Самолетът с българските медици е излетял от Триполи

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Самолетът с българските медици е излетял от Триполи

Мнение от AL KAPONE »

24 юли 2007 07:31 http://www.darik.net

Външното министерство е информирало роднините на медиците, осъдени в Либия, че от летището в Триполи е излетял френският президентски самолет, с който те ще се приберат в България.

Очаква се медиците да кацнат на летище „София” към 10.00 часа.

Българските медицински сестри и палестинският лекар бяха освободени и се очаква да кацнат в София в 9.45 часа. Това съобщиха и от Елисейския дворец.
Франс прес съобщава, че френският самолет е излетял от летището в Триполи.

На борда на машината са петте български медицински сестри Кристияна Вълчева, Нася Ненова, Валя Червеняшка, Валентина Сиропулу и Снежана Димитрова, палестинският лекар с български паспорт Ашраф ал Хаджудж, съпругата на френския президент Никола Саркози Сесилия Саркози, европейският комисар по външните отношения Бенита Фереро-Валднер и генералният секретар на френското президентство Клод Геан.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
kuneca
новобранец
новобранец

:)

Мнение от kuneca »

Това е много добра новина! Най сетне тези хора ще се приберат където им е мястото!! :)
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

:smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :smt038 :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

браво ! евала на всички допренесли за завръщането на медиците ! лично аз съм в еуфория от завръщането им , много съм щаслив че си идват ! Дъъъъългоочакван край ! 8)
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

току що се изцепиха по радиото, че "това било най-голямата българска победа след падането на комунизма"...
Нищо българско не виждам в това, че жената на Саркози отиде на пазар в Триполи и буквално си ги купи...
Де юре те още са затворници и ми е много интересно какво ще ги правят тук - трябва да ги вкарат в затвора ???
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

Жената на Саркози може да ги е купила, ама ние ще празнуваме и ще веем байрака най малко месец!!! То маи само за това ни бива вече :?
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Споменаха че ще ги амнистират и ще ги освободят, дори имало подготвени за това документи.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

8) Според мен в момента медии и журналисти и всякакви такива, трябва да са много внимателни с изказвания и коментари! прекалано много Българи има още в Либия и топката е в наши ръце ..... дано всичко да мине по тихо 8) По принцип още са си осъдени ........!!! Президента има право да ги помилва .... но според някои анализатори Арабисти това ще е признаване на вината от наша страна :roll: Абе дано тая простотия приключи и хората да намерят начин да заживеят отново :roll:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
ribarq
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ribarq »

strijok написа:Споменаха че ще ги амнистират и ще ги освободят, дори имало подготвени за това документи.
:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
doctorcheto
новобранец
новобранец

Мнение от doctorcheto »

:smt006 :D :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D Айде най-после си идват да са живи и здрави. Не са виновни.
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

:lol: Хубаво че се завръщат! :lol:
ОБАЧЕ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ДА СЪДЯТ оная кучка гадна михайлова и циганина костов майка им непоръбена да еба! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: И държавата шибаняшка И нея да я съдят :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
И някой разбра ли кой плати на шибаните араби ?! :evil:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Браво..аз съм малко резервиран към цялата тази работа от самото начало но аиде да не приказвам...радвай се народе :lol:
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

Тедо написа:току що се изцепиха по радиото, че "това било най-голямата българска победа след падането на комунизма"...
Нищо българско не виждам в това, че жената на Саркози отиде на пазар в Триполи и буквално си ги купи...
Де юре те още са затворници и ми е много интересно какво ще ги правят тук - трябва да ги вкарат в затвора ???
Затворници са и няма две мнения по въпроса на Кадафи не му пука дали от тук нататък ще ги помилва нашия президент той си постигна свето и това е... цяла европа му ходи по свирката и ще продължава да е така все пак страни като Франция и Италия имат гляма изгода от Либия... Лобираха за нашите единствено щото сме в ЕС... Абе радвам се че всичко приключи можеше тово да стане много по рано но хич ни няма в преговорите и политиката само факта че пращахме жена да преговаря(Надежда Михайлова) с диктатор който не зачита правата на жените и посла евреин (Соломончо Паси) в ислямска държава :lol: абе сбъркана работа добре че Европейския Съюз и САЩ понатиснаха малко че се реши проблема въпреки че е след 8 години и нещо... Тия осем години лежаха не за СПИН а за другите престъпления които са извършили за алкохол секс и други глупости които в Либия са забранени със закон.... Айде да са живи и здрави и дано да ги помилва Гошето че няма да им е добре в Сливенския затвор.... Браво още веднъж много се радвам и за първи път се чувствам гражданин на ЕС :wink:
Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

бати фарса...медиите може да са внимателни и уклончиви,но на мен нищо не ми пречи да им тегля ЕДНА ПУТКА МАЙНА,МРЬСНА ТАРАМБУКСКА,АРАБСКА-колко години ги мьчат тия хора и са кой ще им вьзстанови психиката,загубените в мька години живот и пр и пр?като се сетя,че и баща ми беше там и си дойде малко преди тая простотия,някои от тях ги познава лично и направо така настрьхвам,че дето вика ангел...верно ми иде да зеем картечницата и да отскоча до младост едно за лека саморазправа с либийското посолство поне... :evil: :x а тия,наштее шибаняци,дето допуснаха това да стане....бе неам думи
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

тия педали арабски,чекиджии,дето путка са виждали само на картинка,дето вьрвят след европейските девойки,крият се по храстите и льскат бастуна,майка им ...бе спирам :x
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

Освободи ги Буш- сигурно им е обещал да не ги бомбардира... тая година. :D
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”