Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Проблем
Модератор: sapuna
Проблем
Искам и аз да споделя за няколко проблема.
1. От няколко дена постояно ми се изписва ,че имам 2 нови съобщения ,но в действителност такива няма.
2. Постоянно ми се губят темите в който пиша. Не мога да ги намеря в "Виж собствените си мнения"
1. От няколко дена постояно ми се изписва ,че имам 2 нови съобщения ,но в действителност такива няма.
2. Постоянно ми се губят темите в който пиша. Не мога да ги намеря в "Виж собствените си мнения"
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Проблем
Сигурно ти е препълнена пощата със стари съобщения. Трябва да изтриеш малко съобщения и тогава ще видиш новите.
Това беше първото което направих.barutchiata © написа:Сигурно ти е препълнена пощата със стари съобщения. Трябва да изтриеш малко съобщения и тогава ще видиш новите.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Случвало ми се е
когато автора ги изтрие преди да ги отвориш ти! уж имаш пък нямаш 

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Има един активен ред , на който пише нещо от рода "пусни чакащите съобщения", това можеш да направиш след като си изтрил няколко стари.martineti написа:Това беше първото което направих.barutchiata © написа:Сигурно ти е препълнена пощата със стари съобщения. Трябва да изтриеш малко съобщения и тогава ще видиш новите.
Страница 1 от 1
[ 12/100 Съобщения (12%) ] даже не съм си напълнил пощата.
Сега да , но преди да изтриеш съобщения била ли е пълна на 100%?martineti написа:Страница 1 от 1
Не няма как да я напълня.
-
- кандидат преподавател
Ма и мен ме гризе подозрението -от 17.11.все ми пише "0 съобщения",еба си,за толкоз време на никой да не му се ще да ме напсува ?Много странно.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
я пробвай да изтриеш кеша и кукитата на браузераmartineti написа:Страница 1 от 1
а относно
Постоянно ми се губят темите в който пиша. Не мога да ги намеря в "Виж собствените си мнения"
и при мен е така започнатите теми от теб не излизат в "Виж собствените си мнения" там се показват само мненията, но не и темите които си започнал, виж вече ако имаш и друго мнение освен първото излизат
Аз не говоря за темите който съм започнал ,а за такива в който участвам ,пиша и следя.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И при мен го има проблема.Не винаги,но на няколко пъти.Днес също ми изчезна тема от "виж собствените си мнения!