Шилковци-яз.Йовковци

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
бате Фико
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Шилковци-яз.Йовковци

Мнение от бате Фико »

Здравейте колеги-в средата на август мисля да наема къща в Шилковци и се надявам да успея да метна и въдичките -язовира е наистина близо до селцето-но имам няколко питания-първо какво излиза и второ разбрах че е охраняема зона-водоем-къде може и къде не може да се лови да не се окаже че давам пари за почивка и риболов а да се окаже че няма да мога да мятам :roll: ако имате някакви други впечатления от язовира ще съм ви много благодарен
поздрави:)
DON'T DRINK WATER,BECAUSE FISH FUCK IN IT:)
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Аватар
бате Фико
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от бате Фико »

Колега благодаря за инфото-само не разбрах къде може и къде не може да се лови риба ама има и лодка в къщата така че мисля че ще се справя,а и аз не ловя риба за рибата(щот почти никога не хващам)ами за спокойствие и удоволствие-така че нужните фактори-вода,въдици,приятна компания :oops: ,място за спане....са налице:)дано е хубаво-никога не съм бил на тоя язовир:)
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

бате Фико написа:.... ама има и лодка в къщата
Ей това вече не може!
За разрешените зони ще се постарая да ти постна точна карта.А иначе в момента само перка,рядко каракуда и по някое дребно соме нощно време!Инфото ми е от снощи!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
бате Фико
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от бате Фико »

Оууу ами нямах идея ,че не може с лодки-а и не разбирам защо да не може-аз само искам да вляза и да си захраня-всъщност не съм много запознт-работя в чужбина и си идвам само за почивка -но наистина ти благодаря за инфото-аз ще съм седмица там и ако захранвам предполагам ще имам добри резултати-но това е в средата на август-аз просто исках да натрупам някакво инфо за язовра че никога не съм бил там
Благодаря:)
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Не че не може с лодка.Не може на Шилковци.Там е забранено.Аз ходих там преди 2-3 седмици,но не ме изгониха.Хващаха се дребни каракуди по плиткото :shock: :shock: .Баща ми имаше късане от сом около 5-6 кг.,но на дъно за каракуда(на червей).И то в най-голямата жега.А иначе този ръкав и съседният(Баевци) по принцип са забранени, но винаги се срещат рибари.Зависи дали охраната с лодката са на кеф.Но риска си заслужава. :wink:
Аватар
бате Фико
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от бате Фико »

Добре де-с лодка не може-ш го преживея някак-аз и без това никога не съм ползвал-ама иначе изобщо ли не може? :( :shock: всмисъл с въдичка и билет?-точно на шилковци>?-тва е доста важно инфо-и кой охранява там-родната милиция или частни охранители?Благодаря предварително за инфото
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Язовира е питеен.Охраняват го от охраната на стената с една синя моторница.Минават по няколко пъти на ден.Понякога не се заяждат когато има рибари на забранени места.А на Шилковци със сигурност е забранено.Но язовир голям ,не е казано че точно под селото трябва да ловиш.Мои познати обаче са били оня ден там и никой не ги е изгонил.Абе както решиш.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”