Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
- ivalpetkov
- разбира нещата
Re: около Бургас ????
Как е положението с големите костури на дигата в Меден Рудник....има ли ги още?
И въобще как е положението по Мандрата със сулчиците дето ги ловите всеки ден..?
И въобще как е положението по Мандрата със сулчиците дето ги ловите всеки ден..?
-
- ще става разбирач
Ако някой е ходил на канала в Тръстиково да даде някаква информация да не бия път на празно. Благодаря предварително
Вчера на Грудовска в района на Аврамов мост хванах 10 брени и мнооого червеноперка,ама толкова дребна...Направо ти писва да вадиш и да откачаш.Това се случва от 15:00 до 17:00 часа.Можеби с обикаляне ще се намери къде е бряната,но нямах време и стоях само на един вир с прилично течение и водовъртежи.
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч

там дремах няколко часа пак само дребосък мръднах малко по надоло по някое време бам една хубава бряна и си викам е ся вече ша направя работата да ма не останах си само с хубавите мисли и мноо дребосък който си плува по живо по здраво.Накря към 16:00 ми писна като цяло беж на Велека взех три пъстърви и бам наскарата с трите белювици и бряната и ша се хапва.За стръв използвах шарен и жълодов червей.

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- ivalpetkov
- разбира нещата
Ба ма а му....е кво ще правим в събота и неделя-сладък ли морски ли риболов ,или да се тункваме с булките?...направо се чудя и мая кой път да хвана събота и неделя...Някакви идеи?...

Пешо...братче ..ти си обиколил цялата бургаска губерния бре пич...голямото нямане....
Е кефиш ме и това е...много си упорит..

Пешо...братче ..ти си обиколил цялата бургаска губерния бре пич...голямото нямане....

-
- научил се да хвърля
Идете на Маслен Нос. Все още има сафрид! Ако там няма - шлюзовете на Мандра, Раков Дол, Велека, Малко Шарково, Цонево, Жребчево (шегичка)ivalpetkov написа:Ба ма а му....е кво ще правим в събота и неделя-сладък ли морски ли риболов ,или да се тункваме с булките?...направо се чудя и мая кой път да хвана събота и неделя...Някакви идеи?...![]()
Пешо...братче ..ти си обиколил цялата бургаска губерния бре пич...голямото нямане....![]()

- ivalpetkov
- разбира нещата

Кат се връщам от излети вече ще ви информирам като в по горния остроумен "пост"....(Смешка)..хахахехех
Здравейте,
някой да има инфо за Ръжица или за някой около от платение язовири около Бургас? Ще съм много благодарен, ако някой има инфо да го сподели! Ако имате инфо и за хищна риба къде може да се похваща ще съм много благодарен! Става въпрос за платени язовири!
Предварително благодаря за инфото! И наслука!
някой да има инфо за Ръжица или за някой около от платение язовири около Бургас? Ще съм много благодарен, ако някой има инфо да го сподели! Ако имате инфо и за хищна риба къде може да се похваща ще съм много благодарен! Става въпрос за платени язовири!
Предварително благодаря за инфото! И наслука!
Днес за два часа на Мандрата, на мостовете преди Димчево, нито едно пипване на плувка. Пробвах и на силикони, но резултатът беше същия.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
Днес минах покрай шлюзовете на дигата на Мандрата - много парашутисти вадеха педарки таранки и червеноперки. Минаха иара - просто им казаха да се махат и си тръгнаха, при условие че хващаха маломерки и то с парашути? Ей тва не мога да го разбера!!! Иначе минах и през Вая - там пълна скръб. 5 коли никой нямаше удар. Май единствената дистинация остава Грудовска.
На фона на това ние си купуваме билети...николов написа:Днес минах покрай шлюзовете на дигата на Мандрата - много парашутисти вадеха педарки таранки и червеноперки. Минаха иара - просто им казаха да се махат и си тръгнаха, при условие че хващаха маломерки и то с парашути? Ей тва не мога да го разбера!!! ....
Днес на Грудовска на 5 места без удар р та ка че колега не знам вече къде?николов написа:Днес минах покрай шлюзовете на дигата на Мандрата - много парашутисти вадеха педарки таранки и червеноперки. Минаха иара - просто им казаха да се махат и си тръгнаха, при условие че хващаха маломерки и то с парашути? Ей тва не мога да го разбера!!! Иначе минах и през Вая - там пълна скръб. 5 коли никой нямаше удар. Май единствената дистинация остава Грудовска.
Вчера на Кирил и Методий малко белювици 1 платика 1 по едра и стотици дребни червенопери и костури стръв бял от 11 до 16 часа.
- Прикачени файлове
-
- belica_jpg.jpg (7.24 KiB) Преглеждано 1547 пъти
Колеги, препоръчайте ми водоем около Бургас (100 км) за платен риболов. В който наистина ще се похваща нещо.