Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com
Форум
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
Работни обувки 44 номер
Работни обувки 44 номер
Продавам почти нови работни обувки, купувани от Португалия (и тяхно производство). Слагал съм ги само 2 пъти там и толкова ми и беше кариерата на общ работник на строежа.
С метално бомбе са...и са Устойчиви на масло, плъзгане, антистатични, огнеупорни , каквото и да значи това. Написано е на подметката на португалски. Купувал съм ги за 40 Евро (предполагам има и по-евтини китайски) , а цената на която бих се разделил с тях е 25 лева. Иначе ще си ги ползвам за риболов в студените дни. Намират се в град Пловдив, а за останалата част от България пращам по Еконт за Сметка на купувача с опция да се видят първо. Телефон за връзка 0878262332 Евгени

С метално бомбе са...и са Устойчиви на масло, плъзгане, антистатични, огнеупорни , каквото и да значи това. Написано е на подметката на португалски. Купувал съм ги за 40 Евро (предполагам има и по-евтини китайски) , а цената на която бих се разделил с тях е 25 лева. Иначе ще си ги ползвам за риболов в студените дни. Намират се в град Пловдив, а за останалата част от България пращам по Еконт за Сметка на купувача с опция да се видят първо. Телефон за връзка 0878262332 Евгени

Re: Работни обувки 44 номер
Утре 29.11 съм в София , ако някой иска може да му ги донеса до там...
Поправена е датата 
Последно промяна от evgeniboy на Пон Ное 28, 2011 11:07 pm, променено общо 1 път.
-
LynyrdSkynyrd
- сериозен играч

Запазвам до уговорка сколегата.
чшшшшшшшшшшшшшшшейййййййййй как си ги шибнал на лаптопа ебаси пича

Тоя е стария , няма ядове с негоvaskost написа:чшшшшшшшшшшшшшшшейййййййййй как си ги шибнал на лаптопа ебаси пича![]()
![]()
Продадени, колегата terzo със здраве да си ги носи. Ключ моля.