Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

Каравана под наем
Модератор: Ачо ♣
Каравана под наем
Здравейте
Искаме да наемем каравана за няколко дни. Можете ли да ми помогнете с информация къде да проверя?
Благодаря ви

Искаме да наемем каравана за няколко дни. Можете ли да ми помогнете с информация къде да проверя?
Благодаря ви

Re: 555
http://www.zotirental.com/bg/about_us.htm Хубави каравани пътувал съм с тях цените не са лоши имай впредвид че караваните са първокласни е поне тази в която съм се возил беше такава 

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
това са кампери, а не каравани - на автомобилното изложение имаше от най-малките /на базата на VW Multivan - бусчето/ и струваше 80 000лв... Логично е наема за тези да е доста солен...fire написа:луд ли си .....ег--ти скъпотията са тези каравани...плюс това капаро . плюс горивото ...излиза дявол на магаре
Виж, ако вземеш някоя 3 метрова каравана сигурно наема ще е 30-ина лв/ден а и не харчи гориво

Всеки любител на караваните ще ти каже, че е скъпо удоволствие...
A за камперите по горе нали само В категория трябва.Този които ги препоръча не знае каква услуга ми свърши.Искам да пътувам през октомври до Бърно ,Будапеща,Виена и Прага.Тъкмо си мислех че едно такова пътуване за трима души ше иска 100-120 Евро минимум на ден за нощувка а така ще е 80 лева само (пътуването ше е 20-тина дни)
Освен това въдиците с мен и особено в Чехия (там съм учил на времето) знам и езика и къде са гьоловете.Наистина преди колко време си наемал тези кампери.Мен цената ми се стори много ниска за това което предлагат с оборудвана кухня,ДВД и ТВ супер.А трудно ли се кара 7 м кола.Аз сега карам 4,70 и съм свикнал на по дълго де
Освен това въдиците с мен и особено в Чехия (там съм учил на времето) знам и езика и къде са гьоловете.Наистина преди колко време си наемал тези кампери.Мен цената ми се стори много ниска за това което предлагат с оборудвана кухня,ДВД и ТВ супер.А трудно ли се кара 7 м кола.Аз сега карам 4,70 и съм свикнал на по дълго де
колега провери на този сайт продават каравани но майче дават и под наем като провериш цените пиши http://www.nikoleta.mobile.bg/
На кръстовището бул.Европа и околовръстното завиваш в ляво /излизайки от София/ , и след 200-300 метра в дясно е фирмата , там е и полигона им , преди години всички такси /кормуване + изпит/ бяха към 180 лв.Marco Polo написа:В тази връзка някой знае ли къде може да се изкара "Е"?
На платено не одим !
- tonipu6kata
- новобранец
Re: Каравана под наем
Здравейте колеги, и аз си търся каравана под наем,обаче съм от Пловдив.И се чудя къде мога да намеря (някъде в околността). Благодаря предварително 

-
- научил се да хвърля
Re: Каравана под наем
Това може да ти свърши работа http://www.555.bg/list/messages/755-kar ... action/all
Наслука.
Наслука.
-
- вече хвърля и на тежко
Re:
В момента цените гравитират докъм 500... изкарах категорията преди година.sampo написа:На кръстовището бул.Европа и околовръстното завиваш в ляво /излизайки от София/ , и след 200-300 метра в дясно е фирмата , там е и полигона им , преди години всички такси /кормуване + изпит/ бяха към 180 лв.Marco Polo написа:В тази връзка някой знае ли къде може да се изкара "Е"?
-
- новобранец