Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
аз съм от герман колега.В продължение от няколко седмици пускат постоянно пъстърва по 2 пъти на седмица.Поздрави
- ludiqdoctor
- научил се да хвърля
Супер!!! Много ти благодаря за бързия отговор.
Антистрес терапия - с въдица в ръка!
- mitko ribara
- ще става разбирач
А някои може ли да се похвали с някоя щука??
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
Никакъв контрол по водоемите :бракониерите са недосегаеми.Некомпетентно изпускане на язовирите през по-голямата част на годината . Ниското ниво на водоемите и бързото намаляване на рибната популация.Всичко това са причините от едната страна но трябва да се отбележи също и варварското замърсяване на реки,язовири и гьолчета било от плажуващи ,било от рибарски компании.Все по зле ще става докато накрая всички ще тръгнем по платените ,където има условия за спортен риболов.И все пак надеждата умира последна, може пък да се оправят нещата и да доживея да видя бракониер осъден .SaSho-Sensas написа:Работата е много зле навсякъде.Обиколил съм всичко което е около София челопечене,чепинци и всички останали водоеми.Положението е трагично.Според мен рибата не е активна защото: първо водата е супер прозрачна а знаем какво става по водоемите ни мрежи и темп подобни и рибата се е скрила в дън земя и се плаши от най малкото нещо което мина над водата, второ сезона е такъв че рибите се подготвят за зимата вече са лениви, и не на последно място просто популацията им вече не е толкова добра като преди една, две три години.За бракониерите това![]()
![]()
Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
Абе то май за съд са не бракониерите, а тези дето трябва да ги хванат. Само вече се чудя дали не говорим за едни и същи хора.
Вчера гледах на Белополски някакъв филм за риболов на сьомга в Англия на една река /не го гледах отначало/. Абе кьорав тройкаджия не видях, и тока минаваше само над реката. Една тишина, едно спокойствие бомба не се чу. Може би това е, защото не са чували за тези методи на риболов "тъпите" англичани или не го правят поради някаква друга причина ........ . Според мен, много по-виновни са контролните органи.
Вчера гледах на Белополски някакъв филм за риболов на сьомга в Англия на една река /не го гледах отначало/. Абе кьорав тройкаджия не видях, и тока минаваше само над реката. Една тишина, едно спокойствие бомба не се чу. Може би това е, защото не са чували за тези методи на риболов "тъпите" англичани или не го правят поради някаква друга причина ........ . Според мен, много по-виновни са контролните органи.
- MITKO70
- кандидат преподавател
А ,според мен темата е за риболов в Софийска област,не да оправяме бракониерите
За тях си има раздел,а и няма да ги оправим ние само,много сложен лабиринт е.

Всичко може,но не всеки го можe.

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
А на Огняново?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- научил се да хвърля
Кви са тея слухове за зарибяване с големи Щуки на Безден?
Днес станах "неволен" слушател на такъв разговор

Днес станах "неволен" слушател на такъв разговор

- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Скъпи съфорумци, на Суходол може ли да се лови на стената?
Мерси.
Мерси.
- TRAP
- ще става разбирач
Може но да ли се лови нещо добро е друг въпроса.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
-
- новобранец
Панчерево ходил ли е някои през седмицата и как е риболова?
Е са ще е интересно, да видим колко хора ще кажат, а всички знаят къде и къв е цирка.....Ludia Shekspir написа:Панчерево ходил ли е някои през седмицата и как е риболова?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
topsoft написа:Е са ще е интересно, да видим колко хора ще кажат, а всички знаят къде и къв е цирка.....Ludia Shekspir написа:Панчерево ходил ли е някои през седмицата и как е риболова?
Верно е пълен цирк, само с резервация става. Дядовците са там от 5 сутринта... представям си какво ще е уикенда.
Баща ми е бил днес на Пънча на стената. 3 подчуквания общо на фидер и на мач от 11,30 до 15,30. Риба няма, не е видял и някой да извади.