Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Копринка
Копринка
Информация от събота и неделя!Бях на шапката лових на дъно нищо не се обади ,нямах дори удар.Много Рибари,къпеще се,палатки,но нищо не кълве,Хвърлях за шаран,каракудаи за костур нищо!Нивото на язовира много бързо пада!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Аз също бях точно на шапката от 11.07 до днес, защо не се обади щом си идвал.От начало излизаше червеноперка,кефал,уклей и малките шаранчета.От тях съм върнал над 20бр.,но имаше и селски тарикати дето ги прибираха ,ама един яде боя от местни рибари,а на друг му обърнахме живарника с един колега от Казанлък.Но като напече от събота и всичко спря,иначе риба има но се е групирала и е в средните водни слоеве.Сонара показваше и в дунавския,и отсреща при голяма и малка гюрля и на други места.По инфо на хора близки до управата на язовира ще източат още 20 млн.кубика вода и ще спре след 1седмица.През тази седмица обаче започнаха проучвания на града под водата с водолази и апаратура ,бяха точно пред мен.Хора от Казанлък казват ,че са осигурени вече парите от японци и тогава може да го източат целия, което ще е страшно за риболова.Единствено в събота хванаха в копринския ръкав един амур около 10кг.Бяха на 100-150м. от мен.Местните чакат голямия риболов края на август-септември.На влачене също нищо.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Ние бяхме с Ауди80 с каравана и 2 кемпера-червен Форд и син транспортер с бяла надстроика,не може да не си ни видял.А тоя с амфибията ми изкара акъла като доиде.Бях в дунавския с лодката и си гледам сонара,а няма жив човек в понеделник.Изведнъж нещо бръмчи зад мене ,а тоя брега прово зад мен.После излезе и през тополите отиде на другия бряг.Иначе хубава машина.Ти сигурно си бил по-надолу в тополите,защото при мен идваха доста коли но несъм видял венто.Взех телефона на един колега от Казанлък/бивш военен/,той ходи често и ще държиме връзка като стане добре за риболов.