Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

избор на шаранджиска макара до около 70 лева
Модератор: sapuna
избор на шаранджиска макара до около 70 лева
значи имам един вапрос бих се радвал ако ме посъветвате.аз сам начинаещ шаранджия и ми се налага да пазарувам мисля 3.3 пръти jrc defender 12" 3lbs мойе и 3.25lbs a проглема ми е при макарите от начало исках баитрънери ама се отказах и сам се спрял на тея
tomax titan 8000-лично аз сам се спрял наи много на тази
Evox Big Runner 80-тази е баитрънер ама все пак ако може даите малко инфо
Evox Cachalot 7000
EVOX PRIDE
Evox FEEDER MASTER 50
Evox Inspira
имам един баитрънер на линеяефе и на истина евтините баитрънери правят проглеми още на парвия сезон,може пак да сам паднал на кофти макара моля за съвети много благодарности на тези които хварлят едно око

Evox Cachalot 7000
EVOX PRIDE
Evox FEEDER MASTER 50
Evox Inspira
имам един баитрънер на линеяефе и на истина евтините баитрънери правят проглеми още на парвия сезон,може пак да сам паднал на кофти макара моля за съвети много благодарности на тези които хварлят едно око

- dedeff
- разбира нещата
Re: избор на шаранджиска макара до около 70 лева
Добави още малко и си купи МАКАРА колега,все пак,не си сменяме макарире на 3 месеца,мое мнение,добави още малко и се ориентирай към нещо съществено и наложено на пазара ,както и бито в битки,та съвета ми е да се посъетваш,ще останеш изненадан и доволен.Поздрави.jrc8262 написа:значи имам един вапрос бих се радвал ако ме посъветвате.аз сам начинаещ шаранджия и ми се налага да пазарувам мисля 3.3 пръти jrc defender 12" 3lbs мойе и 3.25lbs a проглема ми е при макарите от начало исках баитрънери ама се отказах и сам се спрял на тея![]()
Evox Cachalot 7000
EVOX PRIDE
Evox FEEDER MASTER 50
Evox Inspira
Без жени можем,без риболов не можем!
благодаря за съвета това и аз сам си го мислил но понеже сега навлизам в нещата и като си помисля колко пари ще заминат за дреболии просто няма как да оделя повечко пари.
става дума за макарите нали dedeff ? защото мисля че jrc-то си доста добре за аматиорската лига.
dedeff ако може даи някои пример за макара но да е около тая цена ако може че нямам финанси за shimana i daiwi
става дума за макарите нали dedeff ? защото мисля че jrc-то си доста добре за аматиорската лига.
dedeff ако може даи някои пример за макара но да е около тая цена ако може че нямам финанси за shimana i daiwi

- Антон Тонев
- сериозен играч
Ето аз съм с такива.За парите си са супер,Inspire 12 000

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
благодаря за съвета колега и тея Inspire 12 000 ми харесаха 9 лагера,доста голяма шпула,ще го имам в предвид на снимка ми харесва ще трябда да се поразходя малко
а щом ги имаш и ги предлагасх начи са с добро качество за цената си ? 

- Антон Тонев
- сериозен играч
.jrc8262 написа:благодаря за съвета колега и тея Inspire 12 000 ми харесаха 9 лагера,доста голяма шпула,ще го имам в предвид на снимка ми харесва ще трябда да се поразходя малкоа щом ги имаш и ги предлагасх начи са с добро качество за цената си ?
Колега има и по добри, но всеки се разполага според чергата си.

Как обичам да си блажа със сланина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
- bobo_33333
- кандидат преподавател
http://fishing-market.com/shop/product/ ... 10000.htmljrc8262 написа:благодаря за съвета колега и тея Inspire 12 000 ми харесаха 9 лагера,доста голяма шпула,ще го имам в предвид на снимка ми харесва ще трябда да се поразходя малкоа щом ги имаш и ги предлагасх начи са с добро качество за цената си ?
Аз там съм пораснал...
И за мен лично най-успешната стръв си е стрелбата с бял червей.
и според мен е така в мачовия риболов ефекта от захранка умира рибата тарси нещо друго един вид омразваи от тая захранка и тогава влиза в играта червея
абсолутно съгласен
и според мен е така в мачовия риболов ефекта от захранка умира рибата тарси нещо друго един вид омразваи от тая захранка и тогава влиза в играта червея

значи твардо сте за инспириата ок само да си искарам книжката и ще мина да огледам някои макари все пак на снимка си е друго на живо друго.
искам да хвана магазините до като са гладни през зимата че да се разбереме по добре

искам да хвана магазините до като са гладни през зимата че да се разбереме по добре

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Колкодо до това си абсолютно на 100% ,прав.jrc8262 написа:...все пак на снимка си е друго на живо друго.![]()
искам да хвана магазините до като са гладни през зимата че да се разбереме по добре![]()
![]()
![]()
Колкото до червейте,все още не ми е ясно как си изтрелвате стръвта с прашка
-аз си я подавам с въдицата.
Захранката става с прашката ,но това си е др .бира...
Аз там съм пораснал...

Колега , аз ли неправилно съм разбрал , или ти си си купил JRC Defender за риболов на плувка ? Ако ще ловиш на леко - мач или в краен случай болонезе ти трябва , мисля аз ...
не смея да твърдя че го разбирам напълно мачовия риболов , но дотолкова че да ти кажа че си объркал посоката ( а и доста повече ) , ми е познат .
Моят съвет ( без да ти налагам мнението си ) е : забрави DEFENDERA и се ориентирай към мач .
не смея да твърдя че го разбирам напълно мачовия риболов , но дотолкова че да ти кажа че си объркал посоката ( а и доста повече ) , ми е познат .
Моят съвет ( без да ти налагам мнението си ) е : забрави DEFENDERA и се ориентирай към мач .
prodos
аз просто коментирах израза на колегата за белите червеи защото като сам ловял с мач стрелянето на бели червеи с прашка е много добар капан срещо рибата
а до колкото до дефендера зимам го за дъно главно за шаранчета а пак може и за шарани
извиняваите ако не сим се изказал добреза това че тарся евтина но добра за цената си шаранджиска макара

а до колкото до дефендера зимам го за дъно главно за шаранчета а пак може и за шарани

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Дали шаранджийската макара ще пасне с мачаprodos написа: Моят съвет ( без да ти налагам мнението си ) е : забрави DEFENDERA и се ориентирай към мач .

Аз там съм пораснал...