На Врачанския за хищник!

Модератори: bobopeli, sapuna

ivo Vratsa
ще става разбирач
ще става разбирач

На Врачанския за хищник!

Мнение от ivo Vratsa »

Та така - днес се уговорихме с Георги да поцъкаме с лодката :D 11:00 акустирахме на язовира и след време бяхме на уреченото място :mrgreen: Започнах да изреждам разни примамки и май имах почукване :lol: Георги също регистрира един -два празни удара.И тъкмо се чудех какво да сложа от хилядите ми силикони :lol: и Георги реши да ми подари най-различни доказано уловисти :mrgreen: Нададе ми една шепа силикони, за което съм му много благодарен :) , а в последствие си коментирахме, че тоя на сърбина лови много костур и бяла. Аэ естествено реших да му подаря от моя богат арсенал от силикон :lol: и извадих 2 - не се знае колко уловисти,поне аэ нямам риба на тях :mrgreen: . И той вика, бегай бе аэ си имам.Обяснявам му, да си ги сложи при неговите, че тия са на вървеж, но той вика - не, бегай тва ще ми повали и уловистите примамки :shock: Добре съгласих се - сложи ги в пликче и ги дръж в лодката? Той вика - бега бе, да стане нещо па на лодката :shock: Какво е това недоверие :lol:Е прибрах си ги в името на успешните му бъдещи риболви :mrgreen:
Викам си , я да почна с новите придобивки :mrgreen: Хвърлях 10-15 мин. и нищо :? На поредното хвърляне се обърнах и като виден Наполеон си ловях , говорех с Георги и гледах кормораните :lol: и изведнъж -ТУП,а тая въдица като усети ТЪП инстинктивно засича сама, от мен се искаше само д я държа :mrgreen: Не след дълго:

Изображение

Пратих я да вика баба си :lol: и пак зех да хвърлям наляво -надясно. Георги вече явно облъчен от мен регистрира пак празен удар :mrgreen: А аэ съсредоточено усетих едно ТУП - ясно ви е засичам и:

Изображение

Тоя силикон излови всичкия хищник :fish1: Пуснах го и тоя да вика брат си и пак зацъкахме. И тъкмо си мисля, ей много задобря тиии, маймунке мръснаааа :lol: те 2-0 за теб, цъцъцъ...И бях приземен лошо на земята :? Георги с едно хвърляне ме изравни :shock:

Изображение

Викам си край- ще се трепери накрая на мача :fish6:
Устисках - стана към 16:00 и тъкмо нагаждахме да си ходим и колегите с другата лодка закачиха нещо и се започна голямо вадене :twisted: Обадили се бяха на ИАРА и не след дълго хората дойдеха :idea: В почивния им ден...
Та ето какъв беше улова:

Изображение

Спасихме доста риби - шаранчета, бели рибки, няколко едри костури и две платики, както и баятите таранки. Неспасените отдоха за дарение. Та това малко помрачи иначе перфектния ден. Та това беше положението :fish3:
ildisto
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: На Врачанския за хищник!

Мнение от ildisto »

Мамка им мрежари!
Аватар
AzoriS
новобранец
новобранец

Мнение от AzoriS »

Абе хора вие ли бехте на кулата браво другия пат опитайте на някоя цикада.Иначе аз бях на едни залив и много се чудех дали да ви не напрая компания като ви ивдях как се застояхте то се оказах след като един колега дойде от там иначе днес беше слаб ден миналата седмица бше по добре иначе браво.....
За бракониерите само ЦАРИЦИ
genadi49
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от genadi49 »

Спасихме доста риби - шаранчета, бели рибки, няколко едри костури и две платики, както и баятите таранки. Неспасените отдоха за дарение. Та това малко помрачи иначе перфектния ден. Та това беше положението :fish3:[/quote]

Едно добро дело.Браво колеги,така трябва срещу браконерите! :axe:
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

:smt023
Никога на колене пред когото и да е.
Аватар
koda33
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от koda33 »

поадравления колеги
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от М. Сталев »

:prayer: :prayer: :prayer:
DGK
новобранец
новобранец

Мнение от DGK »

Не са липсвали емоции :D
А колкото до мрежарите, това е същата тази паплач, която краде касетофоните от колите ни, преджобва пътниците в автобусите, разбива домовете на хората и т.н. - прости, необразовани, елементарни и долни същества, на които мястото е в затвора :twisted:
daniels
новобранец
новобранец

Мнение от daniels »

ма*ка им бракониерска долна... риба няма да остане 1 ден за децата и внуците ни...
Пазарувай креативно http://www.creativeshop-bg.eu/ Магазин за часовници
Аватар
ninini
новобранец
новобранец

Мнение от ninini »

евала за мрежата :D
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

daniels написа:ма*ка им бракониерска долна... риба няма да остане 1 ден за децата и внуците ни...
Абе то сега за нас няма, камо ли в далечна перспектива. :evil:

Ивчо, браО, баце, почесали сте крастата, а на мрежарите майкя им дееба недоправена,като скакалци са, след тех остаа сал пустиняк...добре сте ги наредили! :axe:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Shumolini
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Shumolini »

Ето точно такива подобни случаи трябва да се препращат на организаторите на петицията срещу бракониерите, та като отидат на срещи с "висшестоящите", да им ги треснат с една дебела папка по главата :axe: :rolleyes:
Аватар
stoj40doc
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от stoj40doc »

Браво за излета, и браво за добрата постъпка!!!
LONG LIVE ROCK AND ROLL
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

:smt038
ristich
новобранец
новобранец

Мнение от ristich »

Браво момчета, поздравления!
Представете си всички, щом на този водоем, който е до пътя и до града, се хвърлят целогодишно мрежи, то какво остава за другите, забутаните места. Аман вече, давайте с петицията да се вдигаме и най-накрая да се променя нещо, че много на зле отиват нещата........
Пазете природата!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”