Европейско по колоездене...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Европейско по колоездене...

Мнение от Тедо »

Господи, помогни им, защото не знаят какво правят! :oops:

Искам да знам, кой измисли да се затвори входа на София и то на място без реален обходен маршрут?! И защо никъде по пътя нямаше предупредителни табели /не всеки, който се прибира от морето например е следил редовно новините/...

Как може да върнат хиляди коли влизащи в София от Вакарел и да ги пратят през Елин Пелин и Долни Богоров??? На мен ми отне 40 минути в повече да се прибера по "обходния" маршрут осеян с огромни дупки...

Искам да знам имената на /без/отговорниците за това безумие - защо не сложиха по една табела "Вие си губите времето и обикаляте заради г-н ... и г-жа... " :evil:
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Голямо БЕЗУМИЕ.Днес имах работа към Нови хан ,ама се отказах
И както винаги виновни няма :twisted: :twisted: .
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

На обяд се прибрах от яз. Копринка и за кратко участвах в това безумие, въпреки че се движех по подбалканския път с караваната.Нямам думи, добре че имаше регулировчици.
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

еее само мрънкане за няколко дни е това не е за винаги какъв е проблема такъв им е спорта на хората все пак е европейско и за тур дю франс затварят пътища и стават задръствания но не се оплакват а се кефят на състезателите....
Изображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Mitak написа:еее само мрънкане за няколко дни е това не е за винаги какъв е проблема такъв им е спорта на хората все пак е европейско и за тур дю франс затварят пътища и стават задръствания но не се оплакват а се кефят на състезателите....
Ти ако беше участвал в задръстването, нямаше да мислиш така.
А да сравняваш това състезание за юноши и девойки с тур дьо Франс е най-малко неуместно.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

saksi написа:
Mitak написа:еее само мрънкане за няколко дни е това не е за винаги какъв е проблема такъв им е спорта на хората все пак е европейско и за тур дю франс затварят пътища и стават задръствания но не се оплакват а се кефят на състезателите....
Ти ако беше участвал в задръстването, нямаше да мислиш така.
А да сравняваш това състезание за юноши и девойки с тур дьо Франс е най-малко неуместно.
Ами Монако?кадето затварят цяла държава :lol: :lol: зарадиF1.......
по добре заради спорта отколкото заради оня нещастник Буш......
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”