избор на неопрен

Модератор: nkolev66

GEORGE_SHARK
новобранец
новобранец

избор на неопрен

Мнение от GEORGE_SHARK »

Здравейте колеги, изправен съм пред дилемата да закупя 6,5мм Спора суб или 7мм Креси суб компетишънІІ. Споделете, ако обичате своето мнение. Предварително благодаря за проявеното внимание.
gmurkacha
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: избор на неопрен

Мнение от gmurkacha »

И двата неопрена са добри.Спората е по мек неопрен,а креси е с една идея по твърд.Ако си слаб кройката на Креси ще ти пасне по добре.В един сайт има и едно предложение за неопрени Акватис 6,5 мм. но размерите са над 5-ти ръст,а самия неопрен е много истински и топъл.
safridcho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от safridcho »

В този ред на мисли бих искал да ви питам нещо: колега на майка ми ще ходи по работа в Италия. Смета да си купи неопрен и се питах дали там неопрените са по - евтини. Искам да си взема неопрен 5 мм с външна хеланка (нямам претенции от към камуфлажа) кажете дали си струва ???
Благодаря предварително
Кръв повръщам, пари Ни Връщъм !!!
Аватар
namaste
новобранец
новобранец

Неопрен.

Мнение от namaste »

Здравейте! Дойде време да си закупя неопрен. И естествено се породи дилема за размерите. Искам да си взема неопрен Salvimar. Висок съм 184-185 см талия 88см, ханш 96см, гръдна обиколка 100см 78-80кг
Според таблицата която е дадена за неопрените Салви съм в максимума за размер L и се притеснявам дали няма да ми малко къс костюма и дали няма да ми стяга. Защото когато дишам гръдната обиколка се увеличава с около 6-7 см.
В размер XL съм в долната граница но пък дали няма да ми е широк... та дайте някакво мнение ако сте запознати с тези неопрени.

Предварително благодаря !
Поздрави!
Филип
Аватар
spear
разбира нещата
разбира нещата

Re: Неопрен.

Мнение от spear »

Откъде си? Има възможност да пробваш първо преди да го купиш.
А иначе като ти гледам мерките си за XL.
Аватар
namaste
новобранец
новобранец

Мнение от namaste »

От Бургас съм, но живея в София в момента. Ако може някъде в София да се пробва ще е супер:)
Аватар
spear
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от spear »

Може да :)
Обади се на 0896-755-921
yavorsub
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от yavorsub »

Филипе направо почерпи вода от самия извор деееа. :wink: Хайде и късмет ...някоя руса ....умната исках да кажа де. :D
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

Понеже има вече тема за избор на неопрен, съединих мненията тук.
Пашата обича смелите.
Аватар
namaste
новобранец
новобранец

Мнение от namaste »

Вече си имам втората кожа :) Salvimar за което благодаря на Spear и на Yavorsub:)
Имам едно питане към Spear. Понеже неопрена, който ми дадоха момчетата в Магазина е малко по различен от този който е на страницата и няма усилване на колената и лактите, а пък е на същата цена, а аз в клиентска треска заради покупката не обърнах внимание на това . Дали ще бъде възможно да ми го сменят със същия размер само че с усилването на колената и лактите? За мен е важно и ако е възможно ще бъде добре.
Интересно, че ми стана размер М щото съм си кльощавичък. С две ръце подкрепям пробването при избора на неопрен.
Та това е !
Поздрави !
Филип
Аватар
baretata
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от baretata »

Абе гледам и Тольо е кльощавичък и се питам, абе Вашите жени не Ви ли хранят бе. :lol: :lol: :lol: Какви са тез размери М.
Пашата обича смелите.
Аватар
spear
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от spear »

namaste написа:... Дали ще бъде възможно да ми го сменят със същия размер само че с усилването на колената и лактите?...
Да разбира се. Учудвам се че си взел не този който си избрал.
Отиваш в магазина и си взимаш този който си харесал. Поне вече няма да ти е нужна проба :D
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

baretata написа:Абе гледам и Тольо е кльощавичък и се питам, абе Вашите жени не Ви ли хранят бе. :lol: :lol: :lol: Какви са тез размери М.
Ааааа,не Бат Златко,апвам си редовно-по веднъж на ден(практика "практикувана" поне от 15 год. при мен)Ти да видиш лятото-като почне и м-ката да лопа :D :lol:
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Аватар
Pretor
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Pretor »

tolio_pm написа:
baretata написа:Абе гледам и Тольо е кльощавичък и се питам, абе Вашите жени не Ви ли хранят бе. :lol: :lol: :lol: Какви са тез размери М.
Ааааа,не Бат Златко,апвам си редовно-по веднъж на ден(практика "практикувана" поне от 15 год. при мен)Ти да видиш лятото-като почне и м-ката да лопа :D :lol:
Абе маската ко лопа не е болка за умиране, ама ако пикалото почне да лопа, тогава работата отива на зле :mrgreen: .
Бе те да не би затова да не ви хранят вашите жени ? :lol:
Изображение
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

"пикала" нямам за съжаление на нито един неупрен :oops: .Ма пък друго си е след 4-5 часа "шляпане",на сушата,като свалиш чорапите:миризмата на "тигър"-оригинал.Ма поне пък не желаните кибици,не свикнали с въпросния "фън" бегат като улави :D
Пп1:То "голямата риба,под малък камък се крие"
Пп2:Айде стига "откровения" че админите ще ни дърпат ушите :oops:
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Публикувай отговор

Обратно към “Подводен риболов”