Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

За Толстолоб
Модератор: bobopeli
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- ceno cenov
- разбира нещата
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Това са пълни глупости.Не заблуждавай хората писах ти вече.и тази риба не стои в придънният слой.ribata92 написа:Ами здравей колега.Първо пиши на кирилица.А по темата имам един пирятел дето бше хванал наскоро толстолоб 17кг ами значи попринцип ак ого ловиш на платено на малък водоем тактиакта е следната(и ако толстолобите са големи) - значи взимаш една кука от онези дето с тях си закачат кофите берачите на череши и т.н. и я вързваш там за по-дебело влакно и мяташ.Без стръв без нищо тя отива на дъното (а както знаеш толстолоба стой по дъното0 и ти почваш да навиваш ако имаш късмет по пътя ще закачиш някой и ще го извадиш.Аз това знам,дерзайте колеги!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- ще става разбирач
аз това знам и споделям мнението сиbutnik написа:Това са пълни глупости.Не заблуждавай хората писах ти вече.и тази риба не стои в придънният слой.ribata92 написа:Ами здравей колега.Първо пиши на кирилица.А по темата имам един пирятел дето бше хванал наскоро толстолоб 17кг ами значи попринцип ак ого ловиш на платено на малък водоем тактиакта е следната(и ако толстолобите са големи) - значи взимаш една кука от онези дето с тях си закачат кофите берачите на череши и т.н. и я вързваш там за по-дебело влакно и мяташ.Без стръв без нищо тя отива на дъното (а както знаеш толстолоба стой по дъното0 и ти почваш да навиваш ако имаш късмет по пътя ще закачиш някой и ще го извадиш.Аз това знам,дерзайте колеги!

То риба има ама водата е повече.