около Бургас ????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
gogobogo
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: около Бургас ????

Мнение от gogobogo »

Там не.От тръбата нагоре до Буково.
Изображение
КЕФА ЦЕНА НЯМА.
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Как е положението с големите костури на дигата в Меден Рудник....има ли ги още?
И въобще как е положението по Мандрата със сулчиците дето ги ловите всеки ден..?
dimito80
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimito80 »

Ако някой е ходил на канала в Тръстиково да даде някаква информация да не бия път на празно. Благодаря предварително
Raptorr
фен клуб-скобар

Мнение от Raptorr »

Вчера на Грудовска в района на Аврамов мост хванах 10 брени и мнооого червеноперка,ама толкова дребна...Направо ти писва да вадиш и да откачаш.Това се случва от 15:00 до 17:00 часа.Можеби с обикаляне ще се намери къде е бряната,но нямах време и стоях само на един вир с прилично течение и водовъртежи.
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

:D Днес реших да пообиколя и някаде да набарам мистериозната бряната :D да ама не останах си с обикалянето.Почнах риболова към 07:00 на мандрата под шлюзовете но нямах удър имаше доста набита дребна каракуда до самите шлузове щото беше манифистация от корморани по някое време се появиха парашутисти и я метнаха на мен ми писна и към 8 си бих шута към Зидарово там упорствах 3-4 часа утрепах маломерната бабушка минах през два три вира и от там си свих сергиите и беж към Габър и там повисях няколко часа още в началото взех три бързи белювици и си викам а си ви еб.....мамата да ама не кат тръгнаха пак едни дребни бабушки аман няма отърваване от тях та и там ми писна и къде къде беж към Аврамов мост
там дремах няколко часа пак само дребосък мръднах малко по надоло по някое време бам една хубава бряна и си викам е ся вече ша направя работата да ма не останах си само с хубавите мисли и мноо дребосък който си плува по живо по здраво.Накря към 16:00 ми писна като цяло беж на Велека взех три пъстърви и бам наскарата с трите белювици и бряната и ша се хапва.За стръв използвах шарен и жълодов червей. :drinkers: :drinkers: Наслука на всички :drinkers: :drinkers:
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Ба ма а му....е кво ще правим в събота и неделя-сладък ли морски ли риболов ,или да се тункваме с булките?...направо се чудя и мая кой път да хвана събота и неделя...Някакви идеи?... :roll: :lol:
Пешо...братче ..ти си обиколил цялата бургаска губерния бре пич...голямото нямане.... :(
Е кефиш ме и това е...много си упорит.. :yawinkle:
milen_ilchev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от milen_ilchev »

ivalpetkov написа:Ба ма а му....е кво ще правим в събота и неделя-сладък ли морски ли риболов ,или да се тункваме с булките?...направо се чудя и мая кой път да хвана събота и неделя...Някакви идеи?... :roll: :lol:
Пешо...братче ..ти си обиколил цялата бургаска губерния бре пич...голямото нямане.... :(
Е кефиш ме и това е...много си упорит.. :yawinkle:
Идете на Маслен Нос. Все още има сафрид! Ако там няма - шлюзовете на Мандра, Раков Дол, Велека, Малко Шарково, Цонево, Жребчево (шегичка) :) :)
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

:lol: :smt111
Кат се връщам от излети вече ще ви информирам като в по горния остроумен "пост"....(Смешка)..хахахехех
ltb
новобранец
новобранец

Мнение от ltb »

Здравейте,

някой да има инфо за Ръжица или за някой около от платение язовири около Бургас? Ще съм много благодарен, ако някой има инфо да го сподели! Ако имате инфо и за хищна риба къде може да се похваща ще съм много благодарен! Става въпрос за платени язовири!

Предварително благодаря за инфото! И наслука!
Аватар
f1team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от f1team »

Днес за два часа на Мандрата, на мостовете преди Димчево, нито едно пипване на плувка. Пробвах и на силикони, но резултатът беше същия.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
николов
новобранец
новобранец

Мнение от николов »

Днес минах покрай шлюзовете на дигата на Мандрата - много парашутисти вадеха педарки таранки и червеноперки. Минаха иара - просто им казаха да се махат и си тръгнаха, при условие че хващаха маломерки и то с парашути? Ей тва не мога да го разбера!!! Иначе минах и през Вая - там пълна скръб. 5 коли никой нямаше удар. Май единствената дистинация остава Грудовска.
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Raven »

николов написа:Днес минах покрай шлюзовете на дигата на Мандрата - много парашутисти вадеха педарки таранки и червеноперки. Минаха иара - просто им казаха да се махат и си тръгнаха, при условие че хващаха маломерки и то с парашути? Ей тва не мога да го разбера!!! ....
На фона на това ние си купуваме билети...
vino1
новобранец
новобранец

Мнение от vino1 »

николов написа:Днес минах покрай шлюзовете на дигата на Мандрата - много парашутисти вадеха педарки таранки и червеноперки. Минаха иара - просто им казаха да се махат и си тръгнаха, при условие че хващаха маломерки и то с парашути? Ей тва не мога да го разбера!!! Иначе минах и през Вая - там пълна скръб. 5 коли никой нямаше удар. Май единствената дистинация остава Грудовска.
Днес на Грудовска на 5 места без удар р та ка че колега не знам вече къде?
Аватар
Sevich
новобранец
новобранец

Мнение от Sevich »

Вчера на Кирил и Методий малко белювици 1 платика 1 по едра и стотици дребни червенопери и костури стръв бял от 11 до 16 часа.
Прикачени файлове
belica_jpg.jpg
belica_jpg.jpg (7.24 KiB) Преглеждано 1547 пъти
jelqzkov
новобранец
новобранец

Мнение от jelqzkov »

Колеги, препоръчайте ми водоем около Бургас (100 км) за платен риболов. В който наистина ще се похваща нещо.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”