Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Re: Риболова около Русе

Мнение от lfc_boy »

bachoivo :drinkers: :smt023

Другия път да си вземеш дълъг кеп :D Иначе поздравление за упорството с фидера. С болото може би ще е по добре :roll: Със стрелба на бял червей... Трябва да пробваш.
Above us only sky
ivo_barns
новобранец
новобранец

Мнение от ivo_barns »

Малко инфо и от мен -днес бях на Янтрата в района на Белцов,голямо капо изобщо не пипна а времето беше перфектно.
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

ivo_barns написа:Малко инфо и от мен -днес бях на Янтрата в района на Белцов,голямо капо изобщо не пипна а времето беше перфектно.
На какво ги търси колега?
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Аватар
Росен
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Росен »

По това време на годината по-правилния въпрос е "Къде ги търси, колега?". Рибите в Янтра си се ловят дори и на изкуствена муха в този сезон, но има и участъци без една риба, така че правилното място определя резултата.

Поздрави!
Аватар
bachoivo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от bachoivo »

Росен написа:По това време на годината по-правилния въпрос е "Къде ги търси, колега?". Рибите в Янтра си се ловят дори и на изкуствена муха в този сезон, но има и участъци без една риба, така че правилното място определя резултата.

Поздрави!
Мда така е по-правилно казано :) Питах от гледна точка на това, че предната седмица(сряда) минах на оглед от там и имаше колеги, които доволно си ловяха с болонезите, а и аз съм имал успехи с болото ноември и декември в района преди моста. Та затова питах.
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Аватар
Росен
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Росен »

Местата на групиране на рибите са еднакви всяка година със съвсем малки изключения, така че където сте имали слука предишни години определено може да ги търсите отново там рибите.
ivo_barns
новобранец
новобранец

Мнение от ivo_barns »

bachoivo написа:
Росен написа:По това време на годината по-правилния въпрос е "Къде ги търси, колега?". Рибите в Янтра си се ловят дори и на изкуствена муха в този сезон, но има и участъци без една риба, така че правилното място определя резултата.

Поздрави!
Мда така е по-правилно казано :) Питах от гледна точка на това, че предната седмица(сряда) минах на оглед от там и имаше колеги, които доволно си ловяха с болонезите, а и аз съм имал успехи с болото ноември и декември в района преди моста. Та затова питах.
Точно там колега преди моста на стотина метра бях с фидера опитах какво ли не но-нищо незнам аз ли обърках нещо или наистина нямаше пукната риба незнам,повода го сменях сто пъти по-къс,по-дълъг, среден бял червей торен пинки мартеници само дето аз не се заложих на куката :) .Е поне времето беше хубаво направих си разходката-тази седмица май ще прескоча до Малък Преславец поне да начеша крастата :D .
nas95
новобранец
новобранец

Мнение от nas95 »

Ами какво става с Текето? Помня че миналата година излизаха бели риби по Никулден? Как е езерото? Замръзнало ли е че не съм ходил отдавна?
flash1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от flash1 »

nas95 написа:Ами какво става с Текето? Помня че миналата година излизаха бели риби по Никулден? Как е езерото? Замръзнало ли е че не съм ходил отдавна?
Замръзнало е :shock: :lol: :lol: .Вземай ледобура и тръгвай,че скоро може леда да се разтопи. :lol:
Живей за днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде.

Spinning Fishing 2012
http://vbox7.com/play:63869c37d5" onclick="window.open(this.href);return false;

Spinning Fishing 2013
https://www.youtube.com/watch?v=gkhr7vv ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
ivo_barns
новобранец
новобранец

Мнение от ivo_barns »

Някой да има инфо за нанякаде да се убие времето неделята?
Аватар
stan4o__vd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stan4o__vd »

Преди 3 дена ходихме на Текето от 3:30 до 5 и нищо :oops: пробвахме на силиконки и на живи рибки и не бутна!
Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
ribolovecaruse
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribolovecaruse »

здравейте колеги никои ли не ходи за риба,или никои не пи6е че е ходил,ас ще споделя с вас неделния си излет,направих много добър риболов на мряна.монтажа е класически на дъно 150 грама олово и две куки над нея,и максимално на вътре.стръвта бял червеи,извадих 19 риби като най малката беше 1,100 а най голямата,2.300.това е от мен дано сам бил полезен на някои колега.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ,БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО УСПЕХИ В РИБОЛОВА
ivo_barns
новобранец
новобранец

Мнение от ivo_barns »

ribolovecaruse написа:здравейте колеги никои ли не ходи за риба,или никои не пи6е че е ходил,ас ще споделя с вас неделния си излет,направих много добър риболов на мряна.монтажа е класически на дъно 150 грама олово и две куки над нея,и максимално на вътре.стръвта бял червеи,извадих 19 риби като най малката беше 1,100 а най голямата,2.300.това е от мен дано сам бил полезен на някои колега.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ,БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО УСПЕХИ В РИБОЛОВА
:shock: :shock: :shock: Туй каде бре колега 19 мрени :?:
tenesista_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tenesista_ »

На Текето :D
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Сигурно е Мартен, или първа буна под Безмитна :)

Наздраве на всички адаши именници! :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”