Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На плувка с директен
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Що да няма тръпка аз на моя си язовир си ги скубя като праз лук шаранчетата, тъпча си ги в живарника, тегля си ги след като приключи риболова (за да видя дали напредвам със знанията
) и си ги пускам .
Досега не ми е умряло ни едно
Големи моралисти се извъдихте тези анонимните, маа му стара.
Пусни една две снимки на хванати от тебе големи риби тогава лай
миндил рошав

Досега не ми е умряло ни едно

Големи моралисти се извъдихте тези анонимните, маа му стара.
Пусни една две снимки на хванати от тебе големи риби тогава лай
миндил рошав

-
- разбира нещата
Re: На плувка с директен
Прави си колега.Не всеки има шанса и късмета да хваща всеки път големи риби,затова трябва да се радваме и на малко.rap66 написа:Аз лесен водоем - платен или не - още не съм виждалкамен написа:А колкото до платените,не всички са толкова лесни.
На snegkИ за излета, и за труда да пише за него. За мен лично вече няма тръпка в риба под 2 кг,но и през ум няма да ми дойде да мърморя на някого, че ги лови. Аз миналата година по това време как се радвах на едни половинки ... Ами като ловим 4-8 кг. риби и пишем за тях, тия с 20-150 кг-вите какво трябва да ни кажат ???
Колегата снег да не се ядосва за такива лекомислени постове а да продължава да изпитва удоволствие от риболова!
ПП Браво и от мен за излета!
Много злоба бе.Штом смятате,Че не съм прав защо един не обЯсни нормално своето мнение,ами всиЧки поЧвате с обидите.Не ми пука от вас,но това ви говори много за общата култура,колкото и да се опитвам да ви обЯснЯ по цивилизован наЧин аргументите на мнението абсолютно нищо не поемате.Ама да сте живи и здрави дано в реалниЯ живот не ви е такова отношението към хората.
-
- и господ не е толокова добър
това ли е исказване на мнение или ма упрекваш,че шараните били малки,а азсъм писал до 700гр не,че са големи,но неги закачам аз отдолу.И второто заяждане,че не е за успешни,ами 50 шаранчета въпреки размера въпреки,че е на платено е за успешни.Ето ти смислено обяснение къде ти е грешката.Научисе да уважаваш по големите и те щете уважават.wewewe написа:Ебати кефа да скубеш на платено шаранЧета по 200 грама.И какво му е успешното на този излет????
- Ivkou
- вече хвърля и на тежко
Може може !!! Как да не мОжеsnegk написа:Митака да на платено е то другаде неможе да се искара толкова риба за толкова време.Рино наистина е кеф с директния,но като удари голяма на дъно удоволствието е огромно.Е аз отивам да видя кадема в спалнята,че утре имам сделка.

It's all about the game and how you play it !!!
-
- и господ не е толокова добър
На мандра имам по 100 перки и котури за 3часа.А отдолу Меден рудник до свинарниците сме хващали по един чувал костур и доста сулка.Искахше смислено обяснение за твоето мнение,дадохти,но ти продължаваш да се заяждаш.Тези думи;аз ти казвам;щеги казваш на майкаси.Това не е мнение а заповед.Асега аз ти казвам,дали си по малък или по голям не ме интерсува на вая имам 26кг.ед. бр. шаран и много други.Н мандрата имам стотици хванати шарани и на Грудово,Лъка,Ахелой,Порой,Пода,Поморие,Слънчев бряг,м.с.Черно море,Рудник,Брястовец,Драганово,Изворище,Цонево и още стотици язовири които съм посещавал редовно и никога не съм бил без нито една риба.Ище питам къде има около мен сом,изключвам Бата и Цонево.Ще дам жокер,близо до морето.
Иоще един път престани дами даваш заповеди и дами казваш какво да правя,ако нети харесва какво правя просто прескачай моите мнения и теми.
Иоще един път престани дами даваш заповеди и дами казваш какво да правя,ако нети харесва какво правя просто прескачай моите мнения и теми.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
wewewe написа:За майка ми ще мълЧиш педерст гърЧав.Да та еба в путката кирлива.Аз за родата говорЯ ли ти бе?Да пукнеш дано,ебати селЯндура морски!

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.