Жива сьомга

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
vlady
новобранец
новобранец

Жива сьомга

Мнение от vlady »

Трябва ми да купя около 5-10 риби жива сьомга. Много ми е важно, цената не е от значение, а също така ми трябва за септември месец. Досега никой от рибните магазини с които съм се свързал не е успял да ми помогне, единствената ми надежда е тук, в този форум! Моля ви ако имате идеи или оферти, постоянно проверявам темата и e-maila си (vlady_gerasimov@yahoo.com). Благодаря на отзовалите се и на съпричастните :D !
Аватар
krasii
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasii »

влади,пастървите приличат най много на сьомгата,има развъдници където има майки по 5-6 кила,могат да минат за сьомга
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

за какво ти е :wink:
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Цената винаги е от значение,ако мислиш,че не е иди до Норвегия и си я хвани,ако не можеш хващаш 1 бяла мечка и тя ще ти хване :D :wink:

Сега сериозно,не знам откъде си но пробвай в Метро-Бургас-единствено там съм виждал в България всевъзможни-жива риба,омари и други морски и океански производни,ама смятай,че омарите бяха от60 до 85лв кг-дано намериш там!НАСЛУКА в търсенето!
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Абе как жива сйомга в магазин.......предполагам знаете трябва течаща студена вода...а и колко път требва да е минала тая риба... :shock: :shock: :shock:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

пуснаха в панчарево,ако се не льжа-преди 2 години-поне така твьрдяха....взимай една вьдица и действай :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
vlady
новобранец
новобранец

Мнение от vlady »

Трябва ми за снимане на рекламен клип, така че цената не е от значение, разбира се говорейки за рамките на разумното. Ако някой е навит да даде оферта и да отиде да купи от Норвегия, тук съм и слушам! Благодаря за отзивчивостта и помощта досега и занапред!
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

vlady написа:Трябва ми за снимане на рекламен клип, така че цената не е от значение, разбира се говорейки за рамките на разумното. Ако някой е навит да даде оферта и да отиде да купи от Норвегия, тук съм и слушам! Благодаря за отзивчивостта и помощта досега и занапред!

Влади защо точно сьомга? Неможиш ли да ползваш мъртва има начини да оживее на екрана хем и по евтино ще ти излезе :lol: малко тел и въженца и се готов а и после като направите добра обработка и монтаж изобщо няма да си личи :lol:
Изображение
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Немога да ти помогна колега, но мога да ти кажа че в България няма да намериш жива :wink: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”