Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Жребчево
Модератор: sapuna
Re: Жребчево
че то има л ивода на тоя мост? нал иза римския става въпрос?
- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
Е как да няма вода?Там има вода целогодишно,заради рибарниците.Ти да не бъркаш нещо мостовете.Римският мост е този на "шлюзовете"pavlov написа:че то има л ивода на тоя мост? нал иза римския става въпрос?

ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
Вода има ,ама малко и пада постоянно .За мен риболов става по следната схема -отиваш на място най-късно 06.00ч-паркираш се в калта до сухите дървета -разпъваш 6 или 7 метров гол телескоп или щека/ако имаш/-чакаш да съмне и ловиш таранки,перки и морунаж /читавите са точно в закачките около дърветата/ .На торен излиза и костур,много инцидентно ,ама има и то читави екземпляри.
- Rdjambito
- новобранец
Колеги как е положението на яз.Жребчево че мисля утре да си направя една разходка със спининга ,някой ако е информиран моля да сподели .
Колега, какво установи със спининга - продължава ли да спада язовира, има ли щуки и костуреци и в кой район има или няма?
- andrean_dimitrov
- ще става разбирач
Днес минавах край Римския мост......то гадна работа,изруди,напаст от корморани в човешки тела,то страшна работа т'ва.Над 200 човека пълнят найлонки с дребни каракудки,не каракуди,а каракудки.Ужас.Риба НЯМА да има ,и за това сме виновни само ние дето малчим.Другите виновни са тия корморани* дето нямат капка разум в главите си.
Рибата не говори,защото энае всичко!!!
-
- новобранец
Вчера бях на Римския мост. Това за каракудките е вярно, не оправдавам никой разбира се. Но по-големият проблем настава на свечеряване, когато се извадиха големите тройки 5-6 нули, дебели корди, здрави пръчки и започна яко косене. Наглеците дори върху плувката ми хвърляха. Вадеха щуки от порядъка на 500 г до 1 кг, шаранчета, каракуди и какво ли още не, това според мен е безобразието. Не толкова, че някой хванал 2-3 кг дребни каракуди и си я прибрал. Дори през деня има такива които под предлог, че ловят на мънисто откровенно си косяха. Един "колега" близо до мен 3-4 пъти закача риба и вади люспа от амур голяма колкото монета от 1 лев. Ето това е безобразието, помислете какво се случва по-късно с всички тези наранени риби. Незнам до кога ще продължава това, от глад ли е или просто за забавление. Не мога обаче да си обясня какво удоволствие може да ти донесе риба уловена по този неспортсменски начин!!!!!!!!!!???????????? Бях чувал, че по това време на годината излизат трофейни риби, сега вече разбрах и метода по който се ловят.
Иначе не всичко беше в лоша светлина, имаше и такива които си ловяха по-законният начин и дори беше изваден един шаран около 2-3 кг, като същият колега имаша още 2-3 зверски удара които се откачаха или късаха. Това е от мен, ако има желаещи да косят Римският мост е мястото
.
Иначе не всичко беше в лоша светлина, имаше и такива които си ловяха по-законният начин и дори беше изваден един шаран около 2-3 кг, като същият колега имаша още 2-3 зверски удара които се откачаха или късаха. Това е от мен, ако има желаещи да косят Римският мост е мястото

Последно промяна от georgiij на Пон Дек 05, 2011 9:44 am, променено общо 1 път.
Жалка картинка - а ИАРА си барат ония работи. Ако това стане в Англия глобата ще е минимум 2500 паунда, че може и до затвор да стигнат
-
- новобранец
Те от ИАРА в събота са проверявали (информация от колеги), но го правят през деня когато повечето си ловят законно. И въпреки това след проверката доста са се разредили риболовците.
Колеги,даите малко инфо за костура на Жребеца,къде е наи-добре с лодка да се лови и на какви силикони.
- vanboxer
- вече хвърля и на тежко
Не си губи времето,в момента нищо почти не дава,а пък за костур да не говорим.Ако някой колега има друга информация да сподели
ЖРЕБЧЕВСКИ ВЪЗПИТАНИК
Честита Коледа на всички и имайки в предвид минусовите температури последните дни на Римския как е хавата -замръзнало ли е и риби излизат ли?Благодаря на отговорилите предварително.
- maranzika
- сериозен играч
На Римският е ПАНАИР.Ходят сутрин 4,30-5 часа да пазят места.За каракудки по 100гр.И това ако е нормално.....
Ааа щях да забравя.Вечер е пълно с търмъкчии.

Ааа щях да забравя.Вечер е пълно с търмъкчии.

Вярно ли е, че на Римския мост са напълнили над шлюзовете?
Дано да е вярно, че иначе до напролет няма да остане нищо живо.
Дано да е вярно, че иначе до напролет няма да остане нищо живо.
До преди 10 дни нямаше вода почти!
Ей ти една снимка даже
Ей ти една снимка даже