Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Има много дребосък и може би се храни с него!
- Don4o_62
- учете се от него
Абе жива мъка си е тая година с хищнатаkatri написа:Вие кажете къде отиде хищника и по-специално щуката в Марица? ,то че скобар иа кефал е ясно че има.Такова нямане на щука по реката аз лично откакто я обикалям не помня или може би бъркам някъде?

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- научил се да хвърля
Преди 2-години масово се ловяха писалки,затова сега е ниска популацията.В момента същото се наблюдава и с шаранчетата.Пускайте маломерните за да има риба.
-
- разбира нещата
В неделя , колега е видял в района на бента на 9-ката, група мангали нагло да търмъчат малките шарковци. Всичките му опити за връзка с тел. на ИАРА останали без успех- никой не вдигалjim_jim_jim написа:Преди 2-години масово се ловяха писалки,затова сега е ниска популацията.В момента същото се наблюдава и с шаранчетата.Пускайте маломерните за да има риба.

Или

П.П. Сега видях ,че и други колеги са станали свидетели на това
-
- ще става разбирач
Току що се прибирам от Марица от същата местност.Отново тармъкаджий и мрежари ли бяха и аз не можах да разбера.
Значи случката е следната.Тъкмо събираме(вече по тъмно)и идват едни момци с един бус.Спират и питат как е колеги дава ли?Ние нищо не бяхме хванали,даже и не клъвна един път-3-ма човека с по 2 въдици.Захранка бол.Викаме им абе нищо не даде,много слаба работа.И те хоп застанаха на мястото и взеха да се ослушват,все едно ни чакаха да си тръгнем.Обаче и не разпъваха въдиците пред нас.Викам му на единия,абе на какво ги търсите-той вика ами на торен,на един дървесен.......ахахахахах.Аз си викам бахти и дървесния червей,ахахахаха.Само да добавя,че единия беше със счупена ръка.Каква риба ще лови незнам по тъмното ,ама както и да е.
А на отсрещния бряг имаше един търмакаджия,яко търмъчеше поне 2 часа.То се вижда,това не може да се обърка.Няма оправия пичове.Ако ще и НАСА да дойде в България.Толкова малоумници има,че няма как да се оправи положението.
Само да бях горски(или агент на ИАРА)мамицата им дейба.Първо стрелям 1 път в него после 3 пъти във въздуха и да бяга да играе с мрежите.Само тогава оправия ще има.Нит оглоби ще ни оправят нито нищо.Яко патрона в него и след тва питай закво е там.
Значи случката е следната.Тъкмо събираме(вече по тъмно)и идват едни момци с един бус.Спират и питат как е колеги дава ли?Ние нищо не бяхме хванали,даже и не клъвна един път-3-ма човека с по 2 въдици.Захранка бол.Викаме им абе нищо не даде,много слаба работа.И те хоп застанаха на мястото и взеха да се ослушват,все едно ни чакаха да си тръгнем.Обаче и не разпъваха въдиците пред нас.Викам му на единия,абе на какво ги търсите-той вика ами на торен,на един дървесен.......ахахахахах.Аз си викам бахти и дървесния червей,ахахахаха.Само да добавя,че единия беше със счупена ръка.Каква риба ще лови незнам по тъмното ,ама както и да е.

А на отсрещния бряг имаше един търмакаджия,яко търмъчеше поне 2 часа.То се вижда,това не може да се обърка.Няма оправия пичове.Ако ще и НАСА да дойде в България.Толкова малоумници има,че няма как да се оправи положението.
Само да бях горски(или агент на ИАРА)мамицата им дейба.Първо стрелям 1 път в него после 3 пъти във въздуха и да бяга да играе с мрежите.Само тогава оправия ще има.Нит оглоби ще ни оправят нито нищо.Яко патрона в него и след тва питай закво е там.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ти защо стоя безучастно,има тел.112 вариант да запишеш номера на автомобила,да изчакате встрани да видиш какво ще извадят.Гледал си 2 часа как някой търмъчи и си му се възхищавал ли.По-добре не пиши какво си видял,има си начини ,ако беше звънял на 112 или на някой тел. на ИАРА някак си темата ти се връзва,но само сигнал,че си гледал нещо ми прилича на воайорство.
Ако не следиш темата относно Петицията ще ти обясня,че събират и данни за бракониери ,но подплатени с достоверна информация.
И на мен ми се е случвало да събирам багажа и да се завъртят съмнителни типове,но в крайна сметка изчаквам и си вадят въдици да чакат за сом.
Ако не следиш темата относно Петицията ще ти обясня,че събират и данни за бракониери ,но подплатени с достоверна информация.
И на мен ми се е случвало да събирам багажа и да се завъртят съмнителни типове,но в крайна сметка изчаквам и си вадят въдици да чакат за сом.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- ще става разбирач
Аз колкото съм звънял,едва ли някой е!Ама нито един път не са идвали и съм ги чакал приятелю.
А колкото до тармъкаджията,ами ти май не четеш,пък може и аз да не съм се изразил правилно!Той беше на острещния бряг,какво да му направя?И как да обясня къде е мястото.
Тези с буса не мога да докажа,че са такива защото няма как да снимам с телефона посред нощите.Пък и знам ли ги какви са,може и оръжие да имат!Аз с голи ръце мога-ама не съм рамбо!
Обаждал съм се винаги когато мога.Даже от Пясъчник последния път още чакам да ми звъннат!!!!Просто пиша за да се знае,че в момента мястото се тармъчи яко то бракониери и то вечер.След здрачаване.Мястото е на 9-я км малко след водопада (500 м)надолу към града!
А колкото до тармъкаджията,ами ти май не четеш,пък може и аз да не съм се изразил правилно!Той беше на острещния бряг,какво да му направя?И как да обясня къде е мястото.
Тези с буса не мога да докажа,че са такива защото няма как да снимам с телефона посред нощите.Пък и знам ли ги какви са,може и оръжие да имат!Аз с голи ръце мога-ама не съм рамбо!

Обаждал съм се винаги когато мога.Даже от Пясъчник последния път още чакам да ми звъннат!!!!Просто пиша за да се знае,че в момента мястото се тармъчи яко то бракониери и то вечер.След здрачаване.Мястото е на 9-я км малко след водопада (500 м)надолу към града!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Наско,местата от околовръстното до Потока/реката която се влива преди Девятката/се търмъчат всяка зима от мнооооого години насам.А като знам сега като се групира рибата какво става с тройките и направо ми се отщява да излизам по реката.На 112 няма как да не ти вдигнат.Да не ставам банален с обяснения как процедира капиталистическия телефон 911,че темата е за реката.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Да и моите наблюдения са такива, за това по това време на годината с много малки изключения рибата е по-добре да я търсиш в рамките на града, защото в този регион е много наплашена от гадните търмъкаджии.Наско,местата от околовръстното до Потока/реката която се влива преди Девятката/се търмъчат всяка зима от мнооооого години насам.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
Колеги, не си губете времето с реката, а търсете рибата в притоците и около устията. Рибата е концентрирана там на пасажи и си дава наистина много добре
Аз съм с травма на ръката и поне още седмица-две няма да пипна въдица, но до миналата неделя си ловихме доволно морунаж, каракуда и бабушки/червеноперка/. Колегите от групата всеки ден имат добър улов, затова е сигурно. А застуди ли още ще тръгнат и търмъкчиите
Надявам се че ако има повече въдичари по устията има шанс да прогоним тия изроди 

- SUPER MARIO
- ще става разбирач
По принцип си прав колега,но и реката не е за подценяване.Днеска си взех поправителния,нямаше откачания, нито пък късания.Всичко в кепа.kendo написа:Колеги, не си губете времето с реката, а търсете рибата в притоците и около устията. Рибата е концентрирана там на пасажи и си дава наистина много добреАз съм с травма на ръката и поне още седмица-две няма да пипна въдица, но до миналата неделя си ловихме доволно морунаж, каракуда и бабушки/червеноперка/. Колегите от групата всеки ден имат добър улов, затова е сигурно. А застуди ли още ще тръгнат и търмъкчиите
Надявам се че ако има повече въдичари по устията има шанс да прогоним тия изроди

Бързай бавно.
-
- ще става разбирач
Еми отново браво колега!Добри кефали си ударил.Пак ли на жъладов? 

-
- новобранец
SUPER MARIO вече имаш фенове и в Ямбол,визирам себе си. евала!!!
Като гледам от 500000 град май май само един ям разбира!!

КОТУИ, ТАКОЗ"
-
- ще става разбирач
Грешиш колега, много са тия дето им разбират, само че много рядко или въобще не се изявяват във форуми! Но това, естествено, не омаловажава майсторлъка на колегата Марио, за което най- искрено го поздравявам!godalione написа:SUPER MARIO вече имаш фенове и в Ямбол,визирам себе си. евала!!!Като гледам от 500000 град май май само един ям разбира!!

- SUPER MARIO
- ще става разбирач
Прав е колегата ahgel.tr, пловдивчани са много добри риболовци, не ги обиждай така.А и аз не съм от Пловдив.angel.tr написа:Грешиш колега, много са тия дето им разбират, само че много рядко или въобще не се изявяват във форуми! Но това, естествено, не омаловажава майсторлъка на колегата Марио, за което най- искрено го поздравявам!godalione написа:SUPER MARIO вече имаш фенове и в Ямбол,визирам себе си. евала!!!Като гледам от 500000 град май май само един ям разбира!!

Бързай бавно.