Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Подарък за Никулден
-
- вече хвърля и на тежко
Подарък за Никулден
ТАЯ риболовна година ми е най безрибната в живота от 5-6 излета 5-6 капота ама нали ми се роди син на 21 юни така че може да се каже че хванах това което исках да хвана ..на тати юнака
та откачих се едва за една бърза обиколка по Душанци със спининг в ръка чанта с железа и пластмаси на рамо и боксер на десет крачки отпред
атакувахме рязко откъм Антон и се натресохме на обичайната за водоема красота

тишина слънцето щедро водата бистра никакви признаци на живот
тръгнахме от дясно с изненадващи обстрели на перспективните места

помотахме се около два часа подишахме боров въздух ..нищо не подсказваше че нещо риболовно може да се случи на всичкото отгоре посях любимия сватбарски воблер
когато при поредното замятане на два метра пред мен мепса ми се закова като в подводен дънер и точно запсувах на ум дънера взе че се раздвижи и показа огромната си черна глава в плитчината с мощен водовъртеж.. последваха ония минути в които човек не знае какво прави и ето ти риба

подарък за Никулден викам си и за всичкото ми капо.. ще има и за Коледа и за Великден
седнах и си сипах кафенце от термуса да оправя пулса и тремора в китките с ей тая гледка в очите

не бях отпил и три глътки станах наложих въдицата си върху тялото на рибата и отбелязах с кален пръст под водача
надигнах главата и и я приплъзнах във водата

отплува бавно и спокойно сякаш знаеше че ще и върна свободата - моя подарък за Никулден
толстолоб - 95см закован в долната част на главата не знам колко тежък не знам колко възрастен ..знам че е там където му е мястото
та откачих се едва за една бърза обиколка по Душанци със спининг в ръка чанта с железа и пластмаси на рамо и боксер на десет крачки отпред
атакувахме рязко откъм Антон и се натресохме на обичайната за водоема красота

тишина слънцето щедро водата бистра никакви признаци на живот
тръгнахме от дясно с изненадващи обстрели на перспективните места

помотахме се около два часа подишахме боров въздух ..нищо не подсказваше че нещо риболовно може да се случи на всичкото отгоре посях любимия сватбарски воблер
когато при поредното замятане на два метра пред мен мепса ми се закова като в подводен дънер и точно запсувах на ум дънера взе че се раздвижи и показа огромната си черна глава в плитчината с мощен водовъртеж.. последваха ония минути в които човек не знае какво прави и ето ти риба

подарък за Никулден викам си и за всичкото ми капо.. ще има и за Коледа и за Великден
седнах и си сипах кафенце от термуса да оправя пулса и тремора в китките с ей тая гледка в очите

не бях отпил и три глътки станах наложих въдицата си върху тялото на рибата и отбелязах с кален пръст под водача
надигнах главата и и я приплъзнах във водата

отплува бавно и спокойно сякаш знаеше че ще и върна свободата - моя подарък за Никулден
толстолоб - 95см закован в долната част на главата не знам колко тежък не знам колко възрастен ..знам че е там където му е мястото
АКО ТЪРСИШ ДУШЕВЕН КОМФОРТ...

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА
Re: Подарък за Никулден
Е това е риба колега 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Явно много добре и всичко знаеш!
И да възпитаваш малкия в същия дух!
Поздрави най сърдечни!
И да възпитаваш малкия в същия дух!
Поздрави най сърдечни!
- ninastefanina
- сериозен играч
Честито за синчето първо,и браво за релиза 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- научил се да хвърля
Евалааа...ИСТИНСКИ ЧОВЕК!!!
Перфектна природа. Вярвай, че подаръците се връщат. Може да не е за Никулден, но се връщат. Най-вече се връщат жестовете. Този приятел няма да те забрави и бъди сигурен, че ще разкаже за теб и на ближните си, и на цялата си рода. Та очаквай подаръци и ти. 

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Честито за синчето и като гледам една от снимките та се притесних да не скочи на кучето както го е издебнал изотзад
че е достатъчно голям да го сдави.

Късмета е резултат от много добро планиране !!!
- venkov71
- научил се да хвърля
Хубав репортаж и великолепен подарък!Адмирации за релийза! Бъди сигурен,че ще бъдеш многократно реванширан!
ако можех да превърна хобито си в професия......
Варди песа, че толстолобът ще го сдави изотзадзе! 

- koda33
- разбира нещата

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ето тва е една от темите които ме карат още като отворя очи и да сядам на компа с кафето. Евала.
- thecracker
- новобранец
Присъединявам се към всичко казано от колегите!Поздравления!!! 

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!