Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Цикадите - необикновенните ламаринки :)
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Цикадите - необикновенните ламаринки :)
Благодаря, колега.
Обещавам като мине зимата да направя няколко видеота с показно как аз водя цикадите

- icokanev
- вече хвърля и на тежко
Колега, и загубите понякога трябва да се включват в удоволствието! Дано успееш в майсторлъка!f1team написа:Благодаря. Значи ще си взема за "учебни" Страйк Про, а догодина нещо по-така
Ако знаеш, значи можеш, иначе ... се учиш!
Това може да е полезно за майсторите-любители на самоделките.
[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VAWweUkNuf0?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/VAWweUkNuf0?version=3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]
[youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VAWweUkNuf0?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/VAWweUkNuf0?version=3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- belovodski
- новобранец
Купих 5-6 модела на страйк про и 2 на екогиър в неделя отивам да правя опити!
А стига бее..! Аз си имам такава на Страйк Про и само ми седи в кутията и никога не го вадя... А да питам, нали първата дупка е за плитко газене? 

- evilduck
- научил се да хвърля
pampo98 написа:никога не го вадя... А да питам, нали първата дупка е за плитко газене?

Благодаря! Просто не ги разбирам.... но ще ги пробвам 

-
- научил се да хвърля
От моя скромен опит тази година установих, че блесните на Mepps са поне десет пъти по-уловисти от цикадите на Страйк Про при улова на костур. Опитите продължават.
-
- новобранец
в нашия град има цикади на джаксан как мислте дали ще ловят нещо
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
хайде да не пълним темата с глупости (модовете малко да разчистят моля)
Ето още един интересен линк :
http://www.fion.ru/talk/viewtopic.php?f ... &sk=t&sd=a
Ето още един интересен линк :
http://www.fion.ru/talk/viewtopic.php?f ... &sk=t&sd=a
Че тук има ли тема с поне 3 страници, в която да няма глупостиsandista написа:хайде да не пълним темата с глупости

Дали Джаксъни, Страйк Про-та и разни други ловят? Горецитираният го е казал по-назад в темата. Марката не е от голямо значение, защото това е една ламаринка с утежнение и дупки по нея. Аз имам една измислена китайска, която ми хваща риби, когато ги има. Виждал съм и самоделни цикади които си ловят доволно. Според мен е по-важен начина на водене, отколкото марката.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
- Румбата
- разбира нещата
Да , в това е истината ! Това лято с един приятел отляхме няколко десетки цикади от три модела . Пробвахме и пробвахме и установихме ,че има ли риба е важен начина на водене !!! Марки и модели и цветове ,това е много относително ! Важно е да е работеща примамката , с колкото повече вибрации толкова по-добре !Според мен е по-важен начина на водене, отколкото марката!
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
- P-etkan
- ще става разбирач
rumbata написа:...важен начина на водене...

Момчета аз имам цикади на прословутата екогиар на спро китайки и самоделки и най уловистите се оказаха тези на страйк про неискам да се заяждам но някои разбирател ги анатемоса за ментета? Това е корейска марка а почти всички маркови неща ги правят в китай
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Една примамка лови най-вече когато имаш вяра в нея
СтрайкПро заедно с Р2С са най-големите имитатори в световен мащаб , в случаят не иде реч за "ментета" ама кой как го разбира
Ако човек познава визуално продукцията на доказалите се производители на изкуствени примамки само като погледне витрината на СтрайкПро открива имитации на доказали се модели на Джакал Брос , ЗипБайтс , Мегабасс , Йо-Зури , Оунър Култива , Бассдей , Имакатсу , Лъки Крафт и пр. та чак до Рапала . Верно за да ги различи човек трябва ако не да притежава някои от тях то поне да ги е чувал 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов