Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
- akoto13
- ще става разбирач
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Здравейте приятели.Пиша в тази тема,а не в темата за язовир Сопот,защото имах молба от няколко човека..Ловат се кустури на стената на рибе,но много дребни.Имах само два едри,но си кълве стабилно.Сулките или са пасивни или не могат да се доредат на куката от многото кустурета.Ако някой иска да си направи кефа да отива.Мирната риба е пасивна.Ако коментара пречи,че е в тази тема го изтриите.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Малее здрал си ги!chirusa_bg написа: Язовирчето е доста спаднало.
Хванах 5 рибета, 4 микро баби и една слънчевка.
Ултра ли беше слънчака....

Последно промяна от Paublo_Eskobar на Нед Ное 20, 2011 9:05 pm, променено общо 1 път.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
akoto13
"Здравейте приятели.Пиша в тази тема,а не в темата за язовир Сопот,защото имах молба от няколко човека..Ловат се кустури на стената на рибе,но много дребни."
Въобще не пречи твоят коментар, тя темате е затова и аз щях да те питам на ЛС, добре че се обади
!
Колко е размера на костурчетата?
"Здравейте приятели.Пиша в тази тема,а не в темата за язовир Сопот,защото имах молба от няколко човека..Ловат се кустури на стената на рибе,но много дребни."
Въобще не пречи твоят коментар, тя темате е затова и аз щях да те питам на ЛС, добре че се обади

- akoto13
- ще става разбирач
Масово са до педя.Двата едри,които хванах са по-около половинка(бирени шишета ги кръстих).Отидоха на тигана.Другите направо от куката във водата.Интересното поне за мене, е че не нагълтваха,а куката се закачаше на устата.Нямаше други жертви освен "шишетата"G.Petkov написа:akoto13
Въобще не пречи твоят коментар, тя темате е затова и аз щях да те питам на ЛС, добре че се обади!

На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ко става колеги,че зазимяваме ли 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- yaata
- фен клуб-скобар
TRANSKI RIBAR написа:Ко става колеги,че зазимяваме ли
Като гледам какво е трагично положението навсякъде - май че прибираме такъмите. Вчера ходих на Роман на Искъро и освен настинка друго нема.Е, на фидера излезе некво заблудено скобаре-ама това ли бе целта? Доколкото разбрах от местните, са минавали тесните специалисти в областа на електричеството и имаше периоди от 1-2 часа когато имах чувството, че във вира няма никакъв живот- и тая смотана мъгла. Абе гадна работа.

Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
-
- новобранец
- Обратна връзка:
А нещо за ботаническата градина да каже някой?Дали има щука.?Останаха ми от вчера няколко каракудки. А иначе вчера на Враждебна до летището от сутринта до обяд една тапа за щука и една плувка с рибе за костур и нищо.Само една малка патица ми клъвна на плувката, щото явно освен мойто рибе няма друго там за ядене.
Igraite bridge!
yaata написа:TRANSKI RIBAR написа:Ко става колеги,че зазимяваме ли
Като гледам какво е трагично положението навсякъде - май че прибираме такъмите. Вчера ходих на Роман на Искъро и освен настинка друго нема.Е, на фидера излезе некво заблудено скобаре-ама това ли бе целта? Доколкото разбрах от местните, са минавали тесните специалисти в областа на електричеството и имаше периоди от 1-2 часа когато имах чувството, че във вира няма никакъв живот- и тая смотана мъгла. Абе гадна работа.
днес карулково ,кунино ,роман и още едно две места -нема пипане нема и сторване за пипане ,се едно нема риба в реката само на роман видях три -четири риби да скачат

- SaSho-Sensas
- фен клуб-скобар
Работата е много зле навсякъде.Обиколил съм всичко което е около София челопечене,чепинци и всички останали водоеми.Положението е трагично.Според мен рибата не е активна защото: първо водата е супер прозрачна а знаем какво става по водоемите ни мрежи и темп подобни и рибата се е скрила в дън земя и се плаши от най малкото нещо което мина над водата, второ сезона е такъв че рибите се подготвят за зимата вече са лениви, и не на последно място просто популацията им вече не е толкова добра като преди една, две три години.За бракониерите това

Последно промяна от SaSho-Sensas на Сря Ное 23, 2011 12:20 am, променено общо 1 път.
SENSAS TEAM-the best fishing team
абе и други години е нямало вода пък си излизаха риби.Явно бракониерите си казаха думата.....
Колеги на панчарево платения дали се е махнал леда за да си хвана пастърва за никулден.
Не съм минавал скоро, ама пробвай. Ако има лед може да се пробваш на дупка, но гледай да си стъпил на мостчето дето минава по средатаniko8704 написа:Колеги на панчарево платения дали се е махнал леда за да си хвана пастърва за никулден.

Между другото на Никулден не трябваше ли да се яде Шаран?
Колеги някой ходил ли е на Мало Бучино скоро ?
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Виж във шаранджийския , със сигугорност са ходили. 

- ludiqdoctor
- научил се да хвърля
Някой може ли да ми даде телефоните на собствениците на рибарника в Герман за да проверя дали са пускали пъстърви, че мисля за Никулден такова да е менюто? Или някой ако има актуална информация какво е положението там.
Антистрес терапия - с въдица в ръка!