За Толстолоб

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

Добро парче.Ама alexbb днес ми направи мн.лошо впечатление направо пусна 6-7 тем иза 10 минути,но е разбираемо,защото е нов колега :lol: :lol:
То риба има ама водата е повече.
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

Еххх пак на плочките :lol: :lol: :lol:
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Смеите му се на ribata92 ама живна форума :lol:
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

да поне едно добро нещо да направя за този свят..
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

ribata92 написа:Ами здравей колега.Първо пиши на кирилица.А по темата имам един пирятел дето бше хванал наскоро толстолоб 17кг ами значи попринцип ак ого ловиш на платено на малък водоем тактиакта е следната(и ако толстолобите са големи) - значи взимаш една кука от онези дето с тях си закачат кофите берачите на череши и т.н. и я вързваш там за по-дебело влакно и мяташ.Без стръв без нищо тя отива на дъното (а както знаеш толстолоба стой по дъното0 и ти почваш да навиваш ако имаш късмет по пътя ще закачиш някой и ще го извадиш.Аз това знам,дерзайте колеги!
Това са пълни глупости.Не заблуждавай хората писах ти вече.и тази риба не стои в придънният слой.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
ribata92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribata92 »

butnik написа:
ribata92 написа:Ами здравей колега.Първо пиши на кирилица.А по темата имам един пирятел дето бше хванал наскоро толстолоб 17кг ами значи попринцип ак ого ловиш на платено на малък водоем тактиакта е следната(и ако толстолобите са големи) - значи взимаш една кука от онези дето с тях си закачат кофите берачите на череши и т.н. и я вързваш там за по-дебело влакно и мяташ.Без стръв без нищо тя отива на дъното (а както знаеш толстолоба стой по дъното0 и ти почваш да навиваш ако имаш късмет по пътя ще закачиш някой и ще го извадиш.Аз това знам,дерзайте колеги!
Това са пълни глупости.Не заблуждавай хората писах ти вече.и тази риба не стои в придънният слой.
аз това знам и споделям мнението си ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”