Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Шаранджийски въдици
Модератор: sapuna
Шаранджийски въдици
Здравейте!
Можете ли да ми препоръчате шаранджийски прът до 30лв и макара до 30лв.Стойка до 50лв и сигнализатори до 20лв на брой.Търся нещо по евтино понеже съм начинаешт и нямам намерение да харча много пари
Благодаря Ви!
Можете ли да ми препоръчате шаранджийски прът до 30лв и макара до 30лв.Стойка до 50лв и сигнализатори до 20лв на брой.Търся нещо по евтино понеже съм начинаешт и нямам намерение да харча много пари

Благодаря Ви!
Последно промяна от anditor на Чет Ное 24, 2011 10:15 pm, променено общо 1 път.
- lfcpordim
- научил се да хвърля
Re: Шаранджийски въдици
Да ти кажа честно поне аз първо стойка за 50 лв не ти трябва и с тези пари да си купиш една наистина хубава макара или прът.
-
- вече хвърля и на тежко
Като за начало не ти трябва нито стойка нито сигнализатор... за теа пари си купи едни свесни пръчка,макара,влакно,куки.... най-основните неща другото вече са екстри
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Колега,бързичко си редактирай поста,че тая цифромаймуница не е на почит тук.А после някой модератор ще я премести в правилния раздел и съм сигурен,че ще получиш доста компетентни мнения.На мен лично шаранджийския риболов не ми е страст и ще се въздържа от мнение.
Успех!
Успех!

-
- вече хвърля и на тежко
Ето колега супер комплект за начинаещi и не само http://smartfishing.net/index.php?route ... uct_id=175
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Спешно редактирайtsvetkoff написа:Колега,бързичко си редактирай поста,че тая цифромаймуница не е на почит тук.А после някой модератор ще я премести в правилния раздел
Успех!......

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- ivanov_familex
- вече хвърля и на тежко
- ivanov_familex
- вече хвърля и на тежко
Готовоtsvetkoff написа:Колега,бързичко си редактирай поста,че тая цифромаймуница не е на почит тук.А после някой модератор ще я премести в правилния раздел и съм сигурен,че ще получиш доста компетентни мнения.На мен лично шаранджийския риболов не ми е страст и ще се въздържа от мнение.
Успех!