Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Купувам френски хляб
Модератор: Paublo_Eskobar
Купувам френски хляб
Ами помагайте, от къде може да се намери.Вносителите казват, че го няма никъде.
- vankata81
- ще става разбирач
Re: Купувам френски хляб
ами в пловдив го има почти във всеки рибарски магазин. ти отдека си бре момче?
Стига бе.В София го няма никъде.Аз съм от Червен бряг до Плевен
- vankata81
- ще става разбирач
е то на опаковката не пише "френски хляб" ами буквален превод "хляб за риболов" но на външен вид си е един сухар който след накисване и намачкване си е баш френски ляб както си му викаме ние.
Да бе, но са различни видове.Има ги и при нас, но баш френския-прилича на кифла само че сухар, го няма никъде.
- vankata81
- ще става разбирач
писах ти лс
виж Булит 2000
-
- новобранец
Виж при Жоро кукичката на Неофит Рилски
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Еми няма,защото е скъп и никой не го купува-боснеския е екстра!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- ще става разбирач
И аз се изказвам в подкрепа на това, че НЯМА АМА НИКАКВА нужда да се набутваш за такъв хляб.
Търси и си купувай винаги пресен, днешен хляб, мек, който сам преценяваш като по-гъвкав за късане на трохички. След няколко опита с няколко вида (от мах 1-1,30лв целия) ще уцелиш това което ти трябва.
От личен опит и особено и най-вече на брат ми, горещо Ви препоръчвам бял нарязан хляб на Крум Геров. Само гледайте да е пресен.
С брат ми сме ловили едно до друго, аз с френски, той с Крум Геров. Е, вярно, че ръката му е по-лека, ама резултата ВИНАГИ е в негова полза. А аз не му се сърдя да разцепва всичко що има люспи в реката
Търси и си купувай винаги пресен, днешен хляб, мек, който сам преценяваш като по-гъвкав за късане на трохички. След няколко опита с няколко вида (от мах 1-1,30лв целия) ще уцелиш това което ти трябва.
От личен опит и особено и най-вече на брат ми, горещо Ви препоръчвам бял нарязан хляб на Крум Геров. Само гледайте да е пресен.
С брат ми сме ловили едно до друго, аз с френски, той с Крум Геров. Е, вярно, че ръката му е по-лека, ама резултата ВИНАГИ е в негова полза. А аз не му се сърдя да разцепва всичко що има люспи в реката

-
- кандидат преподавател
..Бал съм ти френския -знаеш ли,например,препечен Влаховския или даже Устовския,натопен в соса на "Пилешки дробчета по селски",каква нирвана докарват,особено ако са накиснати със съответния брой любими питиета?