Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

ИЗЧЕЗНАЛ Е КОЛЕГА СПЕШНО ДА ПОМОГНЕМ!!!
Модератор: nkolev66
ИЗЧЕЗНАЛ Е КОЛЕГА СПЕШНО ДА ПОМОГНЕМ!!!
Акция за издирване на изчезналия вчера след обяд колега Методи Атанасов организират колегите от Варна.
Сборният пункт е утре, 29 ноември, в 11:00 пред ресторант "Стела Марис" (Диксъна) в Приморско. Молим всички колеги, които имат възможност да се включат. Звънете на Ивелин Кръстев (pipin162) на телефон: 0878 715858!
В случай, че колегите от Бургас и региона са в състояние да започнат издирването още днес, молим Ви, не се колебайте!
По информация на вестник "Бесове", Методи Атанасов е влязъл във водата с колега вчера, 27 ноември от алеята на Боруна на Приморско. След като не се появил на срещата в 16:00 часа била потърсена помощ. Методи е бил без бутилки, но не е ползвал буй.
Молим се Методи да бъде открит жив и здрав! Не губете надежда!
Сборният пункт е утре, 29 ноември, в 11:00 пред ресторант "Стела Марис" (Диксъна) в Приморско. Молим всички колеги, които имат възможност да се включат. Звънете на Ивелин Кръстев (pipin162) на телефон: 0878 715858!
В случай, че колегите от Бургас и региона са в състояние да започнат издирването още днес, молим Ви, не се колебайте!
По информация на вестник "Бесове", Методи Атанасов е влязъл във водата с колега вчера, 27 ноември от алеята на Боруна на Приморско. След като не се появил на срещата в 16:00 часа била потърсена помощ. Методи е бил без бутилки, но не е ползвал буй.
Молим се Методи да бъде открит жив и здрав! Не губете надежда!
Re: ИЗЧЕЗНАЛ Е КОЛЕГА СПЕШНО ДА ПОМОГНЕМ!!!
Утре ще бъда там. За съжаление не очаквам голяма полза от нас, но задружността в средите ни ме радва.

-
- разбира нещата
Мислия утре след работа с едно приятелче да отидем,ще звънна два-три телефона,барем още някой чифт очи
Пп:Юри мисля че е прав,ма "не се знае от къде ще искочи заека"-НАДЕЖДА
ПП:Аверчето(babankov от другия форум) са се чули с Добри-май за сега положението си оставало същото

Пп:Юри мисля че е прав,ма "не се знае от къде ще искочи заека"-НАДЕЖДА
ПП:Аверчето(babankov от другия форум) са се чули с Добри-май за сега положението си оставало същото
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
От Варна тръгват доста хора,аз за съжаление няма да мога да дойда,лошото е ,че всеки тръгва в различно време удобно за него и търсенето ще протече хаотично няма да има съгласуваност така ще се препокрият областите за издирване а други ще останат непокрити, за това е добре да има няколко определени предварително часа за влизане и човек който да бъде своеобразен ръководител - да следи покритите райони и да насочва новодошлите към не покрити такива .Хубаво е зоната да бъде разделена на парцели ,чрез буйове и да се състави карта на която да се отбелязват обходените парцели.Водата е 9С вчера бях на море! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НОСЕТЕ СИ БУЙ!
Някой ако е водолаз ще бъде от полза да обхожда на бутилки...
Желая успех и безавариино търсене на всички!Надявам се да се окаже ,че не се е случило най лошото...
Някой ако е водолаз ще бъде от полза да обхожда на бутилки...
Желая успех и безавариино търсене на всички!Надявам се да се окаже ,че не се е случило най лошото...
Точно с тази цел утре се събираме в 9.00 в Приморско, за да направим организация. В събота влизах в Царево, водата беше 11 градуса.

Колеги, не разбирам нищо от вашия спорт, затова питам...какви са шансовете да намерите колегата и да не му се е случило най-лошото, как може да е оцелял вътре в морето? Къде ще го търсите? Виждам , че има сплотеност между вас и това е много добре...Дай Боже да го откриете жив и здрав!!!
Стискам палци и се моля за колегата.дай боже да е оцелял !
- bokser
- ще става разбирач
Дай боже да е оцелял! Важно е да се намери (каквото и да се е случило)!
- Шуменеца
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Ако е в морето...надежда няма
...но поне да го намерите ви пожелавам....! Ако имах въможност и аз щях да ударя едно рамо, нищо че очакването на добър резултат е "кауза пердутта"....

Шансовете ли? За съжаление клонят към нула. Но сме длъжни да опитаме поне да го намерим. В такива моменти най-добре се разбира пожеланието "на равни".

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Дано всичко има добър край,респект към всички колеги които се отзовават.
....стискам палци ...их , че ме е яд сега , че чупих едното гребло и загубих резервното
, още една лодка щеше да е от полза , тамън мотора оправих , но без гребла -
... закъде ...няма после мен да спасяват ...дано е отнесен някъде и е на бряг ....дано ...

- koda33
- разбира нещата
Дано да го намерите !!!
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"