Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Б.Г-РИБОПРДАВЦИ
Модератор: dantho.mihov
- stoiko1966
- новобранец
- Обратна връзка:
Б.Г-РИБОПРДАВЦИ

- st_beer
- ще става разбирач
stoiko1966 ако не бяха ти сложили морска сол при рибата докато се прибереш до Стара Загора в тия жеги считай че тия попчета шяха да са вмирисани и готови за кофата с буклук. Те си знаят какво правят ако не са те праснали в кантара значи няма никакви проблеми че са ти сложили сол тя си влиза в цената бъди сигурен в това
.

- Малкото рибарче
- новобранец
В Бургас има три Шел-а, ама нито един не е на изхода.
А относно измамниците - има ги навсякъде. Затова по-добре си купувайте риба от специализираните магазини (е, по-добре е да си хванеш сам, ама..)
Защото в противен случай рискуваш първо да те минат в грамаж и второ не знаеш тази риба как е съхранявана в тази жега. Аз лично не си купувам непакетирана храна от пътя, държана и продавана при съмнителни хигиенни условия. Съжалявам за случилото ти се, но ще ти е като обица на ухото.

А относно измамниците - има ги навсякъде. Затова по-добре си купувайте риба от специализираните магазини (е, по-добре е да си хванеш сам, ама..)
Защото в противен случай рискуваш първо да те минат в грамаж и второ не знаеш тази риба как е съхранявана в тази жега. Аз лично не си купувам непакетирана храна от пътя, държана и продавана при съмнителни хигиенни условия. Съжалявам за случилото ти се, но ще ти е като обица на ухото.
Не съм ловец, но съм рибар!
-
- новобранец
.
колегата казва,че купува 2 кг , а в къщи намира килограм риба и килограм сол следващият път купи пак но се въоражи със
и им покажи каде зимуват раците.

- stoiko1966
- новобранец
- Обратна връзка: