Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ПОПЧЕТА - 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
- недялко радков
- ще става разбирач
Re: ПОПЧЕТА - 2011
Рибата я хванах на скарида.На "коритото" има 5 дашни дупки,но вчера рибата не ми даде да стигна до тях
.
Венци,защо трябва да чакаш догодина,имаш ми телефона!

Венци,защо трябва да чакаш догодина,имаш ми телефона!
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
-
- ще става разбирач
Вече съм зазимил такъмите,догодина живот и здраве ще имам и повечко свободно време.Дано само не ти мине желанието да ходиш за риба с начинаещ и малко карък като мененедялко радков написа:...Венци,защо трябва да чакаш догодина,имаш ми телефона!

-
- ще става разбирач
колега недялко, на кое викаш коритото, на онзи камък големия приличащ по скоро на вана .... ахаха :0 днес минах за около час , но рибата вяла - около 10-на стронгила. Изпробвах повечето дупки като само една даде - "камъка на Стельо" ако го знаеш. На скарида и мида, на филе не искаше. Може би рано отидох..
- недялко радков
- ще става разбирач
Аз отидох по-късно-около 14.30,до 16.30 улових това:
Лових от страната на канала(вчера лових от другата страна),като 2 от волтите бяха на "коритото",и двете дадоха по 4-5 риби.Днес имаше много кучета,котките останаха доволни
Лових от страната на канала(вчера лових от другата страна),като 2 от волтите бяха на "коритото",и двете дадоха по 4-5 риби.Днес имаше много кучета,котките останаха доволни

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
-
- ще става разбирач
КОЛЕГА не разбрах на кое викаш коритото, на онзи бетон във форма на корито ли ?
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес с приятели отскочихме до нефтеното пристанище в Отманли за 2 часа 2 стронгила трима човека от там газ към Поморие където извадихме 15-20 отбълъка средни .Като цяло мноо ялов риболов за стръв ползвахме филе от сардина и сафрид,пилишки гърди,калмар,рапан и скарида ударите бяха само на скаридата на дргият ем дори небутна.Наслука на всички

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- недялко радков
- ще става разбирач
Да,на камъка с форма на корито,първия дето десния му край влиза във водата.ico000_ написа:КОЛЕГА не разбрах на кое викаш коритото, на онзи бетон във форма на корито ли ?
-
- ще става разбирач
това от днес, стронгил парти , на фара Св. Никола - 2 часа работа, жалко че ми свършиха скаридите защото си намерих нова дупка само ДЯДО ПОП, пробвах на филе от поп не ще, само на скарида взимаше. утре пак. колега какво е отбалък? нивото на водата е паднало драстично....поне се виждат нови дупки 

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
-
- ще става разбирач
не става ли черно като поотрасне, тъй като по книгата "рибите в България" го дават оранжево..
- недялко радков
- ще става разбирач
Tатара е различни цветове в зависимост от заобикалящата го среда.Хващал съм черен,зелен,кафяв и червеникав.Този от снимката е стоял на светъл фон,те така си сменят разцветките.Саскаята е това:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- ще става разбирач
на саса главата му не е широка нали така
, днес времето иска да не ззнае, маий ще атакувам новата дупка, само дето скарида нямам .. дали продават или вече само на мида?

- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Продават и то доволно голяма. Чак да се изкуши човек за попчета ли да я ползва или за себе си