СМЯХ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
dzeviza
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: СМЯХ

Мнение от dzeviza »

Аватар
dzeviza
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dzeviza »

Баща изпраща сина си на курорт. Синът за първи път ще ходи на море.
Пристигнали от село до ЖП гарата и бащата дава напътствия на сина.
- И сине, много да внимаваш там.
- Защо, тате?
- Ти не знаеш, там на морето, какви могат да бъдат жените.
- Какви тате?
- Много коварни. Ако много не внимаваш, ще вземеш да донесеш някоя зараза вкъщи. Ще заразиш жена си. А тя мене. А аз без да знам, ще заразя и майка ти. А ти я знаеш майка ти каква е. Ще измре цялото село.
Аватар
dzeviza
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dzeviza »

Учителката предлага на децата да играят на букви: тя казва буква, а децата казват дума, която започва с тази буква и я обясняват. Започнали... А, Б и т.н. Децата се поуморили. Стигнали до буква "П". Само Иванчо вдигал ръка. Учителката го посочила със свито сърце:
- Кажи, Иванчо.
- "Подсъзнание", госпожо.
- Браво, Иванчо - отдъхнала си тя - И какво значи "подсъзнание"?
- Ами, госпожо, представете си, че по улицата вървят две жени и ядат сладолед. Едната го ближе, а другата го смуче. Коя от двете е омъжена?
- Ами - позачервила се учителката - тази, която го смуче...
- Не, госпожо. Омъжена е тази, която носи халка, а това дето вие си го мислите - то е подсъзнание.
Аватар
dzeviza
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dzeviza »

Приятелство между жени:
Една жена не се прибрала вкъщи една вечер. На следващия ден казала на съпруга си, че е спала при приятелка. Мъжът се обадил на десетте най-добри приятелки на жена си. Нито една от тях не знаела за това.

Приятелство между мъже:
Един мъж не се прибрал вкъщи една вечер. На следващия ден казал на съпругата си, че е спал при приятел. Жената се обадила на десетте най-добри приятели на мъжа си. Осем от тях потвърдили, че е спал у тях , а двама казали, че е още там. :lol: :lol: :lol:
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

Златни правила за движение в София

За водачи :

1. Никога не спирайте заради пешеходец, освен ако не се хвърли под колата ви.
2. Първото зърнато място за паркиране ще бъде и последното. Заемете го светкавично.
3. Винаги се оглеждайте наляво и надясно, когато пресичате на червено.
4. Никога не използвайте мигачи, когато променяте посоката си на движение. Те само предупреждават останалите шофьори да дадат газ и да ви попречат на маневрата.
5. Контактът с очи с шофьор от другия пол отнема предимството ви.
6. Винаги когато е възможно, спрете насред пешеходната пътека, за да попречите на колкото се може повече пешеходци. А ако някой от тях стъпи на зебрата пред вас, дайте газ и клаксонирайте, докато не го изгоните обратно на тротоара. Пешеходците са безправни участници в движението.
7. Паркирайте на тротоарите при всяка възможност, така че пешеходците да бъдат принудени да слязат на улицата. Там другите шофьори ще се погрижат за тях.

За пешеходци:

1. Никога не пресичай на зебра или ако има подлез не го използвай (По възможност пресичай колкото се може по-често Цариградско шосе, а през време на коледните пости пресичай и по автомагистрала Тракия и Хемус).
2. Никога не спирайте пред кола освен ако тя не е полицейска или не лети със 200 километна в час (справка: Вж 1. Пресичане на магистрали)
3.1 [Отнася се за бабички] Никога не се оглеждай докато пресичаш 3.2 [Отнася се за млади] Винаги като пресичаш отдели поне 1 минута да стоиш посредата на пътното платно
4. Първото свободно място в автобуса ще бъде и последно, заемете го светкавично.
5. Контакт с очи с друг пешеходец, чакащ да се качи в автобуса автоматично прави правото ви да слезнезнете пръв невалидно.
6. Винаги когато е възможно пресичайте на червено човече. Ако водачите ви клаксонират ги напсувайте “Ко искаш уа галош”. Ако някой от тях даде газ скочете пред него и го накарайте да набие спирачки и да предизвика верижна катастрофа. Вие сте в правото си да не платите нищо от щетите.
7. Винаги вървете по улицата – така ще накарате шофьорите да се хвърлят в насрещното платно, а там ще се погрижат за тях.
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Аватар
dzeviza
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dzeviza »

Влиза един каубой в бар, отива до бармана: - Едно малко уиски! Барманът: - 5 цента! Каубоят се учудил на евтинията, изпил уискито и поръчал пак: - Едно голямо уиски! Барманът: - 5 цента! Онзи се учудил още повече и поръчал: - А бе, я дай направо една бутилка от най-хубавото уиски! - 5 цента! Каубоят не се стърпял и попитал: - А бе, що е толкова евтино при тебе? - Защото в момента собственика спи с жена ми, пък аз тука му е*а*ам майката... :lol: :lol: :lol:
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

dzeviza написа:Приятелство между жени: ...
Приятелство между мъже: ...
:lol:
нямам живарник
Аватар
dzeviza
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dzeviza »

hristotihov написа:
dzeviza написа:Приятелство между жени: ...
Приятелство между мъже: ...
:lol:
И мен много ме изкефи,но и в двата случая са в издънка :lol:
Аватар
danev69
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от danev69 »

Отива един на доктор. – Докторе, боли ме глава. – Мен като ме боли глава отивам в къщи и жена ми ми прави една свирка и после всичко е наред. Идва пациента на следващия ден. – Докторе, прав си помага. Между другото – хубава къща. :lol: :lol: :lol: Малко момиченце влиза в спалнята на родители
- Божичко, - извиква детенцето, и вие искате да ме водите на доктор, защото съм си смучела пръста...! !
човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
Аватар
dzeviza
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dzeviza »

danev69 написа:Златни правила за движение в София

За водачи :

1. Никога не спирайте заради пешеходец, освен ако не се хвърли под колата ви.
2. Първото зърнато място за паркиране ще бъде и последното. Заемете го светкавично.
3. Винаги се оглеждайте наляво и надясно, когато пресичате на червено.
4. Никога не използвайте мигачи, когато променяте посоката си на движение. Те само предупреждават останалите шофьори да дадат газ и да ви попречат на маневрата.
5. Контактът с очи с шофьор от другия пол отнема предимството ви.
6. Винаги когато е възможно, спрете насред пешеходната пътека, за да попречите на колкото се може повече пешеходци. А ако някой от тях стъпи на зебрата пред вас, дайте газ и клаксонирайте, докато не го изгоните обратно на тротоара. Пешеходците са безправни участници в движението.
7. Паркирайте на тротоарите при всяка възможност, така че пешеходците да бъдат принудени да слязат на улицата. Там другите шофьори ще се погрижат за тях.

За пешеходци:

1. Никога не пресичай на зебра или ако има подлез не го използвай (По възможност пресичай колкото се може по-често Цариградско шосе, а през време на коледните пости пресичай и по автомагистрала Тракия и Хемус).
2. Никога не спирайте пред кола освен ако тя не е полицейска или не лети със 200 километна в час (справка: Вж 1. Пресичане на магистрали)
3.1 [Отнася се за бабички] Никога не се оглеждай докато пресичаш 3.2 [Отнася се за млади] Винаги като пресичаш отдели поне 1 минута да стоиш посредата на пътното платно
4. Първото свободно място в автобуса ще бъде и последно, заемете го светкавично.
5. Контакт с очи с друг пешеходец, чакащ да се качи в автобуса автоматично прави правото ви да слезнезнете пръв невалидно.
6. Винаги когато е възможно пресичайте на червено човече. Ако водачите ви клаксонират ги напсувайте “Ко искаш уа галош”. Ако някой от тях даде газ скочете пред него и го накарайте да набие спирачки и да предизвика верижна катастрофа. Вие сте в правото си да не платите нищо от щетите.
7. Винаги вървете по улицата – така ще накарате шофьорите да се хвърлят в насрещното платно, а там ще се погрижат за тях.
:lol: :lol: :lol: Майна и за Пловдив важи,майничка съм си,нищо че живея в София :drinkers:
Аватар
dzeviza
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dzeviza »

В бара мъж пие чаша след чаша. Барманът го пита:
- Някаква мъка?
- Да, и всичко заради шестгодишния ми син...
- Проблеми в училище?
- Ех, да беше това...Много по сериозно. Заради него забременя 18-годишната детегледачка.
- Не говорете глупости. Това просто е невъзможно!
- Възможно е! Този пикльо да вземе с игла да ми надупчи всички презервативи! :lol: :lol: :lol:
Аватар
dzeviza
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dzeviza »

Жена казва на мъжа си:
- Хайде да правим любов, като във филмите?
Мъжът се навил. Опънал я, както си иска, после свършил на лицето й...
Тя, прибърсвайки се:
- Мдааа ... , скъпи! Различни филми гледаме с теб...
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

Две каси бири в петък вечерта нападнали двама мъже и им взели заплатите!
нямам живарник
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

Всеки ден, излизайки от вкъщи, Пепи срещал комшийката, която била омъжена, но пък за сметка на това страшно красива. И всеки ден когато я срещал край блока, винаги й казвал:
- Леле, какво парче си, направо като те видя и полудявам.
Един ден тя се спряла и казала:
- Какво постоянно се захласваш и нищо друго не предприемаш? Донеси ми 1000 лева и работата ти е уредена!
- Сериозно?! ? не могъл да повя...рва на ушите си Пепи.
На другия ден по обяд отишъл и позвънил на вратата на комшийката.
Kогато тя отворила, той й дал 1000 лв., както му била поръчала. С една дума дал всичко от себе си и тя отвърнала със същото.
Вечерта, когато мъжът и се върнал от работа я попитал:
- Маро, Пепи да е идвал днес тука?
- Лелеее - помислила си жената, някой ме е натопил!
- Да, идва. Защо?
- Да ти е давал някакви пари?
- Да, даде ми 1000 лв.
- Много е точен тоя Пепи бе, ейййй, евала му правя. Вчера дойде при мене и вика:
- Брато, дай ми 1000 лв. на заем, утре до обяд ще ти ги върна
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

Американските астронавти кацат на луната. От повърхността на луната, капитанът на кораба
произнася реч:
‎- Малка крачка за един човек - огромна крачка за целият американски народ и човечеството.
И добавя:
- А на вас, успех, господин Сикорски...
Дълги години след това, журналистите се опитвали да разтълкуват тези думи. Астронавтът,
обаче или мълчал или обръщал всичко на майтап. Едва след 20 години, при поредното интервю един журналист го попитал:
- Какво, все пак имахте предвид, когато произнесохте тази фраза?
Астронавтът отговаря:
- Работата е там, че сега мога да разкажа всичко. Всички участници в събитията отдавна са мъртви. Цялата работа започна много, много отдавна. Като малък играех бейзбол с децата. При един от ударите, топката падна в двора на съседа Сикорски. Аз като най- малък трябваше да отида, да я взема. Докато я взимах, чух през отворения прозорец на Сикорски, как жена му му казва:
- ...искаш орален секс!!! Ще го получиш... само когато едно от съседските деца стъпи на Луната!!!...
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”