Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от Ачо ♣ »

chirusa_bg написа:Въпросната дама е дебела, това е единствения и недъг...
Сега схванах!Но аз я приех в смисъла,който коментирах,затова и писах с уговорката,че въпросната дама е инвалид,за което пък съжалявам,защото това,че си дебел не е недъг,и съм я засегнал несправедливо и без умисъл! :oops:
Но въпреки всичко това не ми променя позицията изразена в поста ми,а именно за хората в неравностойно положение! :)
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Тъжно е положението у нас. Хората са принудени на стоят затворени в домовете си. Винаги ми прави впечатление колко много хора в неравностойно положение има в чужбина, а у нас просто не могат да излязат, за да ги видим.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

chirusa_bg написа:Тъжно е положението у нас. Хората са принудени на стоят затворени в домовете си.....
Това е eдна от съпътстващата част от "прехода" ни! А,че са принудени да стоят по домовете си е много депресиращо, но истинските,големите проблеми са по-дълбоки,но не зная дали трябва да се дискутират точно в тази тема,тъй като въпросът е доста сериозен,многообхватен,а като се върнем назад в постовете си,и видим какви сме ги натворили,каква разнородност от теми сме дискутирали,които естествено дават възможност за всякъкви отговори и интерпретации,ще е обида за самите хора в подобно състояние!?
Но така и така сме отворили подобна дискусия тук изниква голямият въпрос:
На себе си ли служим?
Ето мнението ми по-въпроса:
Между 500 хил. и 800 хил. са хората с увреждания в България по данни на различни институции.Но реално с истински диагнози,за да бъдат освидетелствани, са около300-350 хиляди!?
Останалата част са :дрън-дрън инвалиди. Повечето са връзкари, уредили се с благоприятен ТЕЛК/посредством подкуп/, за да могат и те да живеят на гърба на данъкоплатеца... Само, че така подяждат парите, предназначени за тези които наистина се нуждаят....Само един пример.Преди време по някоя от телевизиите гледах как един"мним"инвалид,освидетелстван като незрящ,а той работи като шофьор на такси!!! :shock:
Злоупотребите са огромни, затова - всички на повторна комисия, а лекарите, поставили фалшиви диагнози - в затвора!
Да,ама НЕ- и тук ще се съглася с думите/във връзка с един друг пост/ на колегата @GODzillata :
-Т'ва си е утопия. :?
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

chirusa_bg написа:...
Изображение
Получи се малко объркване, ама май снимките са по това питане -
"...Но някоя нова снимка или коментар..."

Хубави девойки, колежки, това че едната е пълничка не пречи, в предната снимка как добре беше протегнала кепчето, а!

Чируз,
Да разбираме ли, че повече кадри с В 12 няма да има и сме я изгубили в нашия преход ?
Ще бъде жалко да загубим еротичното видение на щекарския риболов, мокрия сън на темата, на която служим, ще изчезне и мечтата ми да бъда разбъркван като захранка в легена между краката и ?
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Без да разбирам думата преход,ще се опитам да се изкажа с картинка! :)

Изображение

П.С Чирка земи й телефона да я водиме лятото на Баражо-изсекоха тополите,трябва ни сянка.... :D
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Paublo_Eskobar написа:Без да разбирам думата преход...
То и аз не го разбирам, а смятам, че никой освен автора, stonetales, не разбира, но пък пишем и то яко.
Хубава снимка.
А дали можеш да намериш и нещо за В 12 ?
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

ПРЕХОДЪТ в снимки:

Фаза 1 - КамикЪ се моли в черквата да моЕ да понесе повече пийенье, отколкото сервитьорката моЕ да смогне да му донесе:
Изображение

Фаза 2 - Аз пък се моля на "Танцуващият с вятъра" (подерен ми от КамикЪ) да моА да изям повече яденье, отколкото въобще има в кръчмата:
Изображение

Фаза 3 - КамикЪ вече е смогнал да изпие всичкото алкохоль и вече е преминал на вода от пералнята, гориво-смазочни-мат'риали и айрян:
Изображение

Фаза 4 - КамикЪ се кълне, че повече алкохол няма да близне и зат'ва е наредил само безалкохолни пред него:
Изображение

Фаза 5 - Жива музика под наслова "Я надуй, Камик, кавала":
Изображение
Изображение

/Следват 2 видео клипа/ :wink:
Последно промяна от GODzillata на Съб Ное 26, 2011 10:38 am, променено общо 1 път.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Я надуй, Камик, кавала, след т'ва да викнеш - запееш... :drinkers:
[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DPLuriQje0w?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DPLuriQje0w?fs ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]

Заблеяло ми агънце:
[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ekzuXBHQAXw?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ekzuXBHQAXw?fs ... g_BG&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

ФАЗА 6
Камика съ прибира в къщи и сЪ опитва да ми влезе у форума ...ни съ получава ...

ФАЗА 7
Камика удръ една сливова и пак сЪ упитва да ми улезе у форума ...пак ни съ получава :lol:

ФАЗА 8 : повтаря ФАЗА 7

ФАЗА 9 : повтарЪ ФАЗА 8

.....

ФАЗА 25 : пУвтаря ФАЗА 24
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

ФАЗА 26
Камъка или по скоро Втечнения Камик :lol: решава , че съм му сложил бан и звъни на Джимбо :lol: :lol: :lol:

ФАЗА 27 :повтаря ФАЗА 25

ФАЗА 28 : повтаря ФАЗА 26

ФАЗА 29 :

Изображение

..и всичко почва отначало :lol:

П.С. Камик щъ убия на място , как можа да си помислиш таквоз нящо :axe: :axe: :axe:

:D :D :D

:drinkers:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Булти написа:ФАЗА 6 ...ни съ получава....
Катаджия към спрян шофьор от далйеко, говорещ на мйеко:
- Господине, вие сте пили!
Шоферът:
- Ни съм пили, аз съм ЗМЕЙ!

:mrgreen:
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

G.Petkov написа:..........А дали можеш да намериш и нещо за В 12 ?
Уважаеми колега @G.Petkov ,виждам,че колежката/така наречената-Б 12/ ти е "легнала" на сърцето ,някак си не можеш без нея!? :D И с уважение към теб,все пак сме колеги и трябва безкористно да си помогаме при нужда :D ,за да имаме духовни,емоционални и всякакви други приятни изживяваия,които да ни прави щастливи,макар и виртуално,реших да ти помогна!
Дано съм ,успял !!! :wink:
Изображение
Аватар
Булти
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Булти »

:lol: :lol: :lol:

...хаймани ...цял ден ви чета темата ...още не съм си улязъл у мойто си форум ...ши ми тривяса градинката ... :lol: :lol: :lol:

Фаза 69 :

Камика флязъл най-накрая във форумо , но по някуй време , решил да оди по малка и проблем : ни мой да излезе :lol: , зверил се , зверил ..и накрая дръпнал кабела :lol: :lol: :lol:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Я, Жорето се завърнал. Жоре, няма се занимаваме с тие пущиняци сърбите, минаваме на моми англичанки. :lol:
Я го глей Самито колчав шаран е фанала.
Изображение
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

chirusa_bg написа:... Жоре, няма се занимаваме с тие пущиняци сърбите, минаваме на моми англичанки. :lol:
Я го глей Самито колчав шаран е фанала.
Изображение
Тя,че е фанала големия шаро не значи нищо,защото предполагам,че Жорето си държи на сръбския пущиняк,тъй като Самито по сексабил не може да се "намаже" и на малкия пръст на В 12 , !!! :lol:
Заключено

Обратно към “Разни”