Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Европейско по колоездене...
Модератор: dantho.mihov
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Европейско по колоездене...
Господи, помогни им, защото не знаят какво правят! 
Искам да знам, кой измисли да се затвори входа на София и то на място без реален обходен маршрут?! И защо никъде по пътя нямаше предупредителни табели /не всеки, който се прибира от морето например е следил редовно новините/...
Как може да върнат хиляди коли влизащи в София от Вакарел и да ги пратят през Елин Пелин и Долни Богоров??? На мен ми отне 40 минути в повече да се прибера по "обходния" маршрут осеян с огромни дупки...
Искам да знам имената на /без/отговорниците за това безумие - защо не сложиха по една табела "Вие си губите времето и обикаляте заради г-н ... и г-жа... "

Искам да знам, кой измисли да се затвори входа на София и то на място без реален обходен маршрут?! И защо никъде по пътя нямаше предупредителни табели /не всеки, който се прибира от морето например е следил редовно новините/...
Как може да върнат хиляди коли влизащи в София от Вакарел и да ги пратят през Елин Пелин и Долни Богоров??? На мен ми отне 40 минути в повече да се прибера по "обходния" маршрут осеян с огромни дупки...
Искам да знам имената на /без/отговорниците за това безумие - защо не сложиха по една табела "Вие си губите времето и обикаляте заради г-н ... и г-жа... "

-
- фен клуб-скобар
Ти ако беше участвал в задръстването, нямаше да мислиш така.Mitak написа:еее само мрънкане за няколко дни е това не е за винаги какъв е проблема такъв им е спорта на хората все пак е европейско и за тур дю франс затварят пътища и стават задръствания но не се оплакват а се кефят на състезателите....
А да сравняваш това състезание за юноши и девойки с тур дьо Франс е най-малко неуместно.
- CERRUTI
- сериозен играч
Ами Монако?кадето затварят цяла държаваsaksi написа:Ти ако беше участвал в задръстването, нямаше да мислиш така.Mitak написа:еее само мрънкане за няколко дни е това не е за винаги какъв е проблема такъв им е спорта на хората все пак е европейско и за тур дю франс затварят пътища и стават задръствания но не се оплакват а се кефят на състезателите....
А да сравняваш това състезание за юноши и девойки с тур дьо Франс е най-малко неуместно.

по добре заради спорта отколкото заради оня нещастник Буш......