7-те Рилски езера-жалко че риболова е забранен:)

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
RAMIREZ
разбира нещата
разбира нещата

7-те Рилски езера-жалко че риболова е забранен:)

Мнение от RAMIREZ »

В неделя се върнах от Рила- ходих до седемте рилски езера по точно до 6-те понеже последно ми доиде малко далече:)
Та идеята ми е че докато си бях седнал до едното езерце Бъбрека и хапвах сандвич, едни пасажчета от по минимум 15-20 рибки от 3 до 10см. плуваха на ляво и дясно и с моите скромни познания ми заприличаха на бакланаска пъстърва.Хвърлих няколко трохи ей така да пробвам какво ще се случи и да видите само как след 1 минутка се нахвърлиха поне 50-60 рибки.А като се замисля щом риболова е забранен какви риби би трябвало да има навътре в езерата....

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Ееее страшна красота братко....а че това са балканки няма спор..
и на мен днес ми предложиха планински излет за събота,да изкачваме връх Ботев в Ст.планина но пък в същото време ме викат на риболов на Студена,какво ли да избера..... :?
Аватар
riboxva6tacha
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от riboxva6tacha »

ходи на студена и хварляи на дъно излиза 4ервеноперка на фидер на пинки.аз хванах 2 около 1кг др по-малки :wink: според мен отиди на риба
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Брат ако небеше забранено досега от тази красота нямаше и помен да има.Много хубави снимки. :wink:
MaLaK-RiBaR
новобранец
новобранец

Мнение от MaLaK-RiBaR »

колега и аз сам ходил там много е красиво ! мисля че тези рибки си ги видял на едно езеро където по нагоре има едно капанче то нее капанче ами несхто такова ние тези рибки ги ловихме на схсихе една дупка малко хляб и влизат сами яко е !
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

:D ех красота редовно се качвам на 7-те езера поне веднъж в месеца преди съм засичал рибари но сега малко позатегнаха контрола а и доста се комерсиализираха нещата там лятото е претъпкано с народ и бракониерите са притесняват :lol: а иначе има пъстърва и това е радващо защото преди време езерата са ги мрежили по партийна линия.... Следващия път се опитай да се качиш и до последното езеро и дори по нагоре гледката е зашеметяваща...
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”