Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

GSM оператори и договори
Модератор: dantho.mihov
- Антон Тонев
- сериозен играч
Re: GSM оператори и договори
Два месеца брат, два месеца.Отидеш ли 1-2 седмици по рано - гризкаш дръвчетоLynyrdSkynyrd написа:Колега, на мен от офис на глобул ми казаха, че ако искам да си прекратя договора, трябва да отида 1-2 седмици преди да ми изтече....явно норочно, сигурно тогава вече ще е късно?!? Каква молба се подава за спиране на договора в свободен текст или си има образец и като се подаде изисква ли се входящ номер или нещо друго? Също какво трябва да направя за да мина на предплатена тарифа и да си запазя номера?Ако ми ставаше безсрочен договора нямаше да го прекратявам, но с тези срочни не ме кефи. А, и друго което ми каза кифлата от офиса е, че ако преподпиша двугодишен договор след като изтече ставал безсрочен, а за едногодишните това не важало....

Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Общо взето навсякъде дрънкат глупости с цел хващане на таргетаLynyrdSkynyrd написа:Колега, на мен от офис на глобул ми казаха, че ако искам да си прекратя договора, трябва да отида 1-2 седмици преди да ми изтече....явно норочно, сигурно тогава вече ще е късно?!? Каква молба се подава за спиране на договора в свободен текст или си има образец и като се подаде изисква ли се входящ номер или нещо друго? Също какво трябва да направя за да мина на предплатена тарифа и да си запазя номера?Ако ми ставаше безсрочен договора нямаше да го прекратявам, но с тези срочни не ме кефи. А, и друго което ми каза кифлата от офиса е, че ако преподпиша двугодишен договор след като изтече ставал безсрочен, а за едногодишните това не важало....

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
С тоя БОБ да не усереш положението все пак е Мтелска услугаАнтон Тонев написа:Щи мина на прословутия "BOB", пък да видим дали пак ще

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- Антон Тонев
- сериозен играч
Ами ако Гърците, забъркат и те някоя музикална манджа ше си седа на дупето много ясноmartineti написа:С тоя БОБ да не усереш положението все пак е Мтелска услугаАнтон Тонев написа:Щи мина на прословутия "BOB", пък да видим дали пак ще

Как обичам да си блажа със сланина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Това нещо трябва да ви светва винаги когато сте при мобилен оператор,или техен партньор,или банка,или магазин за техника и куп други места където човекът който седи с/у теб е стимулиран от бонуси които излизат директно от твоя джоб!Аз също продавах телефони известно време и е точно така по тези места "консултантът" ти казва точно толкова колкото той иска ти да знаеш и те води към сделка изгодна за него.Допълнителна предпазливост никога не е излишна,проверявай казаното от няколко места и т.н.martineti написа: Общо взето навсякъде дрънкат глупости с цел хващане на таргета
Моят съвет е върви по-рано доколкото знам и два месеца по-рано да отидеш не е проблем(да ме поправят колегите ако греша) въпреки,че най-вероятно ще ти бъде представено като проблем!И не пропускай да попиташ и проучиш за "допълнителното потвърждение" след предизвестието щото май се искало такова и ако го няма...абе сещаш се

-
- сериозен играч
Точно това ми е мисълта....подавам си молба да мина на предплатена, но какво ми гарантира, че тази молба няма да отиде в коша и с нищо не мога да докажа, че съм я подал?

-
- научил се да хвърля
нарича се входящ номер....дата, подпис и печатLynyrdSkynyrd написа:Точно това ми е мисълта....подавам си молба да мина на предплатена, но какво ми гарантира, че тази молба няма да отиде в коша и с нищо не мога да докажа, че съм я подал?

Задължително всеки един подписан документ е в 2 екземпляра. Един за търговеца един за теб като клиент ,а относно проблема просто ,че не може по-рано заявяваш ,че ще заплатиш неустойките по договора и преди всичко настояваш да стане на твоето.
Колегата който твърди ,че търговците казват само това което искат ти да знаеш е прав до известна степен, но има и такива който са открити и директни и не заобикалят малките подробности. Аз лично държа клиента да си знае всичко за да няма после скандали и разправии. Все пак този клиент като остане доволен после ще ме потърси отново и така вместо един разочарован клиент ще имам повече доволни
Колегата който твърди ,че търговците казват само това което искат ти да знаеш е прав до известна степен, но има и такива който са открити и директни и не заобикалят малките подробности. Аз лично държа клиента да си знае всичко за да няма после скандали и разправии. Все пак този клиент като остане доволен после ще ме потърси отново и така вместо един разочарован клиент ще имам повече доволни

- pacho109
- сериозен играч
Виж това ,колегаmartineti написа:Колеги понеже работя за един от телекомите ще ви разясня накратко как стоят нещата. Мтел и Глобул преподписват автоматично всички договори на настоящите си абонати които са сключени преди април 2011 г. Виваком не преподписват договорите си и дори предлагат оферти които са с абонаментен план ,но без срочни договори т.е. имаш договор ,но можеш да го прекъснеш по всяко едно време с 30 дневно предизвестие .При другите ако МИНИМУМ 30 дена преди изтичането на крайната дата по договор не заявиш отказ от него ти го преподписват ,а оправданието им е ,че го правят понеже е сключен с такива условия в него. Ако имате други въпроси съм готов да помогна с каквото мога.

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=52741

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/