Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

вдигнаха ми мерника на профила
Модератор: sapuna
вдигнаха ми мерника на профила
Пожелавам успех на всички касаещи ги 6ти декември!
Сега да ви кажа за какво става на въпрос..... От няколко дни започнха да ми изчезват обявите .Като попитах защо?....... ,ми изчезна и въпроса.Като попитах защо ми стоят стари обяви от 2010год в които съм писал че може да бъдат изтрити?..... МИ ИЗЧЕЗНА ПРОФИЛА.
Въпрос до господата модератори.... Редно ли е? и Има ли смисъл ? Поздрави!
Сега да ви кажа за какво става на въпрос..... От няколко дни започнха да ми изчезват обявите .Като попитах защо?....... ,ми изчезна и въпроса.Като попитах защо ми стоят стари обяви от 2010год в които съм писал че може да бъдат изтрити?..... МИ ИЗЧЕЗНА ПРОФИЛА.
Мерак се гаси с пари!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: вдигнаха ми мерника на профила
Пич , ти си поредният който ще помоля да не мешаш модераторите в неща които нямат право да бърникат 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Ок,въпросите са ми към този ,който ми изтри и днешната обява,която пуснах пробно и след няколко часа я хвана липсата. Не че се натискам за този форум.......и не че утре не мога да имам 3 нови профила...... просто за мене съм си прав....и ме е яд
Мерак се гаси с пари!
- barutchiata ©
- Администратор
cocko72 написа:Пожелавам успех на всички касаещи ги 6ти декември!
Като се научиш да си пускаш обявите според изискванията, няма да изчезват. Ако въпроса ти е бил в неподходящия подфорум също е нормално да изчезне. Научете се, че форумите нямат нищо общо с кръчмите и пазара!
- barutchiata ©
- Администратор
cocko72 написа:Ок,въпросите са ми към този ,който ми изтри и днешната обява,която пуснах пробно и след няколко часа я хвана липсата. Не че се натискам за този форум.......и не че утре не мога да имам 3 нови профила...... просто за мене съм си прав....и ме е яд
Вместо да те е яд прочети правилата за пускане на частни обяви и ги спазвай.
Може ли днешната обява да ми се разгледа публично и да видим къде е проблема че нещо този отговор е дежурен на всяко оплакване и недоволство?!barutchiata © написа:cocko72 написа:Ок,въпросите са ми към този ,който ми изтри и днешната обява,която пуснах пробно и след няколко часа я хвана липсата. Не че се натискам за този форум.......и не че утре не мога да имам 3 нови профила...... просто за мене съм си прав....и ме е яд
....и форум си мисля че означава всеки да каже мнение ,а не само каквото му позволят
Мерак се гаси с пари!
- barutchiata ©
- Администратор
Ами казвам ти веднага! Нямаше местонахождение на стоката. Всеки ден трия по няколко обяви. Потребителите са длъжни да се запознаят сами със правилата на форумите. Обучението не е задължение на модераторите. Големи хора сте и след като знаете да смятате и пишете се научете и да четете правилата, защото навсякъде има правила.cocko72 написа:Може ли днешната обява да ми се разгледа публично и да видим къде е проблема че нещо този отговор е дежурен на всяко оплакване и недоволство?!barutchiata © написа:cocko72 написа:Ок,въпросите са ми към този ,който ми изтри и днешната обява,която пуснах пробно и след няколко часа я хвана липсата. Не че се натискам за този форум.......и не че утре не мога да имам 3 нови профила...... просто за мене съм си прав....и ме е яд
- Skorpi
- сериозен играч
Да триеш няколко, а аз сам забелязал че други доста по неграмотни си стоят и никой не ги бара

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Точно на време, само 4 месеца са изтекли от дискусията в темата 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Еее,ама зависи кой от къде е....Skorpi написа:Да триеш няколко, а аз сам забелязал че други доста по неграмотни си стоят и никой не ги бара

Мерак се гаси с пари!
- Skorpi
- сериозен играч
Ми на последък рядко влизам бре
и на всичко се ново 

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти