Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
bachoivo
Другия път да си вземеш дълъг кеп
Иначе поздравление за упорството с фидера. С болото може би ще е по добре
Със стрелба на бял червей... Трябва да пробваш.

Другия път да си вземеш дълъг кеп

Above us only sky
Малко инфо и от мен -днес бях на Янтрата в района на Белцов,голямо капо изобщо не пипна а времето беше перфектно.
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На какво ги търси колега?ivo_barns написа:Малко инфо и от мен -днес бях на Янтрата в района на Белцов,голямо капо изобщо не пипна а времето беше перфектно.
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
По това време на годината по-правилния въпрос е "Къде ги търси, колега?". Рибите в Янтра си се ловят дори и на изкуствена муха в този сезон, но има и участъци без една риба, така че правилното място определя резултата.
Поздрави!
Поздрави!
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Мда така е по-правилно казаноРосен написа:По това време на годината по-правилния въпрос е "Къде ги търси, колега?". Рибите в Янтра си се ловят дори и на изкуствена муха в този сезон, но има и участъци без една риба, така че правилното място определя резултата.
Поздрави!

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Местата на групиране на рибите са еднакви всяка година със съвсем малки изключения, така че където сте имали слука предишни години определено може да ги търсите отново там рибите.
Точно там колега преди моста на стотина метра бях с фидера опитах какво ли не но-нищо незнам аз ли обърках нещо или наистина нямаше пукната риба незнам,повода го сменях сто пъти по-къс,по-дълъг, среден бял червей торен пинки мартеници само дето аз не се заложих на кукатаbachoivo написа:Мда така е по-правилно казаноРосен написа:По това време на годината по-правилния въпрос е "Къде ги търси, колега?". Рибите в Янтра си се ловят дори и на изкуствена муха в този сезон, но има и участъци без една риба, така че правилното място определя резултата.
Поздрави!Питах от гледна точка на това, че предната седмица(сряда) минах на оглед от там и имаше колеги, които доволно си ловяха с болонезите, а и аз съм имал успехи с болото ноември и декември в района преди моста. Та затова питах.

Ами какво става с Текето? Помня че миналата година излизаха бели риби по Никулден? Как е езерото? Замръзнало ли е че не съм ходил отдавна?
-
- научил се да хвърля
Замръзнало еnas95 написа:Ами какво става с Текето? Помня че миналата година излизаха бели риби по Никулден? Как е езерото? Замръзнало ли е че не съм ходил отдавна?

Живей за днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде.
Spinning Fishing 2012
http://vbox7.com/play:63869c37d5" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2013
https://www.youtube.com/watch?v=gkhr7vv ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2012
http://vbox7.com/play:63869c37d5" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2013
https://www.youtube.com/watch?v=gkhr7vv ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Някой да има инфо за нанякаде да се убие времето неделята?
- stan4o__vd
- научил се да хвърля
Преди 3 дена ходихме на Текето от 3:30 до 5 и нищо
пробвахме на силиконки и на живи рибки и не бутна!

Риболова не е наслука- РИБОЛОВА Е НАУКА!!!
-
- научил се да хвърля
здравейте колеги никои ли не ходи за риба,или никои не пи6е че е ходил,ас ще споделя с вас неделния си излет,направих много добър риболов на мряна.монтажа е класически на дъно 150 грама олово и две куки над нея,и максимално на вътре.стръвта бял червеи,извадих 19 риби като най малката беше 1,100 а най голямата,2.300.това е от мен дано сам бил полезен на някои колега.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ,БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО УСПЕХИ В РИБОЛОВА
ribolovecaruse написа:здравейте колеги никои ли не ходи за риба,или никои не пи6е че е ходил,ас ще споделя с вас неделния си излет,направих много добър риболов на мряна.монтажа е класически на дъно 150 грама олово и две куки над нея,и максимално на вътре.стръвта бял червеи,извадих 19 риби като най малката беше 1,100 а най голямата,2.300.това е от мен дано сам бил полезен на някои колега.

-
- ще става разбирач
На Текето 

Сигурно е Мартен, или първа буна под Безмитна 
Наздраве на всички адаши именници!

Наздраве на всички адаши именници!