На плувка с директен

Модератори: bobopeli, sapuna

Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Що да няма тръпка аз на моя си язовир си ги скубя като праз лук шаранчетата, тъпча си ги в живарника, тегля си ги след като приключи риболова (за да видя дали напредвам със знанията :lol: ) и си ги пускам .
Досега не ми е умряло ни едно :lol: :lol:

Големи моралисти се извъдихте тези анонимните, маа му стара.
Пусни една две снимки на хванати от тебе големи риби тогава лай
миндил рошав :evil:
kRaikkonen
разбира нещата
разбира нещата

Re: На плувка с директен

Мнение от kRaikkonen »

rap66 написа:
камен написа:А колкото до платените,не всички са толкова лесни.
Аз лесен водоем - платен или не - още не съм виждал :x
На snegk :supz: И за излета, и за труда да пише за него. За мен лично вече няма тръпка в риба под 2 кг,но и през ум няма да ми дойде да мърморя на някого, че ги лови. Аз миналата година по това време как се радвах на едни половинки ... Ами като ловим 4-8 кг. риби и пишем за тях, тия с 20-150 кг-вите какво трябва да ни кажат ???
Прави си колега.Не всеки има шанса и късмета да хваща всеки път големи риби,затова трябва да се радваме и на малко.
Колегата снег да не се ядосва за такива лекомислени постове а да продължава да изпитва удоволствие от риболова!
ПП Браво и от мен за излета!
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Тцъ, тцъ...голяма буря в чаша вода!
Добре, че всички НЕ сме еднакви..щеше да пълна скука! :wink:
Всеки има право на мнение но ако добрия тон ви е чужд помислете преди да драснете нещо в която и да е тема! :roll:
За останалото има и лични съобщения :!:
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
wewewe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wewewe »

Много злоба бе.Штом смятате,Че не съм прав защо един не обЯсни нормално своето мнение,ами всиЧки поЧвате с обидите.Не ми пука от вас,но това ви говори много за общата култура,колкото и да се опитвам да ви обЯснЯ по цивилизован наЧин аргументите на мнението абсолютно нищо не поемате.Ама да сте живи и здрави дано в реалниЯ живот не ви е такова отношението към хората.
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

wewewe написа:Много злоба бе.Штом смятате,Че не съм прав защо един не обЯсни нормално своето мнение...
Тука си прав,
заяждат се с тебе може би защото те смятат за заядлив. :smt005

ПП. Колеги, колкото повече уважаваме мнението на другия- толкова повече ще ни ценят и нашето. :D
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

wewewe написа:Ебати кефа да скубеш на платено шаранЧета по 200 грама.И какво му е успешното на този излет????
това ли е исказване на мнение или ма упрекваш,че шараните били малки,а азсъм писал до 700гр не,че са големи,но неги закачам аз отдолу.И второто заяждане,че не е за успешни,ами 50 шаранчета въпреки размера въпреки,че е на платено е за успешни.Ето ти смислено обяснение къде ти е грешката.Научисе да уважаваш по големите и те щете уважават.
wewewe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wewewe »

Аз пак ти казвам отиди и хвани примерно на Мандра 50 риби за същото време и ще ти кажа евала,но не можеш!И как пък реши,Че си по-голЯм от мен?
Аватар
Ivkou
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivkou »

snegk написа:Митака да на платено е то другаде неможе да се искара толкова риба за толкова време.Рино наистина е кеф с директния,но като удари голяма на дъно удоволствието е огромно.Е аз отивам да видя кадема в спалнята,че утре имам сделка. :wink:
Може може !!! Как да не мОже ;) Не си ме питъл , несъм ти казал къде :roll:
Изображение

It's all about the game and how you play it !!!
snegk

Мнение от snegk »

На мандра имам по 100 перки и котури за 3часа.А отдолу Меден рудник до свинарниците сме хващали по един чувал костур и доста сулка.Искахше смислено обяснение за твоето мнение,дадохти,но ти продължаваш да се заяждаш.Тези думи;аз ти казвам;щеги казваш на майкаси.Това не е мнение а заповед.Асега аз ти казвам,дали си по малък или по голям не ме интерсува на вая имам 26кг.ед. бр. шаран и много други.Н мандрата имам стотици хванати шарани и на Грудово,Лъка,Ахелой,Порой,Пода,Поморие,Слънчев бряг,м.с.Черно море,Рудник,Брястовец,Драганово,Изворище,Цонево и още стотици язовири които съм посещавал редовно и никога не съм бил без нито една риба.Ище питам къде има около мен сом,изключвам Бата и Цонево.Ще дам жокер,близо до морето.

Иоще един път престани дами даваш заповеди и дами казваш какво да правя,ако нети харесва какво правя просто прескачай моите мнения и теми.
wewewe
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wewewe »

За майка ми ще мълЧиш педерст гърЧав.Да та еба в путката кирлива.Аз за родата говорЯ ли ти бе?Да пукнеш дано,ебати селЯндура морски!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

wewewe написа:За майка ми ще мълЧиш педерст гърЧав.Да та еба в путката кирлива.Аз за родата говорЯ ли ти бе?Да пукнеш дано,ебати селЯндура морски!
:roll: Риболова е нашето хоби !!! и ние сме тук за да си споделяме и научаваме по нещичко :cry: Мнение като това с цинизмите ме отвращава :roll:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

wewewe написа:За майка ми ще мълЧиш педерст гърЧав.Да та еба в путката кирлива.Аз за родата говорЯ ли ти бе?Да пукнеш дано,ебати селЯндура морски!
:shock: :shock: :shock:
Абе хора какво става???от известно време по някоя тема се превръща в издънка....добре започва..а как свършва.......?!?!? :?
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

Скоро не бях чел толкова безумия тук! Друга е идята на този подфорум за това...ключ! :cry: :cry: :cry:
Изображение
LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS
Заключено

Обратно към “Моят риболовен излет”