Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов край ямбол!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Риболов край ямбол!!!
Здравейте рибарчета , днес направихме може би най-добрия риболов за годината.Мястото беше с.Коневец.Излизаха само кефали и гърбавици ето и няколко снимки със рибките 

- sabin
- научил се да хвърля
Браво "колеги"!
Другият път повече риба да струпате пред краката си.
Другия път с чувалите.sabin написа:Браво "колеги"!

- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Мисля , че този форум е да се споделя кой къде ходи и какво хваща.А относно рибите виждате , че всички риби са в позволения размер , но щом някои колеги се дразнят от това за количеството риба спирам да качвам фото 

- sabin
- научил се да хвърля
А дали не сте прехвърлили позволената норма?AtMos написа:Мисля , че този форум е да се споделя кой къде ходи и какво хваща.А относно рибите виждате , че всички риби са в позволения размер , но щом някои колеги се дразнят от това за количеството риба спирам да качвам фото
Не е важно дали ще качваш такива снимки! Важно е да се осъзнае от повечето, че прибирането на толкова риба няма да доведе до нищо хубаво. Млад човек си разсъждавай трезво. Ако искаш и можеш хвани още толкова, вземи като искаш за едно ядене, но да се изтребва така... !
- dakataegotin
- научил се да хвърля
Добре казано колега.Наистина мрежарите и токаджиите не са малко,че и ние да унищожаваме рибата.Нещата са прости,ако пазиме ще има,ако не ще си спомняме само за тези дни!sabin написа:А дали не сте прехвърлили позволената норма?AtMos написа:Мисля , че този форум е да се споделя кой къде ходи и какво хваща.А относно рибите виждате , че всички риби са в позволения размер , но щом някои колеги се дразнят от това за количеството риба спирам да качвам фото
Не е важно дали ще качваш такива снимки! Важно е да се осъзнае от повечето, че прибирането на толкова риба няма да доведе до нищо хубаво. Млад човек си разсъждавай трезво. Ако искаш и можеш хвани още толкова, вземи като искаш за едно ядене, но да се изтребва така... !
Ако нямаш любов не ми казвай какво друго имаш!
- MAGARETOOO
- вече хвърля и на тежко
Абе те са 3ма като си разделят рибата всичко си идва на мястото падат им се по 7-8 риби.
Опитай пак с бройкатаMAGARETOOO написа:Абе те са 3ма като си разделят рибата всичко си идва на мястото падат им се по 7-8 риби.

Количеството не е фрапиращо, но си е доста, особено за клен, който е повече за catch and relеase, отколкото за тигана.
Поклон - http://www.youtube.com/watch?v=T1lBoEeUiGk !
- sabin
- научил се да хвърля
Стремя се да се въздържам от коментари и да спазвам добрия тон.MAGARETOOO написа:Абе те са 3ма като си разделят рибата всичко си идва на мястото падат им се по 7-8 риби.
Аз на снимките виждам минимум 40 риби. Мисля, че може всеки да прецени големината на рибата. Ако сме учили еднаква математика нещата хич не си идват на място.
Но не това е важното в случая. Важно е отношението към природата, която ежедневно съсипваме.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Случката не я коментирам, мисля всеки си извади извода за себе си, казахме си какво мислим, предлагам колеги да се върнем обратно към добрия тон. Темата, както и форумът няма да спечелят много ако продължаваме тази тема в този стил.
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- malkapluvka
- фен клуб-скобар
Вчера, вторник, на ШЕЛ беше "панаир", но както се очаква, без добри резултати. Само аз и един колега срещу мен имахме по 5-6 гърбавици, човека успя и да изкара и един шаран около 1,5-2 кг със гол телескоп без ластик, за което евала му правя, и така - много риба има, играе, ще ни строши плувките като скача, но не взема стъвта. Или тактиката ни е погрешна - грешна подхранка, стръв и т.н. , или не се храни просто рибата. Но това е магията на риболова - да сме пак там - на реката и да опитваме да се надхитряваме с рибите. 

ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ Ѧαℓκα Ƥℓʋʌκα ɐʞʌnןԀ ɐʞןɐƜ
-
- новобранец
Здравейте!!Къде около Ямбол има платени водоеми,които не се тарашат за Никулден? Да може да си хванем някой шаран за празника.Въобще имали такива?
КОТУИ, ТАКОЗ"
- ivelin_1976
- разбира нещата
Не знам за тези пичове на с.Питово, за другаде е малко вероятно.
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

-
- ще става разбирач
Здравейте , а някой някъде не е ли ходил събота и неделя , споделете не се ,, срамувайте,, ?
-
- научил се да хвърля
Ами сабота и неделя на Елхово за два дена 3 гърбавици.Риба бол играе та се къса неще да пипне.Имаше майстори с тройки само те хванаха "доволно". В интерес на истината рибата взимаше тройките ,на друго неще.Днес на Коневец с триста зора 10 риби