Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Жива сьомга
Модератор: dantho.mihov
Жива сьомга
Трябва ми да купя около 5-10 риби жива сьомга. Много ми е важно, цената не е от значение, а също така ми трябва за септември месец. Досега никой от рибните магазини с които съм се свързал не е успял да ми помогне, единствената ми надежда е тук, в този форум! Моля ви ако имате идеи или оферти, постоянно проверявам темата и e-maila си (vlady_gerasimov@yahoo.com). Благодаря на отзовалите се и на съпричастните
!

- rino712
- ще става разбирач
Цената винаги е от значение,ако мислиш,че не е иди до Норвегия и си я хвани,ако не можеш хващаш 1 бяла мечка и тя ще ти хване
Сега сериозно,не знам откъде си но пробвай в Метро-Бургас-единствено там съм виждал в България всевъзможни-жива риба,омари и други морски и океански производни,ама смятай,че омарите бяха от60 до 85лв кг-дано намериш там!НАСЛУКА в търсенето!

Сега сериозно,не знам откъде си но пробвай в Метро-Бургас-единствено там съм виждал в България всевъзможни-жива риба,омари и други морски и океански производни,ама смятай,че омарите бяха от60 до 85лв кг-дано намериш там!НАСЛУКА в търсенето!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
vlady написа:Трябва ми за снимане на рекламен клип, така че цената не е от значение, разбира се говорейки за рамките на разумното. Ако някой е навит да даде оферта и да отиде да купи от Норвегия, тук съм и слушам! Благодаря за отзивчивостта и помощта досега и занапред!
Влади защо точно сьомга? Неможиш ли да ползваш мъртва има начини да оживее на екрана хем и по евтино ще ти излезе