избор на шаранджиска макара до около 70 лева

Модератор: sapuna

Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Re: избор на шаранджиска макара до около 70 лева

Мнение от pasator »

jrc8262 написа::( :?: колега явно не сам те разбрал добре за плувка ли става дума или на дъно аз ти говоря за плувка иначе и на дъното така стоят нещата :D :D
Ама колега аз поне не разбрах-ти сега шаранджия ли смяташ да ставаш или ще си повиш на мач и на плувка?
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bobo_33333 »

pasator написа:
jrc8262 написа::( :?: колега явно не сам те разбрал добре за плувка ли става дума или на дъно аз ти говоря за плувка иначе и на дъното така стоят нещата :D :D
Ама колега аз поне не разбрах-ти сега шаранджия ли смяташ да ставаш или ще си повиш на мач и на плувка?
Ми ако прочетеш заглавието е за шаранжийска макара,ма за дъно май пише в темата,не за мач,не за плувка.
Аз там съм пораснал...
prodos
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от prodos »

bobo_33333 като прочитам пак темата , човека на плувка щял да хваща , ми се струва , ако да си пише шаранджийска макара .
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

prodos написа:bobo_33333 като прочитам пак темата , човека на плувка щял да хваща , ми се струва , ако да си пише шаранджийска макара .
Ами и аз с такива убеждения останах колега,ама.....абе луда работа :lol:
Аватар
jrc8262
новобранец
новобранец

Мнение от jrc8262 »

:D :D :D :D :D :D явно на истина стана голяма каша :D :D :D става дума за дънен риболов не за плувка или мач... :D просто бях споделил че след подхранката най много рибата обича белия червеи КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА МАЧ.
ТОВА Е ПРОСТО МОЕТО МНЕНИЕ ЗА МАЧОВИЯ РИБОЛОВ.
А ИНАЧЕ ИСКАМ ДА СИ ЗАКУПЯ ШАРАНДЖЙСКО ОБОРУДВАНЕ МАКАРИ,ВЪДИЦИ И ТАКА НАТАТЪК. :D :D
темата я създадох за да споделите ващи мнения за този вид риболов коя макара е по добра за цената си. :D :D
но явно не съм се изказал много добре :?: :?:
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

pasator написа:http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=19458 Това е твоята макара колега-лебедка си е направо,а и можеш да видиш ревюто на колегата
Взимай три броя от тази http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=19458 и няма да съжеляваш. С Евоксите досега ядове не съм имал никакви, а бая Евокси ми минаха през ръцете,но там си е игра на руска ролетка - вероятността да попаднеш на макара със скрит дефект е много голяма.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”