Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Здравеите незнам дали ще сам полезен но реших да напиша мещиЧко. Имаше един язовир над село Мулдава веЧе е зарибен и се пази. Има слух Че е от Пловдив
а за друг язовир пак в село Мулдава язовир Пурта са го пуснали до краи
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Батка много кодирано беCARP111 написа:Здравеите незнам дали ще сам полезен но реших да напиша мещиЧко. Имаше един язовир над село Мулдава веЧе е зарибен и се пази. Има слух Че е от Пловдив

Имаше един язовир

Има слух че е от Пловдив

За Прутчето- знам че го ловят с мрежи в момента, но до край трябва с помпи да го точат за да го источат?
Стената му е по на високо от най- долната му точка на язовира.
П.П. Собствениците на Прутчето ще се отказват ли занеш ли нещо по въпроса

Ем колега щом са го изтоЧили знаЧи с помпи са го истоЧили
А за другия язовир над селото незнам рибата от каде е но тези които са го купили за тях става вапрос Че са от Пловдив
А за другия язовир над селото незнам рибата от каде е но тези които са го купили за тях става вапрос Че са от Пловдив
- Shag
- вече хвърля и на тежко
А въобще нещо повече от това дето си написал знаеш ли? Или е страшно тайна информация само за просветлени? 'Щото ако знаеш само т'ва не си струва да се пълни форума излишно.
Къде е онова гъзарчето сега.Да обясни за Моминския-нали беше голям професор

-
- ще става разбирач
да проферсам и кво ?ahvoinev написа:Къде е онова гъзарчето сега.Да обясни за Моминския-нали беше голям професор![]()
Мъдо.Нали някой от ващи го беше взел бе.Кво станаramcho_gazara написа:да проферсам и кво ?ahvoinev написа:Къде е онова гъзарчето сега.Да обясни за Моминския-нали беше голям професор![]()

-
- ще става разбирач
За Моминско мисля, че ви казах и преди. Собствениците са от Пловдив. Намеренията да го изчистят, зарибят и да си ловят за кеф. Няма да го пускат свободно.Информацията е от първа ръка. 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ами на мен лично пазача дето е назначен да пази язовира, ми каза, че собственика е от Катуница дажи и името му каза но не го запомних.angel.tr написа:За Моминско мисля, че ви казах и преди. Собствениците са от Пловдив. Намеренията да го изчистят, зарибят и да си ловят за кеф. Няма да го пускат свободно.Информацията е от първа ръка.
Така че кой крив- кой прав на кой му пука

Кучетата си лаят кервана си върви

-
- сериозен играч
Какво ли ми пука кой е собсвеника и от къде е!Дали е Драган или Петкан,дали е от Пловдив или от Дибич Шуменско не ми дреме след като нямам възможност да отида да подишам малко чист въздух и да си хвана някой рибка! 

По моя информация,собственика е от Катуница,също така е собственник и на сепарацията в Катуница и през следващата година язовира няма да се пуска за риболов,в момента е вкарал багери и го чисти.Някаква информация за 40-извора,ще го взимат ли,спада ли още ? Къде дава хишник,на Плодовитово в събота валат,70% от язовира е замръзнал.? Поздрави и наслука на всички и да ви е честит утрешния празник,наздраве 

- CrossFire
- разбира нещата
Нивото е постоянно, не е мръднал от поне седмица. Дълбочината до шахтата в моменета е 6,5 метра.edinak22 написа:Някаква информация за 40-извора...спада ли още ?

-
- ще става разбирач
Мъдо.Нали някой от ващи го беше взел бе.Кво станаahvoinev написа:ramcho_gazara написа:да проферсам и кво ?ahvoinev написа:Къде е онова гъзарчето сега.Да обясни за Моминския-нали беше голям професор![]()