Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

съвет за 3-коленни въдици
Модератор: sapuna
съвет за 3-коленни въдици
Предстои ми закупуване на 3-коленни шарански пръчки, затова ще съм много благодарен на всеки който сподели личните си впечетления от пръчките които ползва или е ползвал
-
- вече хвърля и на тежко
Re: съвет за 3-коленни въдици
В какъв ценови диапазон .Аз лично съм с Jaxon Harmony и съм доволен ,но и нямам време много да ходя и затова не купувам по скъпи.
- vankata81
- ще става разбирач
виж в купува/продава във форума там винаги има сопи всякъкав клас и за всеки джоб и си предцени сам за какво ти е нужна и струва ли си да се охарчваш и след това да си я биеш в главата.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Преди доста време притежавах такива сопи.
Малко съм мързелив и не ми се занимава да развалям монтаж и да го правя на ново всеки път,та за това най-големият им недостатък за мен (освен повечето слаби точки) това е липсата на водач на първа снадка.Прибирането заедно с монтажа се превръща в много неприятна задача.
Успех!

Малко съм мързелив и не ми се занимава да развалям монтаж и да го правя на ново всеки път,та за това най-големият им недостатък за мен (освен повечето слаби точки) това е липсата на водач на първа снадка.Прибирането заедно с монтажа се превръща в много неприятна задача.
Успех!

-
- научил се да хвърля
Преди доста време притежавах такива сопи.
Малко съм мързелив и не ми се занимава да развалям монтаж и да го правя на ново всеки път,та за това най-големият им недостатък за мен (освен повечето слаби точки) това е липсата на водач на първа снадка.Прибирането заедно с монтажа се превръща в много неприятна задача. И аз съм от марзеливите и от мързел обръщам средната секция обратно(надолу),така първия водач остава горе и става супер лесно
Малко съм мързелив и не ми се занимава да развалям монтаж и да го правя на ново всеки път,та за това най-големият им недостатък за мен (освен повечето слаби точки) това е липсата на водач на първа снадка.Прибирането заедно с монтажа се превръща в много неприятна задача. И аз съм от марзеливите и от мързел обръщам средната секция обратно(надолу),така първия водач остава горе и става супер лесно

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И аз да се включа с едно питане за триколенни въдици.
Трябват ми такива с най-висока акция и твърдост на 3,60. Примерно 4-5-6 либри но твърди и не много дебели. Има ли такова животно
Трябват ми такива с най-висока акция и твърдост на 3,60. Примерно 4-5-6 либри но твърди и не много дебели. Има ли такова животно

- ivelin_1976
- разбира нещата
Аз съм с тези http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1286 3,9м. на 3lb и съм доволен, с тънка бланка са и в момента комплекта от 3бр. ще ти дойде по 80лв. едната 

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

-
- научил се да хвърля
Колега, тези сопи се наричат "spod", ето пример :Ivak написа:И аз да се включа с едно питане за триколенни въдици.
http://shop.fishbg.org/index.php?main_p ... 4a92da7ccb
Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи 

Аз ползвам това 3.90 -3.5 lbs http://captainhook.bg/index.php?page=sh ... &Itemid=53 и трябва да ти кажа, че е най-добрата в своя клас
проблема нее в парите (то 3-коленните варвят около 100лв) , а в това дали си заслужава въдицата
Да,спод се наричат тези сопи,но спод на три части НЯМА колегаdriu написа:Колега, тези сопи се наричат "spod", ето пример :Ivak написа:И аз да се включа с едно питане за триколенни въдици.
http://shop.fishbg.org/index.php?main_p ... 4a92da7ccb

Сапуна е твоя човек колега.Той може да ти достави пръчка на три части 4,75 либриIvak написа:И аз да се включа с едно питане за триколенни въдици.
Поздрави , колеги . Май превзехте темата на колегата jijimoto . Човека иска мнение за триколенни шарански пръчки . Наслука на всички колеги !
- ivelin_1976
- разбира нещата
Всеки риболовец си шета на акъла и изборът на пръчка е строго индивидуален
Първо определи какви са твоите критерии, сподели ги и така ще бъде по-лесно. Аз имам и един комплект Мавер 403 на 3,5lbs и 3,9м., ми корави сопи за големи рибоци, такива по две-три кила не се усещат. Ако ходиш за "бройлери" и не гониш дистанция, например и 2,75lbs са ти достатъчни и т.н.

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY