Копринка

Модератори: bobopeli, sapuna

dido1313
новобранец
новобранец

Копринка

Мнение от dido1313 »

Информация от събота и неделя!Бях на шапката лових на дъно нищо не се обади ,нямах дори удар.Много Рибари,къпеще се,палатки,но нищо не кълве,Хвърлях за шаран,каракудаи за костур нищо!Нивото на язовира много бързо пада!
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Аз също бях точно на шапката от 11.07 до днес, защо не се обади щом си идвал.От начало излизаше червеноперка,кефал,уклей и малките шаранчета.От тях съм върнал над 20бр.,но имаше и селски тарикати дето ги прибираха ,ама един яде боя от местни рибари,а на друг му обърнахме живарника с един колега от Казанлък.Но като напече от събота и всичко спря,иначе риба има но се е групирала и е в средните водни слоеве.Сонара показваше и в дунавския,и отсреща при голяма и малка гюрля и на други места.По инфо на хора близки до управата на язовира ще източат още 20 млн.кубика вода и ще спре след 1седмица.През тази седмица обаче започнаха проучвания на града под водата с водолази и апаратура ,бяха точно пред мен.Хора от Казанлък казват ,че са осигурени вече парите от японци и тогава може да го източат целия, което ще е страшно за риболова.Единствено в събота хванаха в копринския ръкав един амур около 10кг.Бяха на 100-150м. от мен.Местните чакат голямия риболов края на август-септември.На влачене също нищо.
dido1313
новобранец
новобранец

Мнение от dido1313 »

Колега аз бях на 13.07, на 15.07 и на 16.07 с бяло Венто,от 13 хванах няколко каракуди и дребни шаранчета,които бяха върнати!От другите дати нямам удар!Видя ли как се разхождат с амфибия в язовира?
Аватар
Ivkou
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivkou »

Вие поне има къде да одите :cry:
Изображение

It's all about the game and how you play it !!!
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Ние бяхме с Ауди80 с каравана и 2 кемпера-червен Форд и син транспортер с бяла надстроика,не може да не си ни видял.А тоя с амфибията ми изкара акъла като доиде.Бях в дунавския с лодката и си гледам сонара,а няма жив човек в понеделник.Изведнъж нещо бръмчи зад мене ,а тоя брега прово зад мен.После излезе и през тополите отиде на другия бряг.Иначе хубава машина.Ти сигурно си бил по-надолу в тополите,защото при мен идваха доста коли но несъм видял венто.Взех телефона на един колега от Казанлък/бивш военен/,той ходи често и ще държиме връзка като стане добре за риболов.
dido1313
новобранец
новобранец

Мнение от dido1313 »

Колега сега се сетих!До вас построиха един навес!Рибата много яко се плаши от подобни возила!Информация от Острова-петнайсет човека три червеноперки на плувка.Много мрежи,лодки джетове и къпещи се!Май ще ходя към Жребчево-търся инфо?
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Тия с навеса са турци от с.Копринка дошли са от Турция отпуска за риба.Мрежи несъм видял ,но една нощ минаха от ИАРА слодка и кука та турците се скъсаха да прибират.Мене ме предупреди воения.Ако тръгне риболов есента и тръгна ще ти се обадя/ако научиш и ти нещо пусни на ЛС/
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”