Овчарица 18-21.07.2007/поредния успешен-продължение/

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Овчарица 18-21.07.2007/поредния успешен-продължение/

Мнение от sapuna »

Продължение на темата за радиоактивните риби на теца!
snegk написа:Остават мръсотиите оставени от колегите рибари
Не ми се искаше да започвам с този цитат,ама ние си знаем приятелю какво наследих след идването си.Днес не ми стигнаха двата големи чувала да обера останките на предшественниците ми!Както и да е!Продължавам с инфото.След като си тръгнахте излезе доста силен вятър.След обяд дойде шумна компания от Стара Загора и две момчета от Габрово.Стояха само една нощ,но сутринта си тръгнаха с едно амурле около 3-4 кг.Наследи ги група мои градски.Амурът определено се раздвижи и почти от всяка дупка излезе по една бройка.Имаше откачане до брега на около 10-ка и едно късане.Нагоре по ръкава се извади и нещо трофейно,но с бинокъла не можах да определя приблизителните килограми.Аз се разписах с едно бебе около кило може би/така и не каза на дядо си,че го чакам/.Мястото ни определено се населяваше от шараните.Средно по 3-4 бройки на ден,но днес нямаше празно разпъване.Не съм ги броил,но сигурно бройката надхвърли 20.Взех си шест,няколко изядохме и като добавя малогабаритните и няколкото пуснати не мога да кажа точната цифра.Големината варираше от кило,кило и половина до пет.За каракудата не искам и да споменавам.Определено рибата взе да дава тази сутрин,но за съжаление трябваше след обяд да свиваме багажа.Ама ще е за малко де!Май във вторник ще ходим пак на радио-активно облъчване! :lol:

Малко снимки:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Gogata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Gogata »

Браво ,браво! Много успешен излет ми изглежда! Бая сте напълнили жива рниците ! :wink: Изображение
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Браво приятел.Доста риба си на дърпал с братчето.Жалко,че не ти удари нещо рекордно,но предполагам тази седмица ще имаш много късмет.Поздрави на братчето. :wink:
Аватар
gazika
новобранец
новобранец

страхотен улов бравооо

Мнение от gazika »

страхотен улов бравооо
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

опаа екстра браво адаш :) на какво ги хвана косъм прожина олово ? и кВа стъв :wink:
Изображение
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Евала!!! Дано този успех бъде винаги в багажника ви, колега ;-)
И, дълбок поклон за екоакцията!!! Дано всички колеги се замислят, че преди всичко са сред природата, а нея трябва да я пазим и за децата си!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
snegk

Мнение от snegk »

Митак обеща да пуснеш снимки с таралежа и да пишеш нещо :lol:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

snegk написа:Митак обеща да пуснеш снимки с таралежа и да пишеш нещо :lol:
Не съм забравил де! :lol: Историята почти ти е ясна,ама снимките са в апарата на брат ми,а не в моя.Ще ги прехвърля и ще покажа на цяла България какви танцьори сте! :wink: :lol: :lol: :lol:

MiTaKa™ написа:опаа екстра браво адаш :) на какво ги хвана косъм прожина олово ? и кВа стъв :wink:
Захванахме се с косъма,но нещо не е както трябва.Мястото е с прекалено много дънна растителност/от тези твърдите и бодящи водорасли/ и както каза Илийката така и стана.Монтаж с долна тежест,кука номер 2-3 и накисната царевица директно забодена.Оставих един монтаж на косъма четири дена.Явно не уцелвах чисто дъно при разпъването и единственните два удара бяха едно унгарче около 80-100гр и едно амурче около килото.
Изображение
snegk

Мнение от snegk »

Митак изядели агнето,че утре изчезвам.Ако ще ходим пиши. :wink:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Агнето го наврях в буркани ,а за теца още нищо не мога да кажа.С тези пожари не ми е сигурна почивката!Ако всичко се развива по план след обяд в сряда или рано в четвъртък съм там.Разбера ли със сигурност ще ти звънна!Как само ми се ходииииии,не е истина просто! :lol:
Изображение
ribar4o
новобранец
новобранец

Мнение от ribar4o »

малко информация от вчера. охраната на язовир Овчарица е минала с лодки и са напускали много шамандури на около 70-80 метра от брега. забранили са на риболовците да разпъват на по далечно разстояние от шамандурите.те ще са границата за разпъване.информацията е от колеги които в момента са там.
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Поздравления за успешния излет и екоакцията!!! :smt023
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
s_v_e
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от s_v_e »

браво колеги хубав излет :D :D :D
Team Filstar-Bobi Fisher
Аватар
kendo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kendo »

охраната на язовир Овчарица е минала с лодки и са напускали много шамандури на около 70-80 метра от брега
Ей това ако е истина е супер :!: Няма нищо по-хубаво да хвърляш от ръка, а не да разпъваш по принуда на 150-200-250м! И като ти удари сомче 200гр или някоя грозна каракуда... Макар че предполагам защо са предприели тази мярка, за нас е ок.
sapuna1971 - поздравления за шарковците, благородно завиждам на теб и snegk за хубавите излети, дано дойде ред да пием по бира скоро там :D Канех се тия дни, но се отлага малко ходенето ми. Поздрави и все така хубави риби! :D
pe6ito
новобранец
новобранец

Мнение от pe6ito »

Браво колеги.И аз се каня се да отида на Овчарица ама нещо се се обърква.Поздравления и все така да ви варви.А и само да попитам там плащали се или не?
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”