Фидер In-Line- Хранилка

Модератор: sapuna

Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Фидер In-Line- Хранилка

Мнение от Антон Тонев »

Колеги, я дайте някой български сайт дето да си поръчам от този вид хранилки.Знам че ги има във всеки on-line магазин, но аз искам да са поне 80-110 гр.Благодаря предварително.Или ако някой има такива мога да го отърва от тях.
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Фидер In-Line- Хранилка

Мнение от Petar Nedev »

На димитровградския пазар има поне 100 вида фидер хранилки и са много здрави. Първите които си бях взел от магазина се разглобиха всичките а тези ефтините държат яко. И струват само левче. Има и всякакви грамажи и модели. Не ми се къса сърцето като остане на дъното. Ако имаш път на там си накупи. Аз така направих.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

nedevi30 написа:На димитровградския пазар има поне 100 вида фидер хранилки и са много здрави. Първите които си бях взел от магазина се разглобиха всичките а тези ефтините държат яко. И струват само левче. Има и всякакви грамажи и модели. Не ми се къса сърцето като остане на дъното. Ако имаш път на там си накупи. Аз така направих.
.

Е ако имам път да, ама специално да ходя до там- гърбаво идва.Ма ше ида до Росен или до новия магазин/на Хасковлията/ да видя какви грамажи има.
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

За какво ти са такива тежки хранилки :?: На Ниагара ли ще ловиш :?:50-60гр с храната става към 80гр. - напълно достатъчно,особенно за язовири,където предполагам ще ловиш :idea: Виж в Булит има за 80 стотинки ,хранилка тип метод :idea:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

pacho109 написа:За какво ти са такива тежки хранилки :?: На Ниагара ли ще ловиш :?:50-60гр с храната става към 80гр. - напълно достатъчно,особенно за язовири,където предполагам ще ловиш :idea: Виж в Булит има за 80 стотинки ,хранилка тип метод :idea:
Бе и ти си прав,ама за догодина едната въдица ще пускам така.кора за баница-разточена на язовира/от готовата храна/ :D , плънка от царевица :D , правя една тлъста поничка и с лодката по средата на гьола.Е рискувам с распера и по дребната риба , ама като седа 3 дена без удар и ме хващат лудите.
ПП Гошо, ако прочетеш това, искам три четири броя от Пловдив да ми земеш. :D
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

Ключ на темата.Видях че има подобна тема.Да извинят модовете :D