Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Яко гостуване е било при GODzillata, той нали сега не пие, та май автора на темата е дал всичко от себе си, та дори и повече!
Много благодаря на Телескоп - този крайно оскъден клип, с една облечена, макар и ефирно, девойка, ще стопля сърцето ми през мразовитите зимни нощи. Е, в този леген ми падна сърцето, няма нищо по-силно и непонятно от платоничната любов.
Чируз,
Сами също е готина, малко е извън категорията ми, ама каква хубава усмивка има
,нали!
И е жестока в риболова, аз такава риба като нейната, не съм и сънувал да хвана. /Днес ги убих пъстървите на платената любов. Ама само риби, девойки не кълват/.
Много благодаря на Телескоп - този крайно оскъден клип, с една облечена, макар и ефирно, девойка, ще стопля сърцето ми през мразовитите зимни нощи. Е, в този леген ми падна сърцето, няма нищо по-силно и непонятно от платоничната любов.
Чируз,
Сами също е готина, малко е извън категорията ми, ама каква хубава усмивка има

И е жестока в риболова, аз такава риба като нейната, не съм и сънувал да хвана. /Днес ги убих пъстървите на платената любов. Ама само риби, девойки не кълват/.
Моля те,не бъди максималист и неблагодарник! Сега да не искаш да я накараме и да започне да се съблича,стриптиз да ни прави,зима иде-студено,ще стане на ледена висулка милото девойче!!!G.Petkov написа:...Много благодаря на Телескоп - този крайно оскъден клип, с една облечена, макар и ефирно, девойка, ще стопля сърцето ми през мразовитите зимни нощи...........

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Jack Daniels
- разбира нещата
Смени водоема и стръвта и ще клъвнатG.Petkov написа:...Днес ги убих пъстървите на платената любов. Ама само риби, девойки не кълват/.

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад

Сменяйте заглавието на темата!
"Хайд парк"- naRiba.com -си му най-приляга!!!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
То си е Сурат Тефтер! 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Сурат Тефтер си е чиста ориенталщина-не че не ни приляга де,но "Хайд парк"- naRiba.com е по-престижно,някак си звучи по европейски!!! 

- G.Petkov
Изчезна авторът в този северо-запад, изчезнаха и редовните участници.
Сигурно се учи как да стане трезвеник, горкия stonetales, цяла седмица каза че ще го няма, как ли ще се върне ?
Ще има ли такива дълги и повествователни постове ?
За миг ме обзе съмнение, да не вземе да спре тази хубава тема ?
А сме само на 44 стр.!
Къде другаде ще споделя, какво съм ял, пил, ловил и харесал, ако не тук,а ?
Връщай се, Камък, иди си на морето и си пиши, ние ще отговаряме!
Дано изпролетим на 88 стр., пък тогава ще му мислим!
То за 10 лв да хвана 7 пъстърви и да ме почерпят с някоя смугла девойка, няма как да им излезе сметката
!
Сигурно се учи как да стане трезвеник, горкия stonetales, цяла седмица каза че ще го няма, как ли ще се върне ?
Ще има ли такива дълги и повествователни постове ?
За миг ме обзе съмнение, да не вземе да спре тази хубава тема ?
А сме само на 44 стр.!
Къде другаде ще споделя, какво съм ял, пил, ловил и харесал, ако не тук,а ?
Връщай се, Камък, иди си на морето и си пиши, ние ще отговаряме!
Дано изпролетим на 88 стр., пък тогава ще му мислим!
Ама много си прав!Jack Daniels написа:...Смени водоема и стръвта и ще клъвнат
То за 10 лв да хвана 7 пъстърви и да ме почерпят с някоя смугла девойка, няма как да им излезе сметката

- GODzillata
Споко, г'усин Петков, няма да умре темата, даже може да надживее и автора.
Брех, тоА Камик, бре....напраО си е объркал професията - много хубаво пее, трябва да го насърчим за някое певческо риалити.
Така че, давай, споделяй, нищо, че не е фейсбук тук.
Аз смятах да готвя свинско с картофи, ама изведнъж ми се дояде със зеле, та ми се обърка цялата технология, понеже бях сложил месеото в тава под фолио, за да чака картофи, ама му набутам зеле...а не трябваше така, та сега се чудя к'во ли ще излезе накрая...
Ицето и него никъФ го няма, беше обещал в петък следобед да се напие, а после да иде за риба през уикенда, та чакаме новинки от него...

Брех, тоА Камик, бре....напраО си е объркал професията - много хубаво пее, трябва да го насърчим за някое певческо риалити.

Така че, давай, споделяй, нищо, че не е фейсбук тук.

Аз смятах да готвя свинско с картофи, ама изведнъж ми се дояде със зеле, та ми се обърка цялата технология, понеже бях сложил месеото в тава под фолио, за да чака картофи, ама му набутам зеле...а не трябваше така, та сега се чудя к'во ли ще излезе накрая...

Ицето и него никъФ го няма, беше обещал в петък следобед да се напие, а после да иде за риба през уикенда, та чакаме новинки от него...
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- G.Petkov
Чакай, чакай,
Първото изречение хич не ми хареса!
Сподели, ако обичаш, излезе ли от региона жив, автора на темата ?
Това, че е пял, да не го е довършило ?
Щото то писане , пеене, пиене и ..... и накрая - тема без автор ?
Ние, че ще я довършим, не се и съмнявам, ама не можем да пишем толкова дълги постове!
Та, къде е КамикА ?
Първото изречение хич не ми хареса!
Сподели, ако обичаш, излезе ли от региона жив, автора на темата ?
Това, че е пял, да не го е довършило ?
Щото то писане , пеене, пиене и ..... и накрая - тема без автор ?
Ние, че ще я довършим, не се и съмнявам, ама не можем да пишем толкова дълги постове!
Та, къде е КамикА ?
- GODzillata
G.Petkov написа:Та, къде е КамикА ?
Пусна се по течението на Дунава към Русе.

Въпреки че му бях препоръчал механа "Чифлика", се е установил някъде "по домашному" и сигурно докато не привърши местните запаси от пийенье, няма да мръдне към морето.

Така че, споко - жив е той, жив е!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

ФАЗА 666 :
...дръпнал Камъка , кабела на компа , но той продължил да рабори ...

...дръпнал Камъка , кабела на компа , но той продължил да рабори ...

- stonetales
- разбира нещата
Толкоз гот ми стана, че докът май нямало, сте се забавлявали щастливо, Деца мои:)
Дори, получил съм от Диканаров лично, и човека ви поздравява за развиваемостта на темата:)
Преход ще има. Има. Той вече е започнал. Децата индиго са в ход от години, даже някои от четящите темата са от тях.
Просто старите, мътни и тежки вибрации ще си отидат, заменени от нови, по-финни.
В тази връзка, аз "повдигам", "изваждам на вашето внимание" абсолютни очевидности. Всеки пост засяга ваше/наше, вътрешно, забравено знание. Всеки от нас си знае вътре в себе си, че всичко зависи от нас. Марио 68, от срещата във Видин, си го каза в прав текст.
Честно - малко съм поуморен от няколкоседмичния алкохолен маратон. Но нещата , които видях, различните хора и места ми помогнаха много.
За заглавието на темата - промяната му - нямам нищо против. Пишете на модератор, дайте му предложения и нека я сменя:)
Във връзка със поста ми "Спомени" искам да ви споделя нещо. Единствено във този форум се заформи такава дълга дискусия. Според мен това е така, защото повечето от рибарстващите "отнасят плувката", когато са около водоема. Тоест - те търсят някакво пречистващо, облагородяващо състояние когато са там. Без да се изживяват като "духовни личности", без да се вземат на сериозно. Директно го практикуват.
И факта че са "тук" в тази тема , показва, че най-малкото се опитват да го постигнат:)
Булте, ами вземи , та си използвай поканата за гости, и Джимби също:)
Днес е златно време тук, в Синеморец - истински подарък за мен:)
Новия ни кмет е музикант. Организира новогодишен концерт на местната фолк-група, в която участвам. Ще кача видеото, което някой евентуално ще направи.
Приятелят ми Сеня - Семеон Иванов, беше инвалид, Телескопе. Бяха му казали, че ще изкара до 16 години. Мускулите му просто отказваха да се движат, един по един. Към края си Сеня движеше само дясната си китка и с нея управляваше тъч-пада на компа си.
Стана уеб дизайнер, гледаше на карти по интернет, играеше покер. С това си изкарваше хляба. Ожени се за жена-неинвалид.
Винаги се държах с него преднамерено грубо, за да не допуска, че го съжалявам.
Около този Мъж винаги имаше жени и алкохол. За годините, прекарани в негова компания, не съм чул и помен от оплакване.
Даже имаше няколко случая, в които ме "притискаше" за нещо.
Често съм се чудел, ако този Железен Дух обитаваше здраво тяло - какво ли щеше да е около него?
Умря на 33 години - преди няколко месеца.
Не познавам Мъж и Дух като него.
Дори, получил съм от Диканаров лично, и човека ви поздравява за развиваемостта на темата:)
Преход ще има. Има. Той вече е започнал. Децата индиго са в ход от години, даже някои от четящите темата са от тях.
Просто старите, мътни и тежки вибрации ще си отидат, заменени от нови, по-финни.
В тази връзка, аз "повдигам", "изваждам на вашето внимание" абсолютни очевидности. Всеки пост засяга ваше/наше, вътрешно, забравено знание. Всеки от нас си знае вътре в себе си, че всичко зависи от нас. Марио 68, от срещата във Видин, си го каза в прав текст.
Честно - малко съм поуморен от няколкоседмичния алкохолен маратон. Но нещата , които видях, различните хора и места ми помогнаха много.
За заглавието на темата - промяната му - нямам нищо против. Пишете на модератор, дайте му предложения и нека я сменя:)
Във връзка със поста ми "Спомени" искам да ви споделя нещо. Единствено във този форум се заформи такава дълга дискусия. Според мен това е така, защото повечето от рибарстващите "отнасят плувката", когато са около водоема. Тоест - те търсят някакво пречистващо, облагородяващо състояние когато са там. Без да се изживяват като "духовни личности", без да се вземат на сериозно. Директно го практикуват.
И факта че са "тук" в тази тема , показва, че най-малкото се опитват да го постигнат:)
Булте, ами вземи , та си използвай поканата за гости, и Джимби също:)
Днес е златно време тук, в Синеморец - истински подарък за мен:)
Новия ни кмет е музикант. Организира новогодишен концерт на местната фолк-група, в която участвам. Ще кача видеото, което някой евентуално ще направи.
Приятелят ми Сеня - Семеон Иванов, беше инвалид, Телескопе. Бяха му казали, че ще изкара до 16 години. Мускулите му просто отказваха да се движат, един по един. Към края си Сеня движеше само дясната си китка и с нея управляваше тъч-пада на компа си.
Стана уеб дизайнер, гледаше на карти по интернет, играеше покер. С това си изкарваше хляба. Ожени се за жена-неинвалид.
Винаги се държах с него преднамерено грубо, за да не допуска, че го съжалявам.
Около този Мъж винаги имаше жени и алкохол. За годините, прекарани в негова компания, не съм чул и помен от оплакване.
Даже имаше няколко случая, в които ме "притискаше" за нещо.
Често съм се чудел, ако този Железен Дух обитаваше здраво тяло - какво ли щеше да е около него?
Умря на 33 години - преди няколко месеца.
Не познавам Мъж и Дух като него.
Оттича се по дрехите ни
звезден блясък..........
звезден блясък..........
- G.Petkov
Заглавие, тема и автор няма да се сменят.stonetales написа:...За заглавието на темата - промяната му - нямам нищо против. Пишете на модератор, дайте му предложения и нека я сменя:)...
Това си бяха само сравнения!
Щото прехода е отпочнал и не може току така да се спира.
stonetales,
Разкажи за алкохолния маратон ?
- G.Petkov
Явно автора е много изморен от събитията, които са му се струпали през последната седмица и трябва да си почине.
Пък после ще отговори на читателите и писателите в темата му!
За това е на море, в Синеморец, ако не се лъжа! Да се наспи и възстанови на чист въздух.
Само да топна GODzillata, че ме набута в една тема с много снимки на голи девойки, въпреки, че много добре знае, че ги предпочитам ефирно облечени.
Ама нищо, създал съм в него тази представа, макар и невярна ....
Вече и на мен взе да ми липсва Инкубуса, няма го този характерен аромат на мастика и млечно-кисели бактерии.
Почва де ме безпокои и мисълта за неговата жизнеспособност в контекста на пристрастеността му към трите, а може би и четирите слабости на темата.
Дано даде слаба надежда за това, че и той, като автора е оцелял в маратона.
А всички останали да продължим с прехода към служенето на себе си!
Наздраве и да сте живи и здрави!
Пък после ще отговори на читателите и писателите в темата му!
За това е на море, в Синеморец, ако не се лъжа! Да се наспи и възстанови на чист въздух.
Само да топна GODzillata, че ме набута в една тема с много снимки на голи девойки, въпреки, че много добре знае, че ги предпочитам ефирно облечени.
Ама нищо, създал съм в него тази представа, макар и невярна ....
Вече и на мен взе да ми липсва Инкубуса, няма го този характерен аромат на мастика и млечно-кисели бактерии.
Почва де ме безпокои и мисълта за неговата жизнеспособност в контекста на пристрастеността му към трите, а може би и четирите слабости на темата.
Дано даде слаба надежда за това, че и той, като автора е оцелял в маратона.
А всички останали да продължим с прехода към служенето на себе си!
Наздраве и да сте живи и здрави!
- G.Petkov
Какво излезе от това свинско, че и двата варианта много ги обичам ? А идват и дните на голямото плюскане!GODzillata написа:..Аз смятах да готвя свинско с картофи, ама изведнъж ми се дояде със зеле, та ми се обърка цялата технология, понеже бях сложил месеото в тава под фолио, за да чака картофи, ама му набутам зеле...а не трябваше така, та сега се чудя к'во ли ще излезе накрая......
Мигар във ФБ споделят и такива човешки слабости като кулинарията ?
Не е ли това твърде лично ?