стават много пожари от жегата

НАСЛУКА

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
-
- научил се да хвърля
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
В неделя ходих на Петеловския ръкьв. Водата си е добре, спада изключителнно бавно! Ловяха добри бели риби на тролинг три лодки с гребла и само една се появи с двигател за малко. Дава червеноперка на дъно и плувка, уклей и костур супер на рядко......sevdalin1970 написа:pipi на Тракиец какво е нивото на водата , че смятам другата седмица да ходя там. Мерси предварително.

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.