Б.Г-РИБОПРДАВЦИ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
stoiko1966
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Б.Г-РИБОПРДАВЦИ

Мнение от stoiko1966 »

:oops: ЗДРАВЕИТЕ КОЛЕГИ-РИБАРИ-искам да ви разкажа нещо което ми се случи вчера ;Отидох до Бургас,да се топня в морето -на връщане на изхода на Бургас до шела едни колеги с бус продаваха прясна морска риба,реших да си купя 2кг вечерта да седнем с приятели на по бира до тук добре-купих попчета единия продавач я притегли,после я даде на другия в буса да и сложи малко сол-платих я по 6лв за кг и си тръгнах :shock: изненадата доиде в къщи когата реших да почистя рибата-равносметка 1кг морска сол ,1кг попчета :evil: :P
fakir
новобранец
новобранец

Мнение от fakir »

морска сол? за кво им е ?
...когато няма риба, и жабата е рак...
Аватар
st_beer
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_beer »

stoiko1966 ако не бяха ти сложили морска сол при рибата докато се прибереш до Стара Загора в тия жеги считай че тия попчета шяха да са вмирисани и готови за кофата с буклук. Те си знаят какво правят ако не са те праснали в кантара значи няма никакви проблеми че са ти сложили сол тя си влиза в цената бъди сигурен в това :lol: .
Аватар
Малкото рибарче
новобранец
новобранец

Мнение от Малкото рибарче »

В Бургас има три Шел-а, ама нито един не е на изхода. :roll:
А относно измамниците - има ги навсякъде. Затова по-добре си купувайте риба от специализираните магазини (е, по-добре е да си хванеш сам, ама..)
Защото в противен случай рискуваш първо да те минат в грамаж и второ не знаеш тази риба как е съхранявана в тази жега. Аз лично не си купувам непакетирана храна от пътя, държана и продавана при съмнителни хигиенни условия. Съжалявам за случилото ти се, но ще ти е като обица на ухото.
Не съм ловец, но съм рибар!
MaLaK-RiBaR
новобранец
новобранец

Мнение от MaLaK-RiBaR »

znam toii 1 e ot vetren ! i go poznavam li4no\!
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

.

Мнение от ceco65 »

колегата казва,че купува 2 кг , а в къщи намира килограм риба и килограм сол следващият път купи пак но се въоражи със :smt067 :smt068 :smt071 и им покажи каде зимуват раците.
Аватар
stoiko1966
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от stoiko1966 »

благодаря колеги,ние се опарихме :( исках да предупредя -да не се опарят и други-а лично аз ,ям само каквото си хваня :P
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”