Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

избор на неопрен
Модератор: nkolev66
-
- новобранец
избор на неопрен
Здравейте колеги, изправен съм пред дилемата да закупя 6,5мм Спора суб или 7мм Креси суб компетишънІІ. Споделете, ако обичате своето мнение. Предварително благодаря за проявеното внимание.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: избор на неопрен
И двата неопрена са добри.Спората е по мек неопрен,а креси е с една идея по твърд.Ако си слаб кройката на Креси ще ти пасне по добре.В един сайт има и едно предложение за неопрени Акватис 6,5 мм. но размерите са над 5-ти ръст,а самия неопрен е много истински и топъл.
-
- научил се да хвърля
В този ред на мисли бих искал да ви питам нещо: колега на майка ми ще ходи по работа в Италия. Смета да си купи неопрен и се питах дали там неопрените са по - евтини. Искам да си взема неопрен 5 мм с външна хеланка (нямам претенции от към камуфлажа) кажете дали си струва ???
Благодаря предварително
Благодаря предварително
Кръв повръщам, пари Ни Връщъм !!!
Неопрен.
Здравейте! Дойде време да си закупя неопрен. И естествено се породи дилема за размерите. Искам да си взема неопрен Salvimar. Висок съм 184-185 см талия 88см, ханш 96см, гръдна обиколка 100см 78-80кг
Според таблицата която е дадена за неопрените Салви съм в максимума за размер L и се притеснявам дали няма да ми малко къс костюма и дали няма да ми стяга. Защото когато дишам гръдната обиколка се увеличава с около 6-7 см.
В размер XL съм в долната граница но пък дали няма да ми е широк... та дайте някакво мнение ако сте запознати с тези неопрени.
Предварително благодаря !
Поздрави!
Филип
Според таблицата която е дадена за неопрените Салви съм в максимума за размер L и се притеснявам дали няма да ми малко къс костюма и дали няма да ми стяга. Защото когато дишам гръдната обиколка се увеличава с около 6-7 см.
В размер XL съм в долната граница но пък дали няма да ми е широк... та дайте някакво мнение ако сте запознати с тези неопрени.
Предварително благодаря !
Поздрави!
Филип
Re: Неопрен.
Откъде си? Има възможност да пробваш първо преди да го купиш.
А иначе като ти гледам мерките си за XL.
А иначе като ти гледам мерките си за XL.
От Бургас съм, но живея в София в момента. Ако може някъде в София да се пробва ще е супер:)
Може да
Обади се на 0896-755-921

Обади се на 0896-755-921
Филипе направо почерпи вода от самия извор деееа.
Хайде и късмет ...някоя руса ....умната исках да кажа де. 

Понеже има вече тема за избор на неопрен, съединих мненията тук.
Пашата обича смелите.
Вече си имам втората кожа
Salvimar за което благодаря на Spear и на Yavorsub:)
Имам едно питане към Spear. Понеже неопрена, който ми дадоха момчетата в Магазина е малко по различен от този който е на страницата и няма усилване на колената и лактите, а пък е на същата цена, а аз в клиентска треска заради покупката не обърнах внимание на това . Дали ще бъде възможно да ми го сменят със същия размер само че с усилването на колената и лактите? За мен е важно и ако е възможно ще бъде добре.
Интересно, че ми стана размер М щото съм си кльощавичък. С две ръце подкрепям пробването при избора на неопрен.
Та това е !
Поздрави !
Филип

Имам едно питане към Spear. Понеже неопрена, който ми дадоха момчетата в Магазина е малко по различен от този който е на страницата и няма усилване на колената и лактите, а пък е на същата цена, а аз в клиентска треска заради покупката не обърнах внимание на това . Дали ще бъде възможно да ми го сменят със същия размер само че с усилването на колената и лактите? За мен е важно и ако е възможно ще бъде добре.
Интересно, че ми стана размер М щото съм си кльощавичък. С две ръце подкрепям пробването при избора на неопрен.
Та това е !
Поздрави !
Филип
Абе гледам и Тольо е кльощавичък и се питам, абе Вашите жени не Ви ли хранят бе.
Какви са тез размери М.

Пашата обича смелите.
Да разбира се. Учудвам се че си взел не този който си избрал.namaste написа:... Дали ще бъде възможно да ми го сменят със същия размер само че с усилването на колената и лактите?...
Отиваш в магазина и си взимаш този който си харесал. Поне вече няма да ти е нужна проба

-
- разбира нещата
Ааааа,не Бат Златко,апвам си редовно-по веднъж на ден(практика "практикувана" поне от 15 год. при мен)Ти да видиш лятото-като почне и м-ката да лопаbaretata написа:Абе гледам и Тольо е кльощавичък и се питам, абе Вашите жени не Ви ли хранят бе.![]()
![]()
Какви са тез размери М.

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Абе маската ко лопа не е болка за умиране, ама ако пикалото почне да лопа, тогава работата отива на злеtolio_pm написа:Ааааа,не Бат Златко,апвам си редовно-по веднъж на ден(практика "практикувана" поне от 15 год. при мен)Ти да видиш лятото-като почне и м-ката да лопаbaretata написа:Абе гледам и Тольо е кльощавичък и се питам, абе Вашите жени не Ви ли хранят бе.![]()
![]()
Какви са тез размери М.
![]()

Бе те да не би затова да не ви хранят вашите жени ?

-
- разбира нещата
"пикала" нямам за съжаление на нито един неупрен
.Ма пък друго си е след 4-5 часа "шляпане",на сушата,като свалиш чорапите:миризмата на "тигър"-оригинал.Ма поне пък не желаните кибици,не свикнали с въпросния "фън" бегат като улави
Пп1:То "голямата риба,под малък камък се крие"
Пп2:Айде стига "откровения" че админите ще ни дърпат ушите

Пп1:То "голямата риба,под малък камък се крие"
Пп2:Айде стига "откровения" че админите ще ни дърпат ушите

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -