Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

избор на шаранджиска макара до около 70 лева
Модератор: sapuna
Re: избор на шаранджиска макара до около 70 лева
Ама колега аз поне не разбрах-ти сега шаранджия ли смяташ да ставаш или ще си повиш на мач и на плувка?jrc8262 написа:![]()
колега явно не сам те разбрал добре за плувка ли става дума или на дъно аз ти говоря за плувка иначе и на дъното така стоят нещата
![]()
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Ми ако прочетеш заглавието е за шаранжийска макара,ма за дъно май пише в темата,не за мач,не за плувка.pasator написа:Ама колега аз поне не разбрах-ти сега шаранджия ли смяташ да ставаш или ще си повиш на мач и на плувка?jrc8262 написа:![]()
колега явно не сам те разбрал добре за плувка ли става дума или на дъно аз ти говоря за плувка иначе и на дъното така стоят нещата
![]()
Аз там съм пораснал...
bobo_33333 като прочитам пак темата , човека на плувка щял да хваща , ми се струва , ако да си пише шаранджийска макара .
Ами и аз с такива убеждения останах колега,ама.....абе луда работаprodos написа:bobo_33333 като прочитам пак темата , човека на плувка щял да хваща , ми се струва , ако да си пише шаранджийска макара .

ТОВА Е ПРОСТО МОЕТО МНЕНИЕ ЗА МАЧОВИЯ РИБОЛОВ.
А ИНАЧЕ ИСКАМ ДА СИ ЗАКУПЯ ШАРАНДЖЙСКО ОБОРУДВАНЕ МАКАРИ,ВЪДИЦИ И ТАКА НАТАТЪК.

темата я създадох за да споделите ващи мнения за този вид риболов коя макара е по добра за цената си.

но явно не съм се изказал много добре

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Взимай три броя от тази http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=19458 и няма да съжеляваш. С Евоксите досега ядове не съм имал никакви, а бая Евокси ми минаха през ръцете,но там си е игра на руска ролетка - вероятността да попаднеш на макара със скрит дефект е много голяма.pasator написа:http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=19458 Това е твоята макара колега-лебедка си е направо,а и можеш да видиш ревюто на колегата
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.