Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Питане за Панчарево - платеното
Модератор: Paublo_Eskobar
Питане за Панчарево - платеното
Колеги дайте малко инфо за платеното на Панчака...
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Питане за Панчарево - платеното
Вчера е бил замръзнал, ако за платеното говорим.
А някой нещо може ли да каже за днес,как е било? Има ли смисъл да се ходи утре?
Платеното е източено с цел продажба на ЧАСТ от рибата за Никулден,както и за почистване на дъното,в момента се пълни но рибата е доста шашната от случващото се и се съмнявам че ще кълве в близките 10 дни
Аз ходих във вторник и беше източен,казаха че в сряда щели да го отворят,но незнам какво се влучва в момента,някои казват,че още в петък бил замръзнал. Иначе и аз мисля,че там с това източване повече няма да има улов поне 10тина дни,а после най-вероятно и температурите ще са още по-неблагоприятни от гледна точка на размразяването на горния слой.
-
- новобранец
А аз ходих в сряда. Не го бяха напълнили. На мен ми казаха , че в петък ще го пълнят. Обаче малкото гьолче до него беше замръзнало. Тънък лед, но достатъчен. А и в платения се виждаха хора да ходят из него по дъното и се чуваше трошенето на тънък лед. Въпреки това предполагам, че днес ще е пълен и ще може може да се хвърли въдица. Сигурно и доста хора ще има. Ама колко ще кълве .....
Днес е замръзнал целия. Има няколко дупки с много народ. Ходихме към 9:30 и се отказахме 

Някой някаква нова информация може ли да сподели,относно състоянието на платеното?
Някой да е ходил скоро? Замръзнало ли е? Има ли пъстърва? Дават ли да се лови с изкуствени примамки?
На рЯката ми е най-добре 
Спининг клуб "Абичи"

Спининг клуб "Абичи"