Продавам цифров приемник DC107

Тук се предлага всичко различно от риболова.
Публикувай отговор
Аватар
sunnen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Продавам цифров приемник DC107

Мнение от sunnen »

Продавам : Цифров приемник за кабелна телевизия. Марка DC107.

Цена : 50 лв

Кратко описание: Това е приемника, който слагат кабелните оператори. До сега бяхме на DCC, но сложихме сателит с и този ни остава излишен. Купили сме си го, но вече не ни трябва. На практика е нов. Няма дори следи от употреба. Работи си идеално. Предимството е, че си пускаш кабеларка на DCC, която ти предлага 50 канала, 3-4 от които стават за гледане и заплащаш само за кабелна, пък си гледаш цифрова. С поставянето на този приемник, ще можете да гледате около 160 канала от които има доста с опция да се връщат с час, два и три назад, т.е. ако си изпуснал някой филм, предаване, мач, ще можеш да го върнеш назад и да го гледаш. Необходимо е само телевизора да има скарт букса или чинчове (онези шарените букси в чевено и бяло, които са). Другото, заради което си купихме приемника от тази фирма е, че можем да гледаме "Хоби ТВ" и "Охота и рибалка", а на кабелната го няма.
Предполагам, че ще може да се гледат цифровите канали и на други доставчици, но не съм го включвал на други като Евроком и прочие. Само на асеновградските, от които съм доволен и бях техен абонат близо 6-7 години.
Състояние : ползван, но неразличим от нов. Дистанционното дори е непокътнато, тъй като е било в протектор, който не изтрива бутоните.

Намира се във : Пловдив

Контакт: лични и в темата

Куриерската услуга : за сметка на купувача

Снимка Изображение
Последно промяна от sunnen на Пон Ное 28, 2011 6:25 pm, променено общо 1 път.
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Re: Продавам

Мнение от Jechev »

По-интелигентно заглавие не можа ли да измислиш колега :?: :!: :?: :idea:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
Аватар
sunnen
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Продавам

Мнение от sunnen »

Съжалявам, пуснал съм го без да видя, че се е изтрило, сега ще се опитам да го оправя.
Публикувай отговор

Обратно към “Продава / Купува (нериболовни)”